Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
and live in harmony harmony ohhh looooooveeeeeeeeeeeee igaz Pico company? muhaha lol xD hahaha
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
mivan, betévedtél /a/ba?
am ja. sajnos. Gilje mutatta
rabja lettem, azóta Picoval álmodom, yiffelés közben is csak ő jár az eszemben. meg Coco
18+
am ja. sajnos. Gilje mutatta
rabja lettem, azóta Picoval álmodom, yiffelés közben is csak ő jár az eszemben. meg Coco
18+
-
Szerk: ∂z 2010-05-11 23:24:42
beküldve: 2010-05-11 23:15:49
(#36351) Gilje, mire jársz te? Én egyébként gyakorlatilag már közszereplő vagyok
Dz, úristen láttál e már valaha boku no pico -t? Nagyon veszélyes
Dz, úristen láttál e már valaha boku no pico -t? Nagyon veszélyes
no pussy, just the dicks
beküldve: 2010-05-11 23:11:59
(#36350) Akkor jól be is linkelem a finn Ensiferum együttes Victory song c. számát. [Link]
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
lehet hogy sok volt a viking metál.
Abból soha nem sok. Soha.ODIIIIN~
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-05-11 23:08:38
(#36347) most mondták a hírekben h megint elütött valakit stohlbuci. kitiltották mindenhonnan mert rossz példát mutat
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-11 23:07:09
(#36346) Hmm, mostanában annyira rákaptama Vikingekre, hogy már el is kezdtem egy vikinges kérpegény storyboardját. Nemtudom miért, lehet hogy sok volt a viking metál. Fakk.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
duplaposzt! használd a szerkeszt opciót
egyébként köszönöm, beszámolót egy közszereplő megnyilvánulásairól holnapi Közszereplés órára.
Envy: Jól megrontottalak mi? kicsi lányom
egyébként köszönöm, beszámolót egy közszereplő megnyilvánulásairól holnapi Közszereplés órára.
Envy: Jól megrontottalak mi? kicsi lányom
Szerk: Gilje-sama 2010-05-11 22:59:51
beküldve: 2010-05-11 22:56:07
(#36342) beküldve: 2010-05-11 22:53:21
(#36341) Envy/Irigy leányzó????
Én Envy lány vagyok igen,
FMA Envy meg nem
MIANEVED?!