Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-05-08 22:19:37
(#36263) Nah én meg visszatértem Bátaszékről. Jó kis nap volt, csak kevesn voltunk. kár hogy nelvvizsga miatt nem tudtam felkészülni versenyre :(
Am megnéztem a facebook-os képeket. Mostmár tudom mit NEM mutatok meg anyáéknak, ha con-t említek... Am jók lettek ;)
Am megnéztem a facebook-os képeket. Mostmár tudom mit NEM mutatok meg anyáéknak, ha con-t említek... Am jók lettek ;)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
wow de jó kép, ugye majd elolvashatom???*nagyon szépen néz*
a Vocaloid egy zenekar, géphangokból. Sok sztorijuk van, itt van pl a Cantarella
a Vocaloid egy zenekar, géphangokból. Sok sztorijuk van, itt van pl a Cantarella
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ez tulajdonképpen micsoda? Az Alice-hoz mennyi köze van? Csak mert én óriási Alice-fan vagyok, ezért érdekel.
Most rendeltem meg a mese amcsi horror képregény-változatát.
Most rendeltem meg a mese amcsi horror képregény-változatát.
Ezt a képet mintha én rajzoltam volna -értsd ha sokkal kevésbé profi és kidolgozott hátterű lenne. A témára és úgy a hangulatra gondoltam, na.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-05-08 21:03:32
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-05-08 20:19:00
beküldve: 2010-05-08 19:14:18
(#36259) Huhú Dz, ezek gyilkos képek...még jó, hogy magamat eddig nem láttam XD
Én is tettem föl, mondjuk régieket, de hátha már nem emlékeztek rá XD
Én is tettem föl, mondjuk régieket, de hátha már nem emlékeztek rá XD
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-05-08 19:20:57
beküldve: 2010-05-08 18:44:56
(#36258) Ne is mond! xD
Ez volt az első ilyen eset, rendesen meg is lepett.
Am mi a helyzet veletek?
Ez volt az első ilyen eset, rendesen meg is lepett.
Am mi a helyzet veletek?
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Szerk: Kid 2010-05-08 17:38:54
XDXD
jól jártálXD
jól jártálXD
beküldve: 2010-05-08 17:03:17
(#36255) Két héttel ezelőtti eset: Szép szerda délután volt, elindultam gyógyúszni. Az öltözőben aztán észrevettem, hogy
az úszáscuccom helyett az iskolatáskámat vittem el
Ezután nem volt mit tenni, jelentettem, hogy ott voltamkicsit sem néztek furán...
majd elmentem."Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Szükségem lenne egy mások által írott jellemzésre, melynek legalább 1000 szavasnak kell lennie. Szempontok nincsenek megadva, bizonyos lazaság megengedett.
Határidő szerda
Számítok rátok!
Ha mindenki, akivel találkoztam, ír 4-5 mondatot és valaki összelektorálja, pillanatok alatt megvan
Határidő szerda
Számítok rátok!
Ha mindenki, akivel találkoztam, ír 4-5 mondatot és valaki összelektorálja, pillanatok alatt megvan
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-05-08 14:22:26
Raktam fel conos képeket mangófun grúpba
god...
ez a fotóalbum... most nézem először...zseniálisXDXDszakad ok a röhögéstőlXDXDXD
Szerk: Gilje-sama 2010-05-08 14:03:40
látom, már megint bannoltak lóheréről, mennyit kaptál most?
Csak 30 órát... csicskák
Mi ez a 30 naphoz képest.
Dehát iszok, mert MEN van és muszáj
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2010-05-08 13:54:18
kivétel erősíti a szabályt
>Másnál is magyar lett a tecső menüje?
megpróbált, de visszaállítottam
>Másnál is magyar lett a tecső menüje?
megpróbált, de visszaállítottam
-
Szerk: ∂z 2010-05-08 13:25:10
legalább annyira, mint a rózsaszín ruhás... ara^^
Ehh, na ezt nem szerettem az animékben x] Mikor nem tudom eldönteni, h ki a pasi és ki a néni *sír*
Úgy néz ki fórumon nincsenek lightosan iszogatók, csak alkoholisták és anti-alkoholisták. Érdekes.
Hátööö, én magamat az aranyközépúthoz sorolnám, de ez lényegtelen, mert nem fórumozok aktívan x)
Másnál is magyar lett a tecső menüje Oo? Jajdeijesztő
látom, már megint bannoltak lóheréről, mennyit kaptál most?
és szerinted ki töltöget fel képeket? :3
és ne igyál annyit, mer elijeszted a lányokat
és szerinted ki töltöget fel képeket? :3
és ne igyál annyit, mer elijeszted a lányokat
-
Szerk: ∂z 2010-05-08 13:10:32