Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
mér agyagKÖCSÖGből isztok?
A többszázéves hagyományok miatt. De mindig máshogyan néz ki, szóval, ha összegyűjtessz sokat, akkor zsír. Nekem már van hét, de év végéig még max kettőt tudok szerezni :( Majd jövőre megyek minden héten 2szer
no pussy, just the dicks
Nem muszáj őket felrakni már ma loherére
dehogynem.
és már csak 1 zhm van hátra, ma, tegnap letudtam a többit
szóval lassan telerakom a táskám vodkával és irány a tiszapart
mér agyagKÖCSÖGből isztok?
-
Szerk: ∂z 2010-05-04 18:37:16
nálunk zh hét van és nem alszom semmit
Nálunk is zh hét van, de leszarjuk, mert MEN lesz holnaptól!
Dz, raktam fel iwiwemre Szakestélyes képeket, nézd meg és gyönyörködj bennem. Amúgy a nagyon bekúrtakból nem mertem felrakni, pedig viccesek
Nem muszáj őket felrakni már ma loherére
no pussy, just the dicks
Twilight..? D=
Errefelé csütörtökig szünet van, de én speciel már örülnék neki, ha mehetnék iskolába... Kezdek unatkozni itthon, menni meg ilyenkor nem nagyon tudok sehova. Még tanulnom se kell. Vagyis kéne, de nem pont most fogom szerintem elkezdeni, ha eddig tíz évig nem nagyon csináltam.
Nálunk szerdáig nincs suli Errefelé csütörtökig szünet van, de én speciel már örülnék neki, ha mehetnék iskolába... Kezdek unatkozni itthon, menni meg ilyenkor nem nagyon tudok sehova. Még tanulnom se kell. Vagyis kéne, de nem pont most fogom szerintem elkezdeni, ha eddig tíz évig nem nagyon csináltam.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
jah, szerintem még azis. legalábbis az üzletben volt dögivel.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Twilight..? D=
Errefelé csütörtökig szünet van, de én speciel már örülnék neki, ha mehetnék iskolába... Kezdek unatkozni itthon, menni meg ilyenkor nem nagyon tudok sehova. Még tanulnom se kell. Vagyis kéne, de nem pont most fogom szerintem elkezdeni, ha eddig tíz évig nem nagyon csináltam.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-05-04 15:48:26
(#36135) Érettségizők: kitartás!!!! Mindjárt túl vagytok rajta!
Én is beleástam magam a tanulnivalókba, mot végeztem ki az éves kultúrális antropológiát, holnaptól jöhet a makroöko...:P
Jut eszembe, most beszéltem Andrással, hogy milyen nettül alakul a szoborkiállítás rendezése is a HoldfényConra. Egy 15 méter hosszú és 2 méter magas összefüggő, megvilágított vitrinsorban lesznek a cuccok, 30-40 darab a pesti üzletből, plusz speciálisan a Conra rendelt árukat is kirakunk. Ezek többnyire bontott, egyedi cuccok lesznek, a stílusok majd minden szegmenséből: Marvel, DC, anime, horror, fantasy, Star Wars, Twilight...
Közelebbieket majd hétvégén vagy pénteken tudok mondani^^
Én is beleástam magam a tanulnivalókba, mot végeztem ki az éves kultúrális antropológiát, holnaptól jöhet a makroöko...:P
Jut eszembe, most beszéltem Andrással, hogy milyen nettül alakul a szoborkiállítás rendezése is a HoldfényConra. Egy 15 méter hosszú és 2 méter magas összefüggő, megvilágított vitrinsorban lesznek a cuccok, 30-40 darab a pesti üzletből, plusz speciálisan a Conra rendelt árukat is kirakunk. Ezek többnyire bontott, egyedi cuccok lesznek, a stílusok majd minden szegmenséből: Marvel, DC, anime, horror, fantasy, Star Wars, Twilight...
Közelebbieket majd hétvégén vagy pénteken tudok mondani^^
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-04 15:21:04
(#36134) Tanítás nálunk hétfőn nem volt, de ma és holnap 11-től kezdődik.
Toushiro: sok sikert! Én 13-án föciből érettségizek előrehozottan...
Toushiro: sok sikert! Én 13-án föciből érettségizek előrehozottan...
"A sors keze... veri a taktust... egy szív alakú... órán."
beküldve: 2010-05-04 15:11:15
(#36133) Én szerencsére már túl vagyok rajta, tavaly épp eleget izgultam miatta
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-05-04 13:14:29
(#36132) De jól megy itt egyeseknek, otthon hawaii, móka, kacagás. Én meg érettségizhetek -.-
Am, ki az aki még most érettségizik?
Am, ki az aki még most érettségizik?
beküldve: 2010-05-04 10:18:33
(#36131) beküldve: 2010-05-04 10:08:08
(#36130) Az érettségi szünetem a következőképp alakult/alakul:
Tegnap itthon voltam, ez eddig oké. Viszont ma és holnap déltől (!) van tanítás, de legalább rövidített órákkal.
Tegnap itthon voltam, ez eddig oké. Viszont ma és holnap déltől (!) van tanítás, de legalább rövidített órákkal.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-05-04 08:17:35
(#36129) Jóóóó reggelt mindenkinek
itthon ülök élvezemn a szünetet ( Szurkoljunk együtt az érettségizőknek)
Délután megyek Lelkigyakorlatra Kurtabércre ha valakinek mond valamit... jó ha holnap délutánra hazavergődöm...
itthon ülök élvezemn a szünetet ( Szurkoljunk együtt az érettségizőknek)
Délután megyek Lelkigyakorlatra Kurtabércre ha valakinek mond valamit... jó ha holnap délutánra hazavergődöm...
"Dattebayo"