Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Felírva.
Köszönöm,szenszej
szerk: csak nállam nem jön be az animeland oldala,vagy másnál is szarakodik?
Köszönöm,szenszej
szerk: csak nállam nem jön be az animeland oldala,vagy másnál is szarakodik?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-05-16 13:19:01
Jojo's Bizarre Adventure. Arat. Nézd meg
[Link]
[Link]
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-05-16 13:13:23
beküldve: 2010-05-16 12:55:14
(#36562) Rossz idő, és mindenki animét akar nézni... há basszus én meg tanulhatok... és a képregényeim csak júniusban lépnek be Mo. területére...
legyen már jövő hét szombat! Akarom látni magyarul a Setét Torony 1-et a képregényfesztiválon!
Az égbolt is sír, hát nekem is sírnom kell.... Nem lírai? Igazi kis Humor Herold lettem...
legyen már jövő hét szombat! Akarom látni magyarul a Setét Torony 1-et a képregényfesztiválon!
Az égbolt is sír, hát nekem is sírnom kell.... Nem lírai? Igazi kis Humor Herold lettem...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-05-16 10:34:00
(#36561) Vki mondjom már egy igazán fasza kis animét,amit érdemes lenne megnézni,egyszerűen nincs semmi érdemleges,ami lekötné az embert.Na jó,azért a Hellsing Ultimate fele még hátravan,de attól függetlenül pár jó címmel megdobhatna vki ^^
Ennek örömére újra megnézem a Tenjho Tengét.Natsume Maya hiányom van,valószínűleg ez az oka a másodszori vaccsolásnak.Vagycsak egyszerűen jók a fájtok benne.
A videókártyám meg annyira kivan,hogy a DMC 3. részét sem bírja már el,1 perc játék után vége.Nem semmi.
Ennek örömére újra megnézem a Tenjho Tengét.Natsume Maya hiányom van,valószínűleg ez az oka a másodszori vaccsolásnak.Vagycsak egyszerűen jók a fájtok benne.
A videókártyám meg annyira kivan,hogy a DMC 3. részét sem bírja már el,1 perc játék után vége.Nem semmi.
Szerk: Souichiro 2010-05-16 10:34:15
Biztos voltam benne.
Hiába, öregszünk... xC
Meg amikor még jól nevelt voltál és szociális, futott a Hellsing, nem? Persze nem vonok le következtetéseket, nem, nem x)
Ah, azok a szófosásos idők. Akkor más volt a környezet. A mostani ilyesmire egyszerűen nem alkalmas.
Erről nem tudok érdemit nyilatkozni, mostanság nem vagyok gyakori delikvens errefelé.
Junji bácsival kapcsolatban: Hogy a Tomi unalmas-é? Attól függ. Távolról sem olyan pörgős, mint például a Gyo, ahol
potom két kötet alatt végbemegy egy sajátosforma apokalipszis,
de azért még mindig magasan a többi tucatvacak horror mangának kikiáltott tükörtojás szemű bigyó felett van. Szerintem, bár már nem most olvastam. De tény s való, hogy nem a legjobb műve. Bár én néha a Gyo-nál néhol erőteljesen fogtam a fejem, hogy _ez_ honnan jön abból az emberből? Ha leegyszerűsítem a helyzetet,, tulkép. az emberi gáz(fing?!Oo) mozgatta azt a szerkezetet, vagy mit? Na, ezt fel kellett dolgoznom.
Mondjuk én a rajzstílusát is szerettem, olyan szép tiszta <3
És basszus, hiába vagdalkoztam, hogy csak azért mentem a Flatley sóra, hogy anyámnak meglegyen a komfort érzette, még most is ezt hallgatom: [Link] [ahh, pedig én úgy néztem, hogy a mostani főgonoty csávó sokkal harapdálnivalóbb volt </3 Ez a jelenet meg határozottan vicces :'D]
A klimax, drágám, a klimax.
Biztos voltam benne.
Ez még akkoriban volt, hogy hosszúúú szöveges diskurzusokat folyattunk erről, arról, nemcsak háromszavas odapöccintést. Akkoriban még itt volt Gege, Nemesis és még sokan mások xC
Ah, azok a szófosásos idők. Akkor más volt a környezet. A mostani ilyesmire egyszerűen nem alkalmas.
Viszont nem tudom, mit olvassak most Junji bá'tól. Hellstar Reminából csak 3 fejezetet találtam. Asszem ideje belekezdeni Tomieba, bár azt hallottam az pont unalmas.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Jaja. Csk rulez. El kéne kezdenem mindkettőt előlről, hogy biztosan ne hagyjak ki egy részt se... am az atlantiszt befejezték már?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-05-15 22:48:31
(#36557) Exiled: a Csillagkapu Univerzum jó! Viszont még csak egy-két részt láttam belőle. Viszont a kedvencem akkor is a Csillagkapu és a Csillagkapu Atlantisz.
Istenem, nemsokára hétfő. Jaj nekem...
Istenem, nemsokára hétfő. Jaj nekem...
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2010-05-15 22:51:28
Csak nekem tűnik úgy, vagy akkoriban tényleg kevésbé voltam idegbeteg és/vagy morcos?
A klimax, drágám, a klimax.
