Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
fujj kálcium pezsgőtabletta:P
ááááááááááááá!!!! !!!!!!!!Ne mond ki előttem ezt a szót!!
sakurazaka, holdfényteam, trillian...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-05-09 17:26:52
itt a webboltban is vannak, meg animeland, animebolt
Higurashi Kagome:
Azzi korábban említette, h Miskolcon szoktak lenni talik, kérdezd őt
Higurashi Kagome:
Azzi korábban említette, h Miskolcon szoktak lenni talik, kérdezd őt
-
Szerk: ∂z 2010-05-09 17:14:49
beküldve: 2010-05-09 17:09:43
(#36275) beküldve: 2010-05-09 16:53:30
(#36274) AnimeLand, Trillian? angolul
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-05-09 16:54:32
beküldve: 2010-05-09 16:41:38
(#36272) Na ezt lehet venni hírdetésnek kérésnek kérdésnek aminek teszik
Ha vannak köztetek miskolci vagy miskolchoz nagyon közeli mangafanok akkor azok írjanak már mert jó lenne szervezni egy miskolci talit amit ha lehet megszervezek csak tudni kéne hányan vagyunk...
szal aggyatok életjelet...
Köszike előre is :)
Na jó nekem valaki gyorsan mondjon pesten egy manga anime boltot... ahol lehet venni Bleach mangát mert asszem van ...de lehet már csak rémeket látok
Ha vannak köztetek miskolci vagy miskolchoz nagyon közeli mangafanok akkor azok írjanak már mert jó lenne szervezni egy miskolci talit amit ha lehet megszervezek csak tudni kéne hányan vagyunk...
szal aggyatok életjelet...
Köszike előre is :)
Na jó nekem valaki gyorsan mondjon pesten egy manga anime boltot... ahol lehet venni Bleach mangát mert asszem van ...de lehet már csak rémeket látok
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
"Dattebayo"
Szerk: Moderátor 2010-05-09 23:44:53
Még mindig várom a jellemzéseimet, valamint Faragó Zita az kiaz, mert látom, hogy innen kéne ismernem faszbúk szerint, de nicket kérek, mert szerintem IRL még nem találkoztunk, bár mivel hölgyről van szó, álmában már biztos látott
Ahoy, Gilje vagyok
Na az jó.Ittadakimasu ^^
Jók is a Desznót openingek-endingek,főleg amelyeket a Maximum the Hormone nyomassa,bár a másik kettő sem rossz.A Death Note esetében sztem el lettek találva a zenék.Ritka az ilyen.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Énmeg Nagyrédére megyek ebédelni nagyanyámékhoz
Arra jöttem rá ismét, hosszú szünet után, hogy imádom a Death Note betétzenéit
Köszi
Remélem azért a Ninja Theory hasonló minőségű gémet hoz majd össze,mint ahogyan Capcomék is szokták,mert anélkül nem lesz igazi a DMC.Bár manapság semmin sem lepődök már meg.
Egy dolgon viszont igen,van új K-ON évad,megyek és nézem is meg az eddig kijött részeket
Remélem azért a Ninja Theory hasonló minőségű gémet hoz majd össze,mint ahogyan Capcomék is szokták,mert anélkül nem lesz igazi a DMC.Bár manapság semmin sem lepődök már meg.
Egy dolgon viszont igen,van új K-ON évad,megyek és nézem is meg az eddig kijött részeket
Még mindig várom a jellemzéseimet, valamint Faragó Zita az kiaz
Hamarosan megtudjuk
Más: Devil May Cry fanok! Lesz 5. DMC gém vmikor?
Szerk: Souichiro 2010-05-09 09:45:27
wow de jó kép, ugye majd elolvashatom???*nagyon szépen néz*
torrentekről szedtem le, és annyira szimpatikus volt, hogy megrendeltem. Még nem kaptam választ egyelőre. Ha leszedsz egy cdisplay programot, átküldhetek belőle valamennyit
Mire megérkezik, ha sikerül egyáltalán -nagyon remélem!- az pont vizsgaidőszak közepén lesz, júni elején.... De majd megmutatom,persze.
Azzi: meddig kell jellemzést írni? Mert ma tuti nem érek rá, de mondjuk holnap talán igen (van még pár beadandóm, de elvileg meg tudom őket hamar csinálni)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-05-09 09:14:28
beküldve: 2010-05-09 05:07:20
(#36264) Még mindig várom a jellemzéseimet, valamint Faragó Zita az kiaz, mert látom, hogy innen kéne ismernem faszbúk szerint, de nicket kérek, mert szerintem IRL még nem találkoztunk, bár mivel hölgyről van szó, álmában már biztos látott
Voltam OLOLOL rémálom előtt!
Voltam OLOLOL rémálom előtt!
Amúgy most ért véget MEN és durva 4 nap volt
Másodikak lettünk, Pénzt a Gazdásznak!
Megint a gépészek nyertek, ugyanazért, amiért az elmúlt 9001 évben...mert nekik kell
no pussy, just the dicks