Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
XDXDXDXDXDDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDX DXDXDXDXDXDXD
ÚRISTENXD
ZSENIÁLISXD
KIFEKÜDTEM
ÚRISTENXD
ZSENIÁLISXD
KIFEKÜDTEM
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ezt a képet mintha én rajzoltam volna -értsd ha sokkal kevésbé profi és kidolgozott hátterű lenne. A témára és úgy a hangulatra gondoltam, na.
Merchior: Mindent az olvasókért
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szükségem lenne egy mások által írott jellemzésre
Lucius mester stílusában:*Egy félhomályos csarnokban Azzi éppen fellép egy üres sörösrekeszekből tákolt emelvényre. Fény gyullad. A szónok láthatatlan.*
"A következő jelölt miskolci erős emberünk, a Trollok Ura, Azzi-szama, a Kiválasztott! Kérem, tapsolják meg! Ő is tud csehszlovákul, ami nem kis szó, tekintve, hogy ilyen nyelv nincs is. Annyit iszik, mint a többiek együttvéve, de jobban bírja, mint a legtöbben. Akkor raj, hogy a sima rajság már szinte sértő ránézve. Igazság szerint inkább azziságról kéne beszélnünk. Ő a legnagyobb troll, akiben ez már erénnyé nemesedett. Ki más lett volna képes elérni azt, hogy harminc egész napra kitiltsák a Lóheréről? Nézzétek csak meg! Egész Miskolc büszkesége áll előttünk, akire mi, fórumosok is méltán lehetünk büszkék! Zakóit maga varrja, mangáit saját kezűleg színezi (zsírkrétával), a vodkás üveget a puszta akaratával nyitja ki. Hát van még egy ilyen férfi széles e vidéken?"
*Néhányan tétován bólogatnak, de hozzájuk vág valamit*
"Íme, ő Azzi!"
*A tömeg őrjöngve éljenez*
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-05-11 20:36:18
(#36319) naná, aki fél 2kor kel... nyaranta nekem is megy ám úgy kedves
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Tegnap is, és ma is reggel fél6ig.
Nem tehetek róla, éjjel nem tudok aludni
Minden nehézség nélkül állok át éjszakai üzemmódba.
Nem tehetek róla, éjjel nem tudok aludni
Minden nehézség nélkül állok át éjszakai üzemmódba.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-05-11 15:01:41
lol tegnapelőtt is fél hatig néztedXD látom tegnap sem feküdtél le hamarabb
Jóóó kép (L)
Gilje: Köszi xD De ha egyszer előtör, akkor előtör.. =)
Gilje: Köszi xD De ha egyszer előtör, akkor előtör.. =)
MIANEVED?!
beküldve: 2010-05-10 23:28:14
(#36313) ENVY ÖSSZETÜNCIZTE AZ MSNT!!!!!!!!! OMÁJGOSH!!!!!!!!!!!!!!!!
néha sajnálom, hogy nem tanítottak meg rendesen fogalmazni gimiben. pláne 1000 szavas jellemrajz. kevés vagyok én ehhez, de nem adom fel, bízok magamban, aki önnmagában bízik
és igazából k#rva buzis, h egy srácról próbálok egy dicsőítő szöveget írni
és igazából k#rva buzis, h egy srácról próbálok egy dicsőítő szöveget írni
-
Szerk: ∂z 2010-05-10 22:42:07
én nemismerem szóval kimaradok