Ez még akkoriban volt, hogy hosszúúú szöveges diskurzusokat folyattunk erről, arról, nemcsak háromszavas odapöccintést. Akkoriban még itt volt Gege, Nemesis és még sokan mások xC
Csak nekem tűnik úgy, vagy akkoriban tényleg kevésbé voltam idegbeteg és/vagy morcos?
Hát igen. Ha visszaemlékszem új arc napjai8mra sokkal eliselhetőbb voltál. Meg kevesebb yaoi volt a fórumon...
Ha visszakapjuk a régi hanont, megígérem, hogyha találkozunk con-on mindig kedves shotácskaként fogok viselkedni *doromboló macskapofa, de igaz*
Én meg elkezdtem a Csillag Kapu univerzumot. az első rész alapján űberfasza
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Valóban így van. Még régebben meg még kevésbe. Elejétől megnéztem Dumi... Társalgó topicot. Akkoriban még hangulatjeleket is használtál. Egészen újszerű volt.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-05-15 19:55:01
(#36553) Bejelentés visszaszámlálót akarok.
Nosztalgiázni támadt kedvem, nekiálltam hát olvasgatni a Bejelentés visszaszámláló #2 topicját (az volt az FMA-Hellsing-Nana-Death Note). Olyan aranyos.
Igazából csak érdekel, hogy vajon el tudom-e érni mégegyszer azt a beteljesülés közeli állapotot amit a Hellsing megpillantása okozott azon a bizonyos estén.
De egyelőre a topic 60. oldalánál járok, és még csak tippelgetések vannak, FMA-hoz se juttounk még el.
Pedig közvetlen bejelentések után olyan post-robbanások szoktak lenni. Nagyon bájos.
//update: Nem sikerült. De azért nagyon jókat mosolyogtam.
Ejj. Milyen jó is volt.
Nosztalgiázni támadt kedvem, nekiálltam hát olvasgatni a Bejelentés visszaszámláló #2 topicját (az volt az FMA-Hellsing-Nana-Death Note). Olyan aranyos.
Igazából csak érdekel, hogy vajon el tudom-e érni mégegyszer azt a beteljesülés közeli állapotot amit a Hellsing megpillantása okozott azon a bizonyos estén.
De egyelőre a topic 60. oldalánál járok, és még csak tippelgetések vannak, FMA-hoz se juttounk még el.
Pedig közvetlen bejelentések után olyan post-robbanások szoktak lenni. Nagyon bájos.
//update: Nem sikerült. De azért nagyon jókat mosolyogtam.
Ejj. Milyen jó is volt.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-05-15 20:41:04
>Az első, mikor a két főszereplő végre nekiáll rendesen smárolni. Gondoltam magamban, "Nah, végre kezdődik a show!". Azonban ahelyett, hogy kiadós kekszelés
vámpír->halott->nincs vérkeringése->nem megy vér le->nincs álló cerka
>nyitott száj
legalább könnyű a megelepetésszerű szájbakú...
ja várj, előző probléma
Yaven:
>(Tényleg Dz, te azt még olvasod?)
megvettem, de mielőtt belekezdtem volna a leggyökerebb kölköm (a pedofil) kölcsönkérte, majd úgy döntött, h nem adja vissza, gépen meg nem szeretek olvasni
>Na visszatérve normálisabb témára:
... a yaoi a téma.
Nyuszi-chan:
>Most gondoljatok bele, mi van akkor, amikor Bellának éppen női gondjai vannak... Jó, jó, jó.. undi, tudom...
De akkor mi a francot csinál Edward?
nyalóka maDZagon
Gilje:
>este meg asszem berakom a Bebopot... nagyon megkívántam Spikeékat...
okos lány
Yoroi:
>Mit keresel te Budapesten?
vámpír->halott->nincs vérkeringése->nem megy vér le->nincs álló cerka
>nyitott száj
legalább könnyű a megelepetésszerű szájbakú...
ja várj, előző probléma
Yaven:
>(Tényleg Dz, te azt még olvasod?)
megvettem, de mielőtt belekezdtem volna a leggyökerebb kölköm (a pedofil) kölcsönkérte, majd úgy döntött, h nem adja vissza, gépen meg nem szeretek olvasni
>Na visszatérve normálisabb témára:
... a yaoi a téma.
Nyuszi-chan:
>Most gondoljatok bele, mi van akkor, amikor Bellának éppen női gondjai vannak... Jó, jó, jó.. undi, tudom...
De akkor mi a francot csinál Edward?
nyalóka maDZagon
Gilje:
>este meg asszem berakom a Bebopot... nagyon megkívántam Spikeékat...
okos lány
Yoroi:
>Mit keresel te Budapesten?
-
Szerk: ∂z 2010-05-15 18:03:05
Akkor csak így tovább!^^
Anno én is rajzoltam Soul Eater szereplőket, 5 rajzot eszkábáltam össze.
Szereztem én is Chrno Crusade mangát 1-2. kötet, majd nekiálltam az animének is.
Anno én is rajzoltam Soul Eater szereplőket, 5 rajzot eszkábáltam össze.
Szereztem én is Chrno Crusade mangát 1-2. kötet, majd nekiálltam az animének is.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Mit csinálhat ilyenkor a jóember?
Hirasawa Yui (K-ON) fanartot készítek,na meg nyálcsorgatósat játszom a kettő új Tenjho Tenge kötetemnek hála ^^
A Hellsing Ultimate-et is néznem kéne tovább.