Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-04-28 21:20:06
(#35979) Én már ott vagyok, hogy kb egy napot nem bírok ki csoki nélkül. Szörnyen függő vagyok T_T
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szintén évente egy torta, esetleg egy Mars vagy egy Snickers. Amúgy ez annyira nem fűződik ide, de káros italt/energiaitalt/vizet/rostost /gyümölcslé/vagy valami ihatni való-t szoktatok inni?
,,Hitler fején ugrálok!"
Jézus isten... Nekem ilyen körülmények között elvonási tüneteim lennének, és meg volnék veszve....
Glije: látom a képet, de valahogy nem bírok mondani rá semmit ..... De hogy jönnek ezek a dolgok most ide?
Glije: látom a képet, de valahogy nem bírok mondani rá semmit ..... De hogy jönnek ezek a dolgok most ide?
Szerk: Merchior 2010-04-28 21:19:06
beküldve: 2010-04-28 21:15:46
(#35976) Spoiler átszerkesztve
csoki: nyamnyam
fagyi: annál jobb nincs is
kép: MUHAHAHAHA
tv: CSI
tea: angol
Memphis: mellettem
OP: lávláv
csoki: nyamnyam
fagyi: annál jobb nincs is
kép: MUHAHAHAHA
tv: CSI
tea: angol
Memphis: mellettem
OP: lávláv
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-28 21:15:03
(#35975) A csoki szörnyű!
Nálam csak egy Snickers jöhet szóba, és évente 1 szelet Dobostorta...
Nálam csak egy Snickers jöhet szóba, és évente 1 szelet Dobostorta...
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Miért volnál pancser?
Gilje: jaj, ez a kép! Áhh, ez egy szép kerek LOL.
Gilje: jaj, ez a kép! Áhh, ez egy szép kerek LOL.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2010-04-28 21:15:46
beküldve: 2010-04-28 21:13:34
(#35973) Ho.... Ho-ho-hogyan.... Ho-hogyan vagy képes erre??? És főleg a csoki!! Őt miért??? Hogy az anyám kínjába lehet csokoládé nélkül élni??
Nem élek nélküle, 1hónapban 1-2x eszem csokit vagy valami csokisat, de amúgy hányingerem van, ha az édességre gondolok.
Tegnap pl. Elfogyott 1tábla mogyis Milka, de ez ritka xD
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-28 21:14:44
Az átállás nehéz, gyermekem. Csokoládé nélkül pedig lehet élni. Én nem szerettem. Egy szelet Mars csokival egy hétig elvagyok.
Travis: naugye
*de én miért írok ide mikor lenne más dolgom? xS*
Travis: naugye
Szerk: miyu 2010-04-28 21:13:34
Csak át kéne jönni ide, nem?
De.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-04-28 21:10:30
(#35970) Szerintem csak én vagyok pancser, de nekem nyílik ki a spoiler, Gilje...
Miyu: Asszem igen. Csak át kell jönni... De az olyan nehéz...
Miyu: Asszem igen. Csak át kell jönni... De az olyan nehéz...
beküldve: 2010-04-28 21:08:48
(#35969) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-28 21:09:51
beküldve: 2010-04-28 21:07:44
(#35968) Csak át kéne jönni ide, nem?
Amúgy irigyellek titeket, nekem a nyár nagyobbrészt a munkáról szól. C'est la vie. A haverok pedig persze a kellemesebb része.
Amúgy irigyellek titeket, nekem a nyár nagyobbrészt a munkáról szól. C'est la vie. A haverok pedig persze a kellemesebb része.
beküldve: 2010-04-28 21:04:55
(#35967) ideje lenne rájönnöm hogyan válasszem ki a lényeget:))
Ha ott a gond, hogy te magad nem tudod, mi a fontos, azon nem tudok segíteni . De ha netán h.sz. szerkesztésénél van gond, akkor egyszerűen csak kitörlöd a a fölösleges részt a két "QOUTE" közül, és csak az marad ami kell
36os részben meghal Naruto
Akkor talán még egy jó történet is lehetett volna belőle x]