Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nekem meg a mai esővel
Jólesik szakadó esőben autót tologatni
Jólesik szakadó esőben autót tologatni
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Láv end Písz.
Világbéke és Szilikon
szerk: És már megint faszom kivan a suliújsággal...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-05-16 18:37:22
Na igen,ott a pont.Idehaza kevés még mindig a fan (vagyunk olyan 6 és 10 ezer között),még külföldön,pl. Anglia,vagy Németország,azért többen vannak (50-100 ezer fan is lehet),ott tutira elkel a kiadott manga,így tudnak gyorsabban haladni a nyomtatással,kötetekkel,vissza térül a kiadónak a belefektetett pénz rövidebb időn belül,nem kell 10-20 évet várni egy-egy sorozat befejezéséig,bla,bla,bla.Arró l meg ne is beszéljünk,hogy jóval előrébb vannak a címeket illetően.Nállunk még mindig a Nárutó,meg a Desznót a sláger mangafronton,még az amcsiknál már az Eyeshield 21-en vagy a franc tudja melyik éppen újnak számító mangán "élvezkednek" a fanok.Magyarország,én így szeretlek.Am semmit sem értek ehhez az egészhez,csak leírtam,hogy mi van.
A nyelvvizsgához meg sok sikert
És igen,jó látni Hanonnak ezt az oldalát is ^^
Láv end Písz.
A nyelvvizsgához meg sok sikert
És igen,jó látni Hanonnak ezt az oldalát is ^^
Láv end Písz.
Szerk: Souichiro 2010-05-16 18:29:56
Hanon: Jó látni végre, hogy nem vagy morci
Visszaszámlálás: Hmm...Nemtom. Szentem már idejét járja egy Inuyasha kiadása nem? Elvileg azt akarták először csak problémákba ütköztek. Talán elöjtt a várva várt idő? Amúgy meg a hosszú mangákkal sak az a baj, hogy lassan jönnek, és nem biztos, hogy vki 10-20 év múlva is narutot akar majd venni :S Meg az se biztos, hogy a kiadó addig él majd. ( Vagy a tulajok és fordítók ) :S
És faszom bele, tegnaphoz 2 hétre nyelvvizsga :'(
Visszaszámlálás: Hmm...Nemtom. Szentem már idejét járja egy Inuyasha kiadása nem? Elvileg azt akarták először csak problémákba ütköztek. Talán elöjtt a várva várt idő? Amúgy meg a hosszú mangákkal sak az a baj, hogy lassan jönnek, és nem biztos, hogy vki 10-20 év múlva is narutot akar majd venni :S Meg az se biztos, hogy a kiadó addig él majd. ( Vagy a tulajok és fordítók ) :S
És faszom bele, tegnaphoz 2 hétre nyelvvizsga :'(
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-05-16 17:27:29
(#36575) Megjöttem, és megismertem Hanon egy másik oldalát, ami nálam pozitív oldalként mutatkozott be.
Uhhhh...Kissé langyi a videója
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
Lássuk csak, desznótból és Chrnoból is 4 kötet van hátra, Hellsingből 3 (+ unknown # of Dawn, de ez nagyon a jövő zenéje), Árnybíróból 2. Az biztos, hogy az idei évvel árnyékbáró véget ér. Hellsing esetleg eljut a 9. kötetig. Chrno és desznót 1-2 új kötetettel gazdagodik. De mivel Hellsing és Árnyékbáró is a végét járja, nem kizárt, hogy még idén (tán télen) kapunk visszaszámlálót. Bár Csaba erre rávágná, hogy nem lenne jó, mert túl sokat kéne várni a bejelentés és az új kiadvány megjeleése között. Ez meg szerintem baromság.
Figyelembe kéne venni, hogy a többi manga közül melyikből mikor jelent meg utoljára új kötet, és egyébként milyen időközönként szoktak kiadni, de nem visz rá a lélek, hogy ezt kibogarásszam.
