Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Soha nem fogom megérteni, miért olyan "hüdenagyonfaszaüberkirá ly" az a sör. Legalábbis néhány évig biztos nem. Eddig még csak a citromosat sikerült utálat, és torz arc nélkül lenyelni....
Nyilván nem hiányzik most 1-2 hónap kényszerpihenő, de ha komoly a dolog, és nem foglalkozol vele, akkor csak rosszabb lesz... De te tudod, hogy mennyire fáj, meg ilyesmi.
Bacardi? Oemgé. Megnézem inkább, hogy van-e még söröm.
Bacardi? Oemgé. Megnézem inkább, hogy van-e még söröm.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Azt énis. Életem első alkoholjának tekintem, pedig csak vizes E betű, jelentéktelen mennyiségű alkoholnak csúfolt valamivel megbutítva....
Hozom is a két üvegemet, megnézem
Szerk: Merchior 2010-05-07 21:00:13
Rendben,és köszönöm
Am rájöttem,hogy nagyon szeretem a Bacardit.
Am rájöttem,hogy nagyon szeretem a Bacardit.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Nem lop,csak kölcsönkér.Csak lusta voltam leírni.
A lop szó egyébként is csúnya,mint ahogy a kuki szó.
Visszadja? Én már nem hiszek a csodákban...
Háté: kitartó vagyok,ha a jövőhéten sem javul a térdem,akkor sztem is megnézetem mihamarabb a dokival.Bajom nem lesz belőle,inkább attól félek,hogy 1-2 hónap kényszerpihenőt kapok rá,ami most nem hiányzik,főleg amikor beindul a munka.
A lop szó egyébként is csúnya,mint ahogy a kuki szó.
Visszadja? Én már nem hiszek a csodákban...
Háté: kitartó vagyok,ha a jövőhéten sem javul a térdem,akkor sztem is megnézetem mihamarabb a dokival.Bajom nem lesz belőle,inkább attól félek,hogy 1-2 hónap kényszerpihenőt kapok rá,ami most nem hiányzik,főleg amikor beindul a munka.
Szerk: Souichiro 2010-05-07 20:52:25
Kitartás, főnök. A térded pedig mindenképp nézesd meg, ha ennyire fáj. Bajod nem lehet belőle. Mármint abból, ha megnézeted.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Hát nem irigyellek...
Milyen dolog az, hogy pézt lopkodnak, mégha szülő is? De előbb - vagy utóbb - visszaadja?
Nálam a helyzet éppen az, hogy teljesen elment az a kevés megmaradt eszem is, és éppen nem vagyok magamnál, amit az alább olvasható akármicsodából észre lehet venni
Egyébként miféle iromány ez az Inubaka?
Milyen dolog az, hogy pézt lopkodnak, mégha szülő is? De előbb - vagy utóbb - visszaadja?
Nálam a helyzet éppen az, hogy teljesen elment az a kevés megmaradt eszem is, és éppen nem vagyok magamnál, amit az alább olvasható akármicsodából észre lehet venni
Egyébként miféle iromány ez az Inubaka?
Szerk: Merchior 2010-05-07 20:47:23
beküldve: 2010-05-07 20:41:32
(#36210) Szépjóestét emberek.
Helyzet?
Én fullra kivagyok ettől a héttől...
Hétfőn reggel mentünk Pöstre,Baross utcánál baleset fogadott minket,Ford-os soffőr alakított be vmit,az autóból rögtön kábrió lett...
Szerdán a térdfájás annyira felerősödött nállam,hogy alig bírok már járni,orvos lesz a lelke....
Ma meg végre megkaptam az üzenetet animelandéktől: megérkezett az Inubaka első kötete,amire nem keveset kellett várnom...
Ja és 20 ezerrel má megint édesanyukám megcsapolta a pénztárcám
Kúrvaéletbe má!
Helyzet?
Én fullra kivagyok ettől a héttől...
Hétfőn reggel mentünk Pöstre,Baross utcánál baleset fogadott minket,Ford-os soffőr alakított be vmit,az autóból rögtön kábrió lett...
Szerdán a térdfájás annyira felerősödött nállam,hogy alig bírok már járni,orvos lesz a lelke....
Ma meg végre megkaptam az üzenetet animelandéktől: megérkezett az Inubaka első kötete,amire nem keveset kellett várnom...
Ja és 20 ezerrel má megint édesanyukám megcsapolta a pénztárcám
Kúrvaéletbe má!
beküldve: 2010-05-07 20:36:42
(#36209) Merchior gyerekes.... Merchior még "ilyeneket" olvas.... Óóóó, emberiség, miért vagy ily' előítéletes? Miért taszítod ki azonnal magadból a "más" embereket? Miért baj, ha nem birka valaki, és van egyénisége? Miért? Miééééééért? Óóó, mondd!! Miééééééééééééééé éééééééééééééééé éééééééééééééééé éééééééééééééért?? ?????
Filozofálást vezényszóra tessék befejezni: Fejezd be a filozofálást!! *Merchiornak mostmár személyiségzavari is vannak* Hagyd már abba *arcon vágta magát*
Noh mostmár jobb. Befejeztem. Szóval eprescukor: jöhet! Infóóra: inkább ne....
Filozofálást vezényszóra tessék befejezni: Fejezd be a filozofálást!! *Merchiornak mostmár személyiségzavari is vannak* Hagyd már abba *arcon vágta magát*
Noh mostmár jobb. Befejeztem. Szóval eprescukor: jöhet! Infóóra: inkább ne....
Elfogadom. Az eper jó dolog.
Megyek megpróbálok szerezni E6os meg A húrt. Nem fog menni de megpróbálom. Meg B'z tabot szerezni. Az se fog menni, de megpróbálom.
Igazam lett. Nem sikerült. Négy húron próbálok hallás után játszani.
Megyek megpróbálok szerezni E6os meg A húrt. Nem fog menni de megpróbálom. Meg B'z tabot szerezni. Az se fog menni, de megpróbálom.
Igazam lett. Nem sikerült. Négy húron próbálok hallás után játszani.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-05-07 19:52:18
jó napod volt gyere, kapsz egy cukorkát. Ichigósat:)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Viszont 3 B'z albumot is végig hallgathattam. Hazaérve megpróbáltam az Isshunfurant eljátszani. Az eleje megy.
Nagyon helyes. Ha már így el lett cseszve a nap, legalább csináltál valami értékeset is.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-05-07 17:50:00
(#36204) Ma nem volt suli. De bár lett volna. Nyolc barátommal beszéltem meg hogy találkozunk. Mindegyikük lemondta. Az utolsó volt a kedvencem. Elvileg a Kálvin térre beszéltük meg. Fél óra várakozás után felhívom hogy mivanmár. Azt mondja hogy közben elment a Gödörbe, és menjek én is oda. Oké. Ott tíz percet kerestem, mikor felhív hogy már elment. Oké. Hazafelé megyek. Smst írt hogy menjek az Örsre, ott van mindenki. Ferenc körúton voltam. Sóhajtottam egyet és visszafordultam. A Pillangó utcánál kapom az smst hogy az Astoria talán jobb lenne. Odaérek. Felhívom. Közli hogy haza kellett mennie. Viszont 3 B'z albumot is végig hallgathattam. Hazaérve megpróbáltam az Isshunfurant eljátszani. Az eleje megy. De elszakadt az A húrom is.
/random helyzetjelentés off
/random helyzetjelentés off
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-05-07 17:51:13