Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Jó reggelt!^^
Nekem is "elmaradt" a mai egyetlen órám - akarom mondani, az az egy, amire bejárok, mert a 11-től kezdődő gázzz... XD - de helyette megembereltem magam, és anyagot gyűjtök a Balassi beadandómhoz, illetve a jövőhéten megtartandó "Kultúrák közti kommunikáció, három nemzet bemutatása" előadásomhoz.
Plusz, ha ezzel végeztem, egy gyors zuhany után jöhet a gitár... Szép lesz, tegnap este gyakoroltam csak egy keveset, szóval nem tudom milyen lesz a teljesítményem, de szegény tanárom majd biztoan tépni fogja a haját: "Zitám! Hogy lesz belőled így a legjobb női gitáros, ha nem gyakorolsz napi 4-5 órát?! Hát mi lesz így belőled? Tábortűz zenész?!" Én meg majd bájosan mosolygok és bíztatásképp lepengetem a C-dúrt: "De ez már megy, látod?"
A lényeg, hogy nem vagyok lusta, vagy ha nem is lusta, akkor időelb*szásban királynő... Most is itt pötyögök... *seggbe rúgná magát, de erre nem lett beprogramozva az emberi test*
Megyek összeszedem magam!
Nekem is "elmaradt" a mai egyetlen órám - akarom mondani, az az egy, amire bejárok, mert a 11-től kezdődő gázzz... XD - de helyette megembereltem magam, és anyagot gyűjtök a Balassi beadandómhoz, illetve a jövőhéten megtartandó "Kultúrák közti kommunikáció, három nemzet bemutatása" előadásomhoz.
Plusz, ha ezzel végeztem, egy gyors zuhany után jöhet a gitár... Szép lesz, tegnap este gyakoroltam csak egy keveset, szóval nem tudom milyen lesz a teljesítményem, de szegény tanárom majd biztoan tépni fogja a haját: "Zitám! Hogy lesz belőled így a legjobb női gitáros, ha nem gyakorolsz napi 4-5 órát?! Hát mi lesz így belőled? Tábortűz zenész?!" Én meg majd bájosan mosolygok és bíztatásképp lepengetem a C-dúrt: "De ez már megy, látod?"
A lényeg, hogy nem vagyok lusta, vagy ha nem is lusta, akkor időelb*szásban királynő... Most is itt pötyögök... *seggbe rúgná magát, de erre nem lett beprogramozva az emberi test*
Megyek összeszedem magam!
beküldve: 2010-05-05 09:19:24
(#36157) Boldog Szülinapot LUFFY!
-Oh, I will Sekishiki Meikaiha you so hard! - Not before I Great Horn you!
Szerk: LudwigMeszter 2010-05-05 09:20:53
beküldve: 2010-05-05 09:08:11
(#36156) Elmaradt az első órám, úgyhogy jó reggelt!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-05-05 08:59:55
(#36155) Nekünk csak a hétfő volt szünet, a többi sajnos délutáni tanítás. Viszont a téli szünetünk annno hosszabb volt.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Hogy-hogy van már neked tanítás??
Viszont így előbb lesz vége a tanévnek.
Gilje: Jó reggelt!
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-05-05 08:14:19
(#36153) Boldog Szülinapot Monkey D. Luffy!!!!
és jó reggelt vörös oldal népe
és jó reggelt vörös oldal népe
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Errefelé csütörtökig szünet van
Dejó nektek...nálunk szerdán és csütin déltől 4ig van tanítás
Huh, a matek kisérettségi ma nem is volt annyira vészes...^^
"Nincs lehetetlen, ha van, mi motiváljon." /Fantom-KS/
nemigaz!!! mostanában csak Hoshi no Yakatát olvastam!
meg Kyou Kara MAOH!-t, meg Vázlatokat...
meg Kyou Kara MAOH!-t, meg Vázlatokat...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
kínzóeszköz gyártás... egyik este azt álmodtam az vagyok... álommunka...emlékszem volt egy nagyon gonosz munkám, egy vib... khmm, örömbot, ami a kritikus pillanatban árszúrta a bőrt, és alá ment tovább végezve a munkáját
ha valaha szert teszek rá a tied mármint a suriken
ha valaha szert teszek rá a tied mármint a suriken
Szerk: Gilje-sama 2010-05-04 20:52:56
Shurikent nem használok, és nincsen szalma céltáblám se. De ha nincs rá szükséged, szívesen elfogadom.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Milyen vidi? *kíváncsi*
Szerk.: Oh, már megtaláltam asszem... A SakuraConos topicban, hihi.
Szerk.: Oh, már megtaláltam asszem... A SakuraConos topicban, hihi.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-04 20:28:15
Valóban? Ez LOL.
Egyébként messze nem az én vidim, én csak kérdeztem, az operatőri munkákat meg a vágást a többiek csinálták... Én a kamerát se tudtam normálisan tartani.
Egyébként messze nem az én vidim, én csak kérdeztem, az operatőri munkákat meg a vágást a többiek csinálták... Én a kamerát se tudtam normálisan tartani.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
elküldöm az enyémet, ha surikent használsz
Háté: most látom, hogy egik haverom tök random belinkelte az interjúkészítős vididet FMA fórumra. ezúton is grat a terjeszkedésértXD
Háté: most látom, hogy egik haverom tök random belinkelte az interjúkészítős vididet FMA fórumra. ezúton is grat a terjeszkedésértXD
Szerk: Gilje-sama 2010-05-04 20:13:03
beküldve: 2010-05-04 19:33:04
(#36144) Aww... a hülyeségem a tetőfokára hágott. Elkezdtem gyakorolni nunchakut bekötött szemmel ^^" Eddig is próbálgattam már csukott szemmel, és ment , gondoltam elkérem tesóm alvós szemfedőjét és kipróbáljuk. És ment ^^. A következ lépés, hogy szerzek egy szivacsosat is, és elkezdem apát körberohangáltatni az udvarom. nekem meg az lesz a feladaton, hogy bekötött szemmel eltaáljam
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"