Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
jah, én se értem már mivan:P
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-10 21:24:04
(#36308) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-10 21:00:08
(#36306) Hahó! Épp tegnap találtam ezt az ősrégi kis klippet, amit legalább 8 éve készítettem:)Remélem bejön!
[Link]
[Link]
Kiome/SEn Arashi
nem mondtál újat, én is ismerem a felállást... mekkora sokk volt amikor először hallottam róla... fenn deviantarton... azóta furdalja a lelkemet a dolog
Én meg veszem az OP köteteket, hamarost ideje leadni az újabb adagot animelandnekXD
jah, ALvidáék jók, és még Cobyt is megkedveltemXD ezek azok özé az epizódok közé tartoznak, amiket legalább 4x láttam, ha nem többször... bár szerintem többször
amúgy meg OKAMA WAY!!!!!!
amúgy OP-ből amúgy sem lehet nekem nagyon SpoilerezniXD
Én meg veszem az OP köteteket, hamarost ideje leadni az újabb adagot animelandnekXD
jah, ALvidáék jók, és még Cobyt is megkedveltemXD ezek azok özé az epizódok közé tartoznak, amiket legalább 4x láttam, ha nem többször... bár szerintem többször
amúgy meg OKAMA WAY!!!!!!
amúgy OP-ből amúgy sem lehet nekem nagyon SpoilerezniXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-05-09 21:43:27
Upsz,ezt akkor nem kellett volna leírnom,ha még neked is "újat" mondtam ^^"
Viszont jót röhögök ezen a dagadt Alvidán,meg az idióta csapatán az első kötetben xD
Luffy meg feltűnik és máris elszabadul a pokol xD
Am 574. fejezetben van elvileg ez a rész,most néztem utána.
Na jó,sztem rá is hagyom,így nem lesz izgi az egész.
Na jó,sztem rá is hagyom,így nem lesz izgi az egész.
Viszont jót röhögök ezen a dagadt Alvidán,meg az idióta csapatán az első kötetben xD
Luffy meg feltűnik és máris elszabadul a pokol xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
ne szégyelld, én sem járok sokkal messzebb, lévén nem tanutam soha angolul és úgy olvasomxx én vizsgák után folytatom.
egyébként nem tudom. a Boa-s részeknél megálljt parancsolatm magamnak, mert ha megnézném, szenvednék a legizgalmasabb résznél, hogy nincs tovább. itt szoktam magamnak spoilerezgetni[Link], be gugli ferdítő és heló. a hivatalos oldal...de nézd csak a képeket!!!! túl csábítóak
Szerk: Gilje-sama 2010-05-09 21:00:45
Szégyelld is
Amúgy nem vagyok spoiler allergiás.. DE most itt OP-nál még is az vagyok/leszek, úgyh nem olvasom el.
Amúgy nem vagyok spoiler allergiás.. DE most itt OP-nál még is az vagyok/leszek, úgyh nem olvasom el.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-05-09 21:02:22
Igen.
Máskülönben egy év,mire kiderítem az igazságot,a mangát is még csak ma kezdtem el,szégyellem is magam ez miatt.
Máskülönben egy év,mire kiderítem az igazságot,a mangát is még csak ma kezdtem el,szégyellem is magam ez miatt.
Szerk: Souichiro 2010-05-09 20:55:41
ENVY NEM OLVASHATOD EL!!!!!
Nagyon el akarom olvasni :P
Csak nem tudom veszélyes-e még rám, de sztem igen
Csak nem tudom veszélyes-e még rám, de sztem igen
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-05-09 20:49:57
Hátööö...felőlem ^^"
Am mifasza volt már az,amikor szétlőtték előttem az egész Death Note-ot,én meg reagáltam is gyorsan: hát figyu gyerekek,én éppen ma kezdtem el nézni a Disznót(ot),ne is törődjetek velem,spoilerezzetek csak nyugodtan tovább...
Am mifasza volt már az,amikor szétlőtték előttem az egész Death Note-ot,én meg reagáltam is gyorsan: hát figyu gyerekek,én éppen ma kezdtem el nézni a Disznót(ot),ne is törődjetek velem,spoilerezzetek csak nyugodtan tovább...
One Pieceről jut eszembe,Gilje,van egy kérdésem,inkább spoilerbe rakom,nehogy vki az agyát eldobja,oszt nemislátta/olvasta még azokat a részeket.
Ace meg fog halni? Vagy csak ismerősöm beszél már megint félre?