Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szakadozik a net és nem tud yaoit tölteni...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
A Twilight témához:
Most gondoljatok bele, mi van akkor, amikor Bellának éppen női gondjai vannak...
Most gondoljatok bele, mi van akkor, amikor Bellának éppen női gondjai vannak...
Úgy érted ellenállhatatlan késztetést érez vásárlásra?
Vagy belehal, ha nem néz meg valami pocsék filmet?
Bugyiban táncol valami béna zenére?
Mire gondolsz pontosan, kérlek fejtsd ki
no pussy, just the dicks
Szerk: SötétOldal 2010-05-14 20:31:57
alap.
Tied lehet a vörös, vigyed, a többi az enyim
Tied lehet a vörös, vigyed, a többi az enyim
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-05-14 20:23:32
És azt a Kenshines képet hogy kell értelmezni?
One Piece embléma, és nem fake a kép
Gilje gyors vagy.
és az enyémek is most már! xD *csúnyán néz*
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-05-14 20:18:08
... És azt a Kenshines képet hogy kell értelmezni?
a bombán rajta a One Piece emblémája. Oda segétkezett a Kansünnél, és belecsempészte a saját cuccocskáját...nyeheheXD lám a kalózaim mindenhol ott vannak
Envy: igen te is, kislányom
Szerk: Gilje-sama 2010-05-14 20:17:38
Nagyon király a videó. Am. a period+vampire dolgon már én is gondolkodtam.
És szerintetek a vámpír babák mit szívnak a vámpír anyuka melléből? Nem hiszem, hogy anyatejet...
Toushiro: OMG ez a videó ütött...undi.
Na igen, az undiról elfelejtettem szólni
Megnyugodtam, már azt hittem perverz vagyok
... És azt a Kenshines képet hogy kell értelmezni?
Az Árnybírónak már előző borítója is kissé leszbi-hentai hatású volt...két nagykardos, aligruhás nő agresszív fejjel, összeláncolva...
Toushiro: OMG ez a videó ütött...undi.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-05-14 20:09:57
beküldve: 2010-05-14 20:03:23
(#36521) Láttam kitárgyaltátok a Twilight témát, én is hasonló véleményen vagyok mint ti. Valaki írta hogy mi van, ha Bellának olyan problémái vannak, és mit csinál olyankor a csillivillivempájör.
Nos, nem tudom mennyire ismeritek bizonyos Shane Dawson-t, youtubeon rengeteg videója van, lényege a tömény hülyeség, és ő megfilmesítette a fenti jelenetet -> [Link]
Olyan egy perctől van a twilight sosem látott kimaradj jelenet. .D Előtte is vicces dolgok vannak. ^^
Nos, nem tudom mennyire ismeritek bizonyos Shane Dawson-t, youtubeon rengeteg videója van, lényege a tömény hülyeség, és ő megfilmesítette a fenti jelenetet -> [Link]
Olyan egy perctől van a twilight sosem látott kimaradj jelenet. .D Előtte is vicces dolgok vannak. ^^
beküldve: 2010-05-14 20:02:47
(#36520) este meg asszem berakom a Bebopot... nagyon megkívántam Spikeékat...