Bár ott a kérdés, hogy terveznek-e egyáltalán a közeljövőben új megjelenést. De persze, hogy igen. Igen. Mert az egy dolog, hogy most tele vannak rétestészta sorozatokkal (most vegyük annak a 20+ kötetes mangákat), amikből eléldegélnek, de akkor azokkal a vásárlókkal mi lesz, akik véletlenül pont nem érdekeltek ezekben a mangákban. Az azért valamennyi kiseés a bevételt illetően.
Bár valószínűleg teljesen rosszul gondolom, tekintve hogy egy hangot nem értek e témához (pedig elméletileg kéne). xD
Figyelembe kéne venni, hogy a többi manga közül melyikből mikor jelent meg utoljára új kötet, és egyébként milyen időközönként szoktak kiadni, de nem visz rá a lélek, hogy ezt kibogarásszam.
Bár ott a kérdés, hogy terveznek-e egyáltalán a közeljövőben új megjelenést. De persze, hogy igen. Igen. Mert az egy dolog, hogy most tele vannak rétestészta sorozatokkal (most vegyük annak a 20+ kötetes mangákat), amikből eléldegélnek, de akkor azokkal a vásárlókkal mi lesz, akik véletlenül pont nem érdekeltek ezekben a mangákban. Az azért valamennyi kiseés a bevételt illetően.
Bár valószínűleg teljesen rosszul gondolom, tekintve hogy egy hangot nem értek e témához (pedig elméletileg kéne). xD
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-05-16 15:54:31
Bejelentés visszaszámlálót akarok.
Én is, de szerintem "sokat" már nem kell rá várnunk, jövő tavaszra (talán) befejezik 3 sorozatukat is (ha a CC-re is sikerülne rágyúrni), és akkor megint jöhet egy tripla bejelentés.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Szerk: Travis 2010-05-16 14:50:54
beküldve: 2010-05-16 14:35:43
(#36570) Komolyan mondom, már furcsa ilyen kilométeres hsz-okat olvasni Tőled, Hanon drága. XD
Már megszoktam a Dz-t és Azzit fikázó egy-két szavas, esetleg néhány mondatos nem túl tartalmas, de annál genyóbb hsz-okat.
Azért ez aranyos, jó látni ezt az oldaladat is.
<3 ^^
Meg amikor még jól nevelt voltál és szociális, futott a Hellsing, nem? Persze nem vonok le következtetéseket, nem, nem x)
...hmm
Az tény, hogy a Hellsing befejezésével eltört bennem valami. De sose gondoltam bele, hogy esetleges viselkedésformákat változtatott volna meg bennem. Szerintem természetemtől fogva hajlamos vagyok az elbunkósodásra vagy akárhogy is nevezzük. x3 Meg nem is annyira durva a különbség szvsz.
Negatív, sose voltam szociális.
Bár én néha a Gyo-nál néhol erőteljesen fogtam a fejem, hogy _ez_ honnan jön abból az emberből? Ha leegyszerűsítem a helyzetet,, tulkép. az emberi gáz(fing?!Oo) mozgatta azt a szerkezetet, vagy mit? Na, ezt fel kellett dolgoznom.
Hátdemostizé nem az volt, hogy volt valami vírus, ami felfújta az embreket, tele lettek tömve gázzal, és azok a gépek meg rácsatlakoztak a nyílásaikra és ahogy fújták ki magukból a cuccot úgy azok elkezdtek mozogni?
Mondjuk én a rajzstílusát is szerettem, olyan szép tiszta <3
Hm, nekem meg pont az tűnt fel, hogy ebben még milyen kezdetlegesek a rajzok. Ráadásul így, hogy időben visszafelé olvastam Junji bá' megjelent műveit nagyon szemet szúr. Csak rakjuk egymás mellé a New Voices in the Darkot vagy az Uzmakit és a Tomiet, nagyon látszik a változás.
És basszus, hiába vagdalkoztam, hogy csak azért mentem a Flatley sóra, hogy anyámnak meglegyen a komfort érzette, még most is ezt hallgatom: [Link] [ahh, pedig én úgy néztem, hogy a mostani főgonoty csávó sokkal harapdálnivalóbb volt </3 Ez a jelenet meg határozottan vicces :'D]
DAAAW hát te is? Jómagam is anyukámat kísértem 50. szülinapja alkalmából (bár én Flatley-fanként lettem nevelve, de erre nem akartam elmenni, csak rá lettem beszélve végül). Próbáltam úgy hozzáállni, hogy "ha más nem, akkor a zene jó lesz". Na ehhez képest sikerült elcseszni a hangosítást.
