• A_MANGÁRÓL
    •  
    • Történet
    • Stílus
    • Irányzatok
    •  
  • Kiadványok
    •  
    • Mangák
    • MONDO magazin
    • Damage Report
    • DVD-k
    • Hol kapható?
    •  
  • Fórum
  • Webbolt
  • Közösség
    •  
    • Események
    • Fordítói blog
    • Szerkesztői blog
    •  
  • Mangafan
    •  
    • A kiadó
    • Média
    • Kapcsolat
    • Jognyilatkozat
    • Fan-art politika
    • Álláspont rajongói fordítások
    •  
Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
További bejegyzések
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >> Offtopic cuccok >>
Társalgó
Oldalak: ... 536 537 538 539 540 541 542 543 544 ... <<>>
beküldve: 2010-05-04 00:10:00
(#36128) Válasz The Exiled (#36111) üzenetére
idk pls delete
idk pls delete
[ True mangafan ]
Am gyakorlottaktól kérdezem: hogy lehet leghatásosabban rávenni szülőket, hogy felengedjenek őszi conra ?

Minek kérdezni, aztmondod mész azt' jólvan. Tetszik nemtetszik, ez van. Én így szoktam elkéredzkedni áltlaában. Garantált siker.

If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
új | válasz erre | moderátor
Szerk: Moderátor 2010-05-04 15:31:14
beküldve: 2010-05-03 23:16:26
(#36127) Válasz A Márk (#36125) üzenetére
∂z
∂z
[ True mangafan ]
Tisztára mint a Postal-ban.

Postal *csillogó szemek*

-
beküldve: 2010-05-03 23:08:02
(#36126) Válasz A Márk (#36125) üzenetére
SötétOldal
SötétOldal
[ True mangafan ]
Légyszi töröld ki a beidézett részt, modi bácsi szólni fog érte.

Amúgy tényleg igaz. Nem minden 1napon történt, de a többsége igen =/

MIANEVED?!
beküldve: 2010-05-03 23:02:09
(#36125) Válasz SötétOldal (#36119) üzenetére
A Márk
A Márk
[ Megszállott ]
Ez annyira abszurdul hangzik, hogy akárhol is ennyi minden történjen. Tisztára mint a Postal-ban.

"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Szerk: A Márk 2010-05-03 23:10:57
beküldve: 2010-05-03 19:32:38
(#36124) Válasz Fiszi (#36123) üzenetére
Gilje-sama
Gilje-sama
[ True mangafan ]
nem mintha túlságosan bántana ez minket...
Con: engemis elsőre elengedtek... de ha akarsz alhatsz nálunk Te is. Meg akinek gondot okoz a dolog~~~

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-03 19:25:36
(#36123) Válasz Aizen (#36120) üzenetére
Fiszi
Fiszi
[ Megszállott ]
Nem tudom, hogy hol kérdezzem, ezért megkérdezem itt: szerintetek melyik érik meg jobban: Ruróni Kenshin 6. vagy Hellsing 4.?

Hát a Hellsing 4-ben ALucard gyakorlatilag erőszakot tesz Ripen, több fejezeten keresztül....

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-05-03 19:19:08
(#36122)
Usagi-chan
Usagi-chan
[ Megszállott ]
Délután 2-től megállás nélkül tanulok történelmet és iológiát, de egyik sem akar megmaradni a fejemben. Már literszám ittam kakaót, egy egész tábla csokit bevágtam, de hiába...
Pedig mindkettő érdekel, a kedvenc témáim vannak történelemből és a biológiából is, de nem marad meg bennem semmi...

Amúgy a conra jövetelhez kapcsolatosan:
Én a legelső conra elkéredzkedtem és anyu elengedett. Még fel is ajánlotta, hogy a Pecsáig elkísér engem az öcséimmel, és ők egy egész napot az állatkertben töltenek.
Szerintem ha csak valaki a Pecsáig elkísér, és a rendezvény végére, vagyis amikor te készülsz hazafele menni, eléd megy, már jó. :)
Azért szépen, tapintatosan, de egyáltalán nem követelőzően rá lehet szedni a kedves szülőket. :)

beküldve: 2010-05-03 19:12:58
(#36121) Válasz Aizen (#36120) üzenetére
baniaa3
baniaa3
[ True mangafan ]
Kenshin 6., nem a legjobb kötet, de a 7.kötetben már nagyon beindulnak a dolgok. *.*

beküldve: 2010-05-03 19:07:16
(#36120)
Aizen
Aizen
[ True mangafan ]
Nem tudom, hogy hol kérdezzem, ezért megkérdezem itt: szerintetek melyik érik meg jobban: Ruróni Kenshin 6. vagy Hellsing 4.?

