Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Am gyakorlottaktól kérdezem: hogy lehet leghatásosabban rávenni szülőket, hogy felengedjenek őszi conra ?
Minek kérdezni, aztmondod mész azt' jólvan. Tetszik nemtetszik, ez van. Én így szoktam elkéredzkedni áltlaában. Garantált siker.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: Moderátor 2010-05-04 15:31:14
Légyszi töröld ki a beidézett részt, modi bácsi szólni fog érte.
Amúgy tényleg igaz. Nem minden 1napon történt, de a többsége igen =/
Amúgy tényleg igaz. Nem minden 1napon történt, de a többsége igen =/
MIANEVED?!
Ez annyira abszurdul hangzik, hogy akárhol is ennyi minden történjen. Tisztára mint a Postal-ban.
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2010-05-03 23:10:57
nem mintha túlságosan bántana ez minket...
Con: engemis elsőre elengedtek... de ha akarsz alhatsz nálunk Te is. Meg akinek gondot okoz a dolog~~~
Con: engemis elsőre elengedtek... de ha akarsz alhatsz nálunk Te is. Meg akinek gondot okoz a dolog~~~
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nem tudom, hogy hol kérdezzem, ezért megkérdezem itt: szerintetek melyik érik meg jobban: Ruróni Kenshin 6. vagy Hellsing 4.?
Hát a Hellsing 4-ben ALucard gyakorlatilag erőszakot tesz Ripen, több fejezeten keresztül....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-05-03 19:19:08
(#36122) Délután 2-től megállás nélkül tanulok történelmet és iológiát, de egyik sem akar megmaradni a fejemben. Már literszám ittam kakaót, egy egész tábla csokit bevágtam, de hiába...
Pedig mindkettő érdekel, a kedvenc témáim vannak történelemből és a biológiából is, de nem marad meg bennem semmi...
Amúgy a conra jövetelhez kapcsolatosan:
Én a legelső conra elkéredzkedtem és anyu elengedett. Még fel is ajánlotta, hogy a Pecsáig elkísér engem az öcséimmel, és ők egy egész napot az állatkertben töltenek.
Szerintem ha csak valaki a Pecsáig elkísér, és a rendezvény végére, vagyis amikor te készülsz hazafele menni, eléd megy, már jó. :)
Azért szépen, tapintatosan, de egyáltalán nem követelőzően rá lehet szedni a kedves szülőket. :)
Pedig mindkettő érdekel, a kedvenc témáim vannak történelemből és a biológiából is, de nem marad meg bennem semmi...
Amúgy a conra jövetelhez kapcsolatosan:
Én a legelső conra elkéredzkedtem és anyu elengedett. Még fel is ajánlotta, hogy a Pecsáig elkísér engem az öcséimmel, és ők egy egész napot az állatkertben töltenek.
Szerintem ha csak valaki a Pecsáig elkísér, és a rendezvény végére, vagyis amikor te készülsz hazafele menni, eléd megy, már jó. :)
Azért szépen, tapintatosan, de egyáltalán nem követelőzően rá lehet szedni a kedves szülőket. :)
Kenshin 6., nem a legjobb kötet, de a 7.kötetben már nagyon beindulnak a dolgok. *.*
beküldve: 2010-05-03 19:07:16
(#36120) Nem tudom, hogy hol kérdezzem, ezért megkérdezem itt: szerintetek melyik érik meg jobban: Ruróni Kenshin 6. vagy Hellsing 4.?
,,Hitler fején ugrálok!"
ez nem csak Budapesten történhet meg az emberrel!
Na igen...
Én sorolnám az elmúlt napokat:
- fényes nappal kirabolták az itteni vasast, egy nőt (fejbe?) lőttek
- hullát találtak az itteni egyik tóban
- intercity nézett be egy kocsiba a vasúti átjárónál
- állítólag az egyik háziorvos öngyilkos lett (?)
- Házak égtek, mindennaposak a rablások..
- stb.
A baj bárhol megtörténhet.. Annyit tudsz tenni, hogy valakinél szállást kérsz a Con hétvégéjére, és még mondjuk sötétedés előtt visszavonultok, vagy nem tudom.
Én 2napos conra is BEJÁROK, vidékről, reggel megyek, este jövök. (metro-villamos-vonat) stb. Néha én is be vagyok sz@rva rendesen, de ha vigyázol nagy baj nem lehet..
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-05-03 16:52:44
Hjajj, ne már! Pont erről beszélek: ez nem csak Budapesten történhet meg az emberrel! Ez egy ostoba sztereotípia.
Kísérőt nem tudsz magad mellé csábítani?
Kísérőt nem tudsz magad mellé csábítani?
kösz a tippeket. Bár tavaly azt is hangsülyozták, hogy néhány balfasz kinéz magának, elvisz egy mellékutcára, kizseel és leszúr...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Már hogyne lenne baj - számukra persze - a sok "beteg elveszett állat". De ilyenek nem csak a fővárosban találhatóak. Ez talán az, amit még elmagyarázhatsz Nekik.
A féltés meg természetes. Ne kardoskodj Velük túl sokat, mert az egy szülőnek nagyon tud fájni. Próbálkozz higgadtan, minél többször, hogy lássák, tényleg szeretnél eljönni. A hangsúly pedig leginkább a "higgadtan" szón van: ne kiabálj, ne feleselj. Nyugodtan és "felnőttek módjára" kell érvelni Nekik.
A féltés meg természetes. Ne kardoskodj Velük túl sokat, mert az egy szülőnek nagyon tud fájni. Próbálkozz higgadtan, minél többször, hogy lássák, tényleg szeretnél eljönni. A hangsúly pedig leginkább a "higgadtan" szón van: ne kiabálj, ne feleselj. Nyugodtan és "felnőttek módjára" kell érvelni Nekik.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-03 15:50:01
itt a probléma, a baj, az, hogy pesten van, ami messze van, és féltenek :S a sok beteg elveszett állat még nem is volna baj, egyszerűen csak féltenek... :S
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Az persze nyilván jó pont, ha pl. van valaki, aki jön fel veled, ergo nem kell egyedül utaznod.
Igaz, igaz, ezt ki is felejtettem. Ez valóban hasznos lenne, mivel a legtöbb szülőnél ez okoz instant idegrohamot: "Egyedül akarsz Budapestre utazni? Teljesen egyedül?!" bla-bla~
Szóval szerezz magadnak egy kísérőt, mert az hasznos.
A szülők instant idegrohamáról jut eszembe:
Mikor elmentünk a barátnőmmel Bécsbe, Anyám feltette nekem azt a kérdést, amitől azt hittem hanyattvágom magam, és elpusztulok idegrángásban: "Jó, jó, menj Bécsbe, mit érdekel! ... De mit fogtok ott enni?!"
150 euróval a zsebemben bizonyára nagyon aggasztó volt a helyzetem... Úgy csinált, mintha az őserdő közepébe utaztam volna. XD
De azért szeretem Őt... De néha nagyon... Áh, hagyjuk.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-03 15:27:55