Aztán jött Flatley első szólója. Mikor bepattogott egy csávó és próbált ott műmájerkedni éreztem, hogy ez így nem fog működni. Főleg mikor elméletileg neki kéne "vezényelnie" a felsorakozott táncosokat. Nem, nevetséges. Nagyon hiányzik belőle Flatley karizmája.
Valamint én voltam az egyetlen olyan kretén aki lépcső mellett próbált felvételt készíteni. x33 Az még oké, hogy a lenti részen a székek között fel-fel bukkanó kijelzők fényére nem ugranak rá, mert "a franc fog bemenni oda a dzsumbujba csak azért, hogy szóljak, hogy tegye el azt a szart", de közvetlen a lépcsősor mellé könnyű odavonszolni magát a 120 kilós szekuriti bácsinak. XD Dehát nem tehetek róla, SIAMSA RULZ~~ <3 Azt egyszerűen nem lehet kihagyni.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-05-16 14:20:44
Yamato,Fruits,Hana Yori mangában beszerzés alatt,a 07 Ghost,meg a BGC viszont ismerős,na ezeknek is utánanézek.
télleg ritkaXD na ja, a 3x3 eyes nem rossz, de télleg többet vártam tőle.
mondom kyou kara maoht érdemes megnézni, én is mindjár berakom megint
aztán ott a yamato nadeshiko schichi hege, a hana yori dango (bár ddig csak a mangáját olvastam) és a fruits basket
pet shop of horrors, agyrohasztónak Princess princess, aztán princess tutu, sayonara zetsubou sensei, 07-Ghost, Bubblegum Crisis! az nagyon jó
mondom kyou kara maoht érdemes megnézni, én is mindjár berakom megint
aztán ott a yamato nadeshiko schichi hege, a hana yori dango (bár ddig csak a mangáját olvastam) és a fruits basket
pet shop of horrors, agyrohasztónak Princess princess, aztán princess tutu, sayonara zetsubou sensei, 07-Ghost, Bubblegum Crisis! az nagyon jó
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-05-16 13:42:09
Az animeland úgy tudom hétfőn alapból mindig zárva van.
Ugye milyen ritka az ilyen,hogy azonos az ízlés,mi? xD
Air gear,One Piece,Saint Seiya,csomó sódzsó,stb.
3 iksz 3 Eyes-t láttam már,nem egy nagy vászisztdász.
Fushigi vhol megvan,a Meine Liebe meg mangában az igazi,na meg a való életben xD
Ugye milyen ritka az ilyen,hogy azonos az ízlés,mi? xD
Air gear,One Piece,Saint Seiya,csomó sódzsó,stb.
3 iksz 3 Eyes-t láttam már,nem egy nagy vászisztdász.
Fushigi vhol megvan,a Meine Liebe meg mangában az igazi,na meg a való életben xD
Szerk: Souichiro 2010-05-16 13:35:48
valóban, nálam se... fura, tegnap még mndta is az egyik barátnőm, hogy most szóltak neki, hogy ne jöjjön hétfőn a mangáiért, mert zárva lesznek...WTF?
ui.: nincsmit kisfiam mindjárt keresek még neked úgyis közel azonos az ízlésünk
íme egy újabb: 3x3 Eyes
fushigi yuugi, meine liebe...
kamen no maid guy, kigeki, kaze to ki no uta...
kyou kara maoh-t mindenképp...
ui.: nincsmit kisfiam mindjárt keresek még neked úgyis közel azonos az ízlésünk
íme egy újabb: 3x3 Eyes
fushigi yuugi, meine liebe...
kamen no maid guy, kigeki, kaze to ki no uta...
kyou kara maoh-t mindenképp...
Szerk: Gilje-sama 2010-05-16 13:33:41