,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-05-03 16:52:04
(#36119) Válasz Miho ~ ミホ (#36118) üzenetére
SötétOldal
SötétOldal
[ True mangafan ]
ez nem csak Budapesten történhet meg az emberrel!

Na igen...
Én sorolnám az elmúlt napokat:

- fényes nappal kirabolták az itteni vasast, egy nőt (fejbe?) lőttek
- hullát találtak az itteni egyik tóban
- intercity nézett be egy kocsiba a vasúti átjárónál
- állítólag az egyik háziorvos öngyilkos lett (?)
- Házak égtek, mindennaposak a rablások..
- stb.

A baj bárhol megtörténhet.. Annyit tudsz tenni, hogy valakinél szállást kérsz a Con hétvégéjére, és még mondjuk sötétedés előtt visszavonultok, vagy nem tudom.
Én 2napos conra is BEJÁROK, vidékről, reggel megyek, este jövök. (metro-villamos-vonat) stb. Néha én is be vagyok sz@rva rendesen, de ha vigyázol nagy baj nem lehet..

MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-05-03 16:52:44
beküldve: 2010-05-03 15:58:58
(#36118) Válasz The Exiled (#36117) üzenetére
Miho ~ ミホ
Miho ~ ミホ
[ True mangafan ]
Hjajj, ne már! Pont erről beszélek: ez nem csak Budapesten történhet meg az emberrel! Ez egy ostoba sztereotípia.
Kísérőt nem tudsz magad mellé csábítani?

beküldve: 2010-05-03 15:52:03
(#36117) Válasz Miho ~ ミホ (#36116) üzenetére
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
kösz a tippeket. Bár tavaly azt is hangsülyozták, hogy néhány balfasz kinéz magának, elvisz egy mellékutcára, kizseel és leszúr...

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-05-03 15:49:00
(#36116) Válasz The Exiled (#36115) üzenetére
Miho ~ ミホ
Miho ~ ミホ
[ True mangafan ]
Már hogyne lenne baj - számukra persze - a sok "beteg elveszett állat". De ilyenek nem csak a fővárosban találhatóak. Ez talán az, amit még elmagyarázhatsz Nekik.
A féltés meg természetes. Ne kardoskodj Velük túl sokat, mert az egy szülőnek nagyon tud fájni. Próbálkozz higgadtan, minél többször, hogy lássák, tényleg szeretnél eljönni. A hangsúly pedig leginkább a "higgadtan" szón van: ne kiabálj, ne feleselj. Nyugodtan és "felnőttek módjára" kell érvelni Nekik.

Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-03 15:50:01
beküldve: 2010-05-03 15:39:19
(#36115) Válasz Miho ~ ミホ (#36114) üzenetére
The Exiled
The Exiled
[ True mangafan ]
itt a probléma, a baj, az, hogy pesten van, ami messze van, és féltenek :S a sok beteg elveszett állat még nem is volna baj, egyszerűen csak féltenek... :S

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-05-03 15:20:01
(#36114) Válasz Háté (#36113) üzenetére
Miho ~ ミホ
Miho ~ ミホ
[ True mangafan ]
Az persze nyilván jó pont, ha pl. van valaki, aki jön fel veled, ergo nem kell egyedül utaznod.

Igaz, igaz, ezt ki is felejtettem. Ez valóban hasznos lenne, mivel a legtöbb szülőnél ez okoz instant idegrohamot: "Egyedül akarsz Budapestre utazni? Teljesen egyedül?!" bla-bla~
Szóval szerezz magadnak egy kísérőt, mert az hasznos.

A szülők instant idegrohamáról jut eszembe:
Mikor elmentünk a barátnőmmel Bécsbe, Anyám feltette nekem azt a kérdést, amitől azt hittem hanyattvágom magam, és elpusztulok idegrángásban: "Jó, jó, menj Bécsbe, mit érdekel! ... De mit fogtok ott enni?!"
150 euróval a zsebemben bizonyára nagyon aggasztó volt a helyzetem... Úgy csinált, mintha az őserdő közepébe utaztam volna. XD
De azért szeretem Őt... De néha nagyon... Áh, hagyjuk.

Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-03 15:27:55
Oldalak: ... 536 537 538 539 540 541 542 543 544 ... <<>>