Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Imádlak~ Ez a kép mentett meg a teljes befordulástól.
Erről jut eszembe:
Ajánlana valaki olyan animét...
- amin sokat lehet nevetni
- ami nem túl hosszú (rétes-shounenektől kíméljetek. XD)
?
Nevetni vágyom.
Erről jut eszembe:
Ajánlana valaki olyan animét...
- amin sokat lehet nevetni
- ami nem túl hosszú (rétes-shounenektől kíméljetek. XD)
?
Nevetni vágyom.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-12 21:20:24
beküldve: 2010-05-12 21:10:04
(#36413) dz még mindig olyan hihetetlen eredeti~~
luv eet
luv eet
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Osztom a véleményed
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
jé egy Memphis lementettem
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Akkor már inkább "True Yaoipapnő" vagy "True Gin-fan"
eheh
nemigaz Hanon, én bírlak
Miho: hai hai, nekem a Messiah a kedvenc yaoi-játékom
eheh
nemigaz Hanon, én bírlak
Miho: hai hai, nekem a Messiah a kedvenc yaoi-játékom
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-05-12 21:05:30
Komolyabb yaoista vagy Te ennél. XD
Tényleg ennyire yaoista? Nem kérvényezzük, hogy kapjon egyedi rangot? "True Yaoifan"
beküldve: 2010-05-12 20:58:28
(#36407) roar
FEAR HANON, RULER OF THE INTERWEBZ
Ahaha.
Jó érzés, hogy ilyen fontos szerepet töltök be a júzerek életében.
Az tetszik kifejezetten, mikor olyan beszél rólam akit még csak le se torkolltam egyszer sem. Az egész lényemből sugárzik az ellenszenv. Az avatarból meg a nicknévből, igen.
Más. Crica másfél hónap alatt végiolvastam 3 évnyi Shortpackedet, tegnapi nappal végre beértem. És ez tök jó.
[Link]
Ez meg a kedvenc Drifters fanartom lett egy szempillantás alatt. Ehehehe. Ejnye, Toyo.
FEAR HANON, RULER OF THE INTERWEBZ
Ahaha.
Jó érzés, hogy ilyen fontos szerepet töltök be a júzerek életében.
Az tetszik kifejezetten, mikor olyan beszél rólam akit még csak le se torkolltam egyszer sem. Az egész lényemből sugárzik az ellenszenv. Az avatarból meg a nicknévből, igen.
Más. Crica másfél hónap alatt végiolvastam 3 évnyi Shortpackedet, tegnapi nappal végre beértem. És ez tök jó.
[Link]
Ez meg a kedvenc Drifters fanartom lett egy szempillantás alatt. Ehehehe. Ejnye, Toyo.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Akkor megnyugodtam. XD Reméltem, hogy eddigi minimális ismereteim Rólad nem hagynak cserben.^^ Komolyabb yaoista vagy Te ennél. XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-12 20:53:45
nem is izgultam rá, egyik bnőm linkelte és szerintem gáz de poén
Höhö, ha nem mondod, nem jöttem volna rá... XD
De... de... Erre hogy lehet ráizgulni? Már ne is haragudj. Mert ismerem az ilyen típusú játékokat... de olyat még nem láttam/hallottam, ahol a szöveg annyiban ki is merült, hogy: nya~...
なにこれ!!!O___x
De... de... Erre hogy lehet ráizgulni? Már ne is haragudj. Mert ismerem az ilyen típusú játékokat... de olyat még nem láttam/hallottam, ahol a szöveg annyiban ki is merült, hogy: nya~...
なにこれ!!!O___x
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-12 20:50:03
egy yaoi játékXD nagyon nagy nekem kellXD
lúúúk a videó [Link]