Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A legegyszerűbb tényleg az, ha kiállsz eléjük és közlöd, hogy szeretnél feljönni. Nem érdemes trükközni, mert csak gáz lesz belőle, ha megbuksz.
Az persze nyilván jó pont, ha pl. van valaki, aki jön fel veled, ergo nem kell egyedül utaznod.
Az persze nyilván jó pont, ha pl. van valaki, aki jön fel veled, ergo nem kell egyedül utaznod.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-05-03 15:15:03
Am gyakorlottaktól kérdezem: hogy lehet leghatásosabban rávenni szülőket, hogy felengedjenek őszi conra ?
"De, Aaanyaaa, ez kultúrprogram!!! Akiket a TV-ben mutogattak, nagyszárnyú angyalok, rémísztőre festett feketébe öltözött lányok és fiúk, és a sok színes izé, csak véletlen tévedtek oda!"
Viccet félretéve: ha a szüleid azon észérv ellenére sem engednek el, hogy Neked ez fontos, és Te ezt szereted... Akkor nem sok mindent lehet tenni szerintem.
De javítsatok ki, ha nem így van. Nekem eddig szinte minden esetben a kegyetlen őszínteség, és az egyszerű egyenesség jött be. A normális szülők ezt értékelik a leginkább.
Anno én is benne voltam a suliújság szerkesztőbagázsában... Aztán feladtam, hogy "ebből a papírfecniből" valaha sikerül majd újságot csinálni. Később, új szerkesztőséggel, egész tűrhetővé vált a lap... de azért erősen cenzúrázott mivolta miatt nem lett a diákság kedvence.^^"
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-03 15:04:26
beküldve: 2010-05-03 14:32:05
(#36111) Hát igen, haldoklunk. az utóbbi időben, mindig van vmi jó téma, feljön valaki, mond vmi teljesen témába nem vágót, válaszolunk eki és máris kipusztulunk.. Valami baj van errefele, én mondom :S
Nah egy téma: Én szerkesztem megint a suliújságot, Idén nem teszek bele animés cikket ( tavaly már megvolt, az egyetlen megmaradt első példányt dragda lefoglalta ) de viszont karatésat lesz
Am gyakorlottaktól kérdezem: hogy lehet leghatásosabban rávenni szülőket, hogy felengedjenek őszi conra ?
Nah egy téma: Én szerkesztem megint a suliújságot, Idén nem teszek bele animés cikket ( tavaly már megvolt, az egyetlen megmaradt első példányt dragda lefoglalta ) de viszont karatésat lesz
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-05-03 13:38:54
(#36110) csum all! mennyi ismerős arc te jó isten már vagy 1éve nem voltam mangafanon >.< én az istenkáromlóóóóó há téleg jól ki vagyunk halva -_-
Az élet egy játék jó graffal lag nélkül... csak az benne a baj hogy sok a csiter...
Szerk: Raidon 2010-05-03 13:42:20
beküldve: 2010-05-03 13:14:49
(#36109) beküldve: 2010-05-02 20:56:05
(#36107) Nem témábavágó, de ha valakit érdekel az American McGee's Alice csoportos cosplayünk, készítettem egy kép-összevágást magunkról: [Link]
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
hát, megközelíthetetlenség... nem vészes, csak egy jó adag séta^^olyan 2 és fél, 3órás^^ ha más nem, akkor megkérem apámat, hogy a buszmegállóba ugorjon ki a bandáért, és akkor úgy viszünk titeket házhoz... ha belemegy
Sou: nem, Tassra kéne jönnöd vele addig leutaznak a srácok busszal, aztán a külső úton kéne felvenni őket.
Sou: nem, Tassra kéne jönnöd vele addig leutaznak a srácok busszal, aztán a külső úton kéne felvenni őket.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Az én autóm még a Bajoroknál van Majd ha lesz rá pénzem elhozom tőlük
Viccet félretéve,jogsi van,a kocsink meg hát nem éppen hosszú utazásra van kitalálva,alais Trabi ^^ Ugyebár vhogy fel kéne jutnom Pest környékére vele,nem? Akkora távot nem hinném,hogy kibírna
szerk: aztakúrvahétszentségit! Az Anedoki első kötetére most ki kell adnom 3900 pézt.És ha ez nem lenne elég,hiánycikk még a japóknál is
Viccet félretéve,jogsi van,a kocsink meg hát nem éppen hosszú utazásra van kitalálva,alais Trabi ^^ Ugyebár vhogy fel kéne jutnom Pest környékére vele,nem? Akkora távot nem hinném,hogy kibírna
szerk: aztakúrvahétszentségit! Az Anedoki első kötetére most ki kell adnom 3900 pézt.És ha ez nem lenne elég,hiánycikk még a japóknál is
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-05-02 20:22:59
senkinek sincs kocsija a teamből srácok?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
vagy már most elindulsz gyalog, vagy pedig ráveszel valakit arra, hogy elvigyen. de ha nagyon lusta vagy, kocsit is lophatsz.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-05-02 19:55:42
de oda minkenképp kell egy kocsi, hogy kijussatok...
ohh:(
hh?
se jogsim, se kocsim
-
Szerk: ∂z 2010-05-02 19:50:45
Azt mondta h megbeszéljük az időpontot. beszéljétek meg srácok, kinek mikor jó, aztán hajrá
Jut eszembe, apa úgy néz ki kölcsönadja a nyaralót nekünk pár napra, ha gondoljátok
fasza
mikor?
-