Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Úgy néz ki fórumon nincsenek lightosan iszogatók [...]
IRL sincsenek. Vagy csak én vagyok nagyon rossz emberek között.i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Alkoholista, dohányos, troll, zakóban jár még hegyet mászni és úszni is, ha elvinné a MÉHbe az ékszereit vehetne egy házat.
Majd még gondolkozom.
Majd még gondolkozom.
Ez nagyon jó, várom a többiekét is!
no pussy, just the dicks
Alkoholista, dohányos, troll, zakóban jár még hegyet mászni és úszni is, ha elvinné a MÉHbe az ékszereit vehetne egy házat.
Majd még gondolkozom.
Úgy néz ki fórumon nincsenek lightosan iszogatók, csak alkoholisták és anti-alkoholisták. Érdekes.
Majd még gondolkozom.
Úgy néz ki fórumon nincsenek lightosan iszogatók, csak alkoholisták és anti-alkoholisták. Érdekes.
-
Épp most olvastam a Gravitation 2. kötetében a "Nárcisz tragédiája" című alkotást, mely Murikami első műve. Az sem sokkal különb. A bátyó igazi bombázó, hősünk bele is szeret, míg a hugi komoly srácnak tűnik
igen
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
legalább annyira, mint a rózsaszín ruhás... ara^^
csak, hogy jobban lásd a helyzetet:
a képen mindenki pasi??
Kamilla
beküldve: 2010-05-08 04:54:25
(#36242) Szükségem lenne egy mások által írott jellemzésre, melynek legalább 1000 szavasnak kell lennie. Szempontok nincsenek megadva, bizonyos lazaság megengedett.
Határidő szerda
Számítok rátok!
Ha mindenki, akivel találkoztam, ír 4-5 mondatot és valaki összelektorálja, pillanatok alatt megvan
Határidő szerda
Számítok rátok!
Ha mindenki, akivel találkoztam, ír 4-5 mondatot és valaki összelektorálja, pillanatok alatt megvan
no pussy, just the dicks
legalább annyira, mint a rózsaszín ruhás... ara^^
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-05-08 01:34:12
pedig ütXD ím egy kép
neszeneked Shanks
Miyu: aki nézett Kyou Kara MAOH!-t tudja minek a jelképe a citrom
Miyu: aki nézett Kyou Kara MAOH!-t tudja minek a jelképe a citrom
Szerk: Gilje-sama 2010-05-08 01:15:36
lady gyagya klippeket nézzek
hát te is
Szégyellem is magam xC
bár a _citromosról_ jókat hallottam
Ostoba, ezt itt nem szabad DD:
Bűnös lélek! Ezennel OP általi rekeszizomhalálra ítéllek! Lódulj!!!
fogj magadnak Zorot