Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
etesetben búcsúzhatsz a kis figuráidtól, kivéve, ha javítasz az ajánlatodon, úgy, hogy nekem az biztosan tetszen :)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: ∂z 2010-04-28 22:38:57
A fele már megvan^^
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ezesetben már csak azt kell megmondanod, hogy kit ajánlsz fel
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
azokra nem vágyom. és ezeket sem veszem meg. ha lenne 25km se venném meg. de ha vki megvenné nekem k#rvára értékelném
-
Innen már csak egy lépés a 200.000 HUFos BJD.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
*lebiggyeszti az ajkát, bekönnyezik a szeme, majd hírtelen elkezd bőgni. a smink gusztustalanul folyik le az arcán *
stresszes v?
stresszes v?
hja. unatkozom.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
a csoki masszerek?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Akkor majd holnap megtekintem.
Ezzel távozom is. További jó (fó)rumozást. Jóéjt mindenkinek
Ezzel távozom is. További jó (fó)rumozást. Jóéjt mindenkinek
beküldve: 2010-04-28 21:55:08
(#35998)
Szerk: ∂z 2010-04-28 21:59:23
nem is kellXD
Az első határozott kijelentés tőlem: Egy ilyen megtekintéséhez nem rendelkezem megfelelő angol nyelvtudással.
Az azon kifejezések közé tartozik, amik egy életen át megmaradnak, és nem tudok semmit se szólni hozzájuk xD