Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
És nem is zavar, hogy a nyilván rettenetesen vicces sztori mellett néha nekiállnak seggbekukizni?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
dühös shota odavagyok
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Különösen köcsög vagyok ma este. De hadd ne vezessem most le neked.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Gilje: Egyébként igen. Csak a sztori vicces, szarom én le, hogy melegek.
Háté: De igen, komoly....
Yoroi: Nem hiszek neked!!!
Háté: De igen, komoly....
Yoroi: Nem hiszek neked!!!
jogos, akkor nem csak nekem tűnt fel
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ha nem meleg nem vagy akkor az azt jelenti hogy de.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Ez nem komoly, ugye?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
heehXD a legtöbb yaoi poénra épül ezért jó olvasni. a kufirc néha már nem is érdekes, mert a sztori hangulatos. két szép férfi meg egymás mellett... hát bocs mindenki, maradok rajongü, tisztelettel
összegezve: jó sztorit akarsz olvasni. én se vagyok lezbikus, mert néha yurit olvasok.
összegezve: jó sztorit akarsz olvasni. én se vagyok lezbikus, mert néha yurit olvasok.
beküldve: 2010-05-13 21:09:27
(#36466) Újra itt!!!
Szerintetek, ha nem meleg nem vagyok - mert tudom, hogy vagyok, és mert nem vonzódom a fiúkhoz - csak yaoit olvasok, akkor mivan? Gilje, te szakértő vagy (legalábbis a yaoiban) segíts!!!
Szerintetek, ha nem meleg nem vagyok - mert tudom, hogy vagyok, és mert nem vonzódom a fiúkhoz - csak yaoit olvasok, akkor mivan? Gilje, te szakértő vagy (legalábbis a yaoiban) segíts!!!
beküldve: 2010-05-13 20:46:18
(#36464) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-13 20:37:14
(#36463) dz olyan művelt és tájékozott
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
lementve
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-13 20:01:45