Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Muháháháhá!
Azonos az ízlésünk,kivéve egy dógot,nem szeretem a Yaoi-t
Azonos az ízlésünk,kivéve egy dógot,nem szeretem a Yaoi-t
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
igen! ezazXD mondom azonos az ízlésünk Sou
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ó, mostmár tudom mit nézek holnap
-Oh, I will Sekishiki Meikaiha you so hard! - Not before I Great Horn you!
jólvan akkor nem csak nekem vonzotta a szeme az a gyönyörűség... kíváncsi vagyok überelni fogja-e a Battle ChanChant. Az epic, az Örök Szüzesség Kincsével és a mókás idegenekkel
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-16 22:33:47
(#36620) Kafun Shoujo Chuuihou! Na ez az a allergiás-virágporos hentáj.Feltétlen nézzétek meg,megéri ^^
Hmm...asszem a Bondage Game - Shinsou no Reijoutachi volt az aminek az első részét megnéztem kajálás közben, de ugye az ingerküszöböm túl magas ahhoz, hogy az ilyen bármi hatással legyen rám
Ajánlom kedves figyelmedbe
Ajánlom kedves figyelmedbe
Szerk: LudwigMeszter 2010-05-16 22:29:54
Envy 8D én kicsi padavanom 8D
Engem csak jobban zavar, ha napokig senki nem ír semmit, mint a yaoi vagy akár a hentai/ecchi stb téma..
MIANEVED?!
volt itt valami allergiás-virágporos...
sajnos csak cenzúrázott verziót bírtam leszedni pont ebből az említett műből,pedig jóféle volt (let volna,ha nem basszák el a cenzúrával).
én nem de HT már tudja h engem nem lehet már mivel kiütni... egyébként épp valami jó kis hentait keresgélek AA-n... volt itt valami allergiás-virágporos...
Szerk: Gilje-sama 2010-05-16 22:25:02
Szerintem meg mindenki beszéljen arról amiről akar. Előttetek van a lehetőség: Hozzatok témát, ha ennyire zavar.
Máskor meg van, hogy 2napig senki sem ír semmit.
Máskor meg van, hogy 2napig senki sem ír semmit.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-05-16 22:23:16
Bible Black? Én azt egyszer elkezdtem nézni....
Brumm Brumm
Figy ludwig, te lehet hogy nem emlékszel / ismered dz-t. Ő megfogadta, hogy minden yaois dolgot kompenzál. Szal ha nem hagyjátok abba gyorsan egy hétig bible black képeket fogunk nézegetni
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-05-16 22:18:07
(#36611) Gyerekek, nemtudjátok mit lehetne tenni? A tabletem tolljával lenne egy kis probléma. úgy érzékeli, mintha folyamatosan lenyomnám a tollat, pedig nem is. Roppant idegesítő. egész nap ezzel szenvedtem, és emiatt nem tudok befejezni egy CG-t. Már mindent csináltam vele /sajnos már a sarokba is beb*sztam párszor, amitől ugyan 1-2 percre jobb lett, de nem túl sokáig T_T/ aki tud az segítsen!
Az a szomorú, hogy nem is valami szar cuccról van szó, ugyanis ez egy Vacom Bamboo tablet.
Az a szomorú, hogy nem is valami szar cuccról van szó, ugyanis ez egy Vacom Bamboo tablet.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nincs is annál jobb mikor izomzatos férfiak feszülnek egymásnak <3 xD