Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
melyiket olvasod?
alig bírom már kivárni a Kenshin 161. fejezetét
alig bírom már kivárni a Kenshin 161. fejezetét
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-05-13 23:27:48
Majd később elő fog. Gondolom.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
És nem is zavar, hogy a nyilván rettenetesen vicces sztori mellett néha nekiállnak seggbekukizni?
Eddig még nem ferdült elő... Szóval nem.
Bár lehet, hogy korai volna az első 2 kötet alapján levonni a következtetéseket. Ki tudja, mi jöhet még a későbbi 10-ben
Szerk: Merchior 2010-05-13 21:55:51
150 huf. 2 db. nagyok, sok habbal, manduláva, krémmel. nice
ájlávjó Au>>n
ájlávjó Au>>n
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ikszdé. Igen. Ezért mert pont most.
Gilje: Egyszer volt a büfében. Csillagászati áron. 220 pénz. Nem vettem.
Vagy hatszor nekikezdtem az "ikszdé" kijavításának, mert láttam hogy alá van húzva piros csíkkal. Áu...
Gilje: Egyszer volt a büfében. Csillagászati áron. 220 pénz. Nem vettem.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-05-13 21:48:55
beküldve: 2010-05-13 21:46:46
(#36484) csokis-mandulás ishler nyam nyam
azért, mert csak most jöttem fel...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Eddig azt hittem nálam elveszettebb ember nincs a világon... Tévedtem...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Én miért nem rendeltem még?
Dz: Kockulj inkább.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-05-13 21:35:05
zodiákusom
beküldve: 2010-05-13 21:28:50
(#36476) No hát, mi érkezett meg végre? Na mi?
Csak nem egy duplalemezes B'z album? Ó, lehetséges?
*önkívületi állapotban szedi szét végtelen lassúsággal az EMS feliratú csomagot*
És vajon mi van pre-orderelve? Csak nem Inaba-sama legújabb szóló single CD-je? Csak nem?
Csak nem egy duplalemezes B'z album? Ó, lehetséges?
*önkívületi állapotban szedi szét végtelen lassúsággal az EMS feliratú csomagot*
És vajon mi van pre-orderelve? Csak nem Inaba-sama legújabb szóló single CD-je? Csak nem?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!