Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-04-30 21:10:23
(#36068) A sörről jut eszembe,holnap ballagás.Vagy legalábbis a csongrádi BJG-seknek holnap lesz,unokatesóm most ballag,meg vagyok hívva kajára is,plusz bealszom előtte az "ünnepségen" egyet.Kárpótlásként remélem lesz söröcske azért a kaján ^^ Vagy vmi itóka.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: ∂z 2010-04-30 21:08:37
1 sör [...]
Bőven jó.Egyébként legközelebb menj el bevásárolni ahelyett, hogy elzavarod anyámat aludni. Mindenkinek jobb lesz.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-04-30 21:05:14
A tesco
szegedfalun csak egy van
meg ilyen mini tesco express. hál Isten egy oylat találtam, meg aztán volt egy coop is ami 9ig van nyitva, szóval mégse fogok meghalni
szegedfalun csak egy van
meg ilyen mini tesco express. hál Isten egy oylat találtam, meg aztán volt egy coop is ami 9ig van nyitva, szóval mégse fogok meghalni
-
6. fogalmam sincs, hol a tesco
Melyik...?
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-04-30 20:58:25
beküldve: 2010-04-30 20:50:22
(#36063) 1. mára van elég kajám, majd holnap elmegyek bevásárolni
2. realizálom, h az május 1, még tecsó is zárva
3. spar 10 perce zárt
4. nézzük a hűtőt, hátha van holnapra is elég kaja
5. 1 sör, 1 energiaital, +valami olyan régi, ami már rámköszön. (most sem dobtam ki)
7. ???
8. profit
FFFFUUUUUUUUUUUUUUU
2. realizálom, h az május 1, még tecsó is zárva
3. spar 10 perce zárt
4. nézzük a hűtőt, hátha van holnapra is elég kaja
5. 1 sör, 1 energiaital, +valami olyan régi, ami már rámköszön. (most sem dobtam ki)
7. ???
8. profit
FFFFUUUUUUUUUUUUUUU
-
newfags can't szerkeszt
STFU oldfagg
inb4 én oldabb fagg vagyok nálad ITT
no pussy, just the dicks
Nekem valamiért most nem működik a szerkesztés
Azért is a triplapost, de akkor nem próbálom többet, majd a mod igazítsa már ki, ha erre jár!
szerk: közben rájöttem, mi volt a hiba, ezért bocsánatot kérek magamtól és a családomtól!
Azért is a triplapost, de akkor nem próbálom többet, majd a mod igazítsa már ki, ha erre jár!
szerk: közben rájöttem, mi volt a hiba, ezért bocsánatot kérek magamtól és a családomtól!
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2010-04-30 07:57:25
Szerk: buzifaszvagyok 2010-04-30 07:55:05
beküldve: 2010-04-30 02:16:10
(#36058) Ma hajnal négykor keltem, de végülis elmentem filmünk premierjére, ahol úgy bebasztam, hogy nocsak...ezért vagyok még fent :(
Képzeld Dz, ma voltak modemet cserélni, úgyhpgy nem kell 7.-éig várnom, máris ismét loherézhetek, mondjuk bejelentkezni nem tudok, de anonimus irogatni igen, szóval jeeee
Alister, öszi mégegyszer a mai kalauzolást.
Képzeld Dz, ma voltak modemet cserélni, úgyhpgy nem kell 7.-éig várnom, máris ismét loherézhetek, mondjuk bejelentkezni nem tudok, de anonimus irogatni igen, szóval jeeee
Alister, öszi mégegyszer a mai kalauzolást.
no pussy, just the dicks
lakótárs csaj meg 3 haver 1etemről. sörözünk-pipázunk-beszélget ünk-jazzt hallgatunk
-
kivel pipázol? nekem csak 2 üveg pezsgő van a hűtőben
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
igen! Igyatok Beckset meg Heinekent! HujjHujj!!!!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\