Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
ohhoho én mindjárt mászhatok postára, meg átkötteni a netet, hogy én legyek a rendszergazda... kimozdulni sincs kedvem
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Akkor jól le vagy maradva! a befejezés valamivel jobb volt szrintem benne, mint a vámpíros sorozatban. Szegén kisgyerekek, berakni ezt a sorozaot a borzasztó ijesztő borítóival a gyerekkönyvek közé...
Nekem is tanulnom kellene, de kinek van kedve ilyen időben? (sajnos, máshoz sincs nagyon...)
Nekem is tanulnom kellene, de kinek van kedve ilyen időben? (sajnos, máshoz sincs nagyon...)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Öröm volt
Amúgy esernyők teréna helyzet haonló Aquincumban is... olvasni?! most?! hahajjjj, de boldog lennék! egy akkora közgáz knyv pihenget a jobbomon hogy gyilkolni lehetne vele. Jó az új Darren? A Pokol hősei, gondolom. Kicsit le vagyok maradva azokkal is... utoljára asszem a Démontolvajt olvastam, úgyhogy sikeresen lespoilereztem magamnak egy-két ütősebb dolgot mikor beleolvastam a fedőlap belsejébe.
Amúgy esernyők teréna helyzet haonló Aquincumban is... olvasni?! most?! hahajjjj, de boldog lennék! egy akkora közgáz knyv pihenget a jobbomon hogy gyilkolni lehetne vele. Jó az új Darren? A Pokol hősei, gondolom. Kicsit le vagyok maradva azokkal is... utoljára asszem a Démontolvajt olvastam, úgyhogy sikeresen lespoilereztem magamnak egy-két ütősebb dolgot mikor beleolvastam a fedőlap belsejébe.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-17 14:40:17
(#36636) Gilje, Yoroi, Sou: köszönöm szépen a kedves képeket (*_* <3), a tettrekészségem viszonylag életképessé válott.
Pocsék hideg van, a Moszkván egy kuka teli volt törött ernyőkkel.
Ma vizsgáztam, aztán a Mamutban kiolvasta az új Darren Shant és végignéztem a '101 horrorfilm amit látnod kell' c. könyvet. Jó ötleteket adott, hogy miket kéne megszerezni....
Pocsék hideg van, a Moszkván egy kuka teli volt törött ernyőkkel.
Ma vizsgáztam, aztán a Mamutban kiolvasta az új Darren Shant és végignéztem a '101 horrorfilm amit látnod kell' c. könyvet. Jó ötleteket adott, hogy miket kéne megszerezni....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-05-17 09:32:21
(#36635) Jó reggelt gyerekek! Hajnali 9-kor itt ülök már a suli aulájában, miután végigverekedtem magam azon az apokaliptikus állapoton, ami Budepastre jellemző a mai nap s mit a jóhiszemű városiak csak naívan csak viharnak titulálnak.
Azóta kávéba és zabfalatokba folytom afölötti bánatom, hogy megint nem haladok a tanulással... viszont evés közben nem jó tanulni.
Négyesre zártak Retorika és beszédtechnikából. Ami jó, tekintve, hogy az egyetlen doga amit írtam egyenesebb már nem is lehetne... ráadásul a csoportban csak 2 négyes és 1 ötös született... egyszóval lávendpísz. És most lépek Antropológiázni, mert szerdán ZH.
Azóta kávéba és zabfalatokba folytom afölötti bánatom, hogy megint nem haladok a tanulással... viszont evés közben nem jó tanulni.
Négyesre zártak Retorika és beszédtechnikából. Ami jó, tekintve, hogy az egyetlen doga amit írtam egyenesebb már nem is lehetne... ráadásul a csoportban csak 2 négyes és 1 ötös született... egyszóval lávendpísz. És most lépek Antropológiázni, mert szerdán ZH.
Lássuk csak, desznótból és Chrnoból is 4 kötet van hátra, Hellsingből 3 (+ unknown # of Dawn, de ez nagyon a jövő zenéje), Árnybíróból 2. Az biztos, hogy az idei évvel árnyékbáró véget ér. Hellsing esetleg eljut a 9. kötetig. Chrno és desznót 1-2 új kötetettel gazdagodik. De mivel Hellsing és Árnyékbáró is a végét járja, nem kizárt, hogy még idén (tán télen) kapunk visszaszámlálót. Bár Csaba erre rávágná, hogy nem lenne jó, mert túl sokat kéne várni a bejelentés és az új kiadvány megjeleése között. Ez meg szerintem baromság.
Figyelembe kéne venni, hogy a többi manga közül melyikből mikor jelent meg utoljára új kötet, és egyébként milyen időközönként szoktak kiadni, de nem visz rá a lélek, hogy ezt kibogarásszam.
Figyelembe kéne venni, hogy a többi manga közül melyikből mikor jelent meg utoljára új kötet, és egyébként milyen időközönként szoktak kiadni, de nem visz rá a lélek, hogy ezt kibogarásszam.
A Death Note 12 kötetes, úgyhogy annak a végét csak jövő őszre érdemes datálni. Idén Hellsing 9 kötetig, CC pedig 6. kötetig mindenképp. Előbbi mondom tavaszra mindenképp véget ér, a CC pedig szintén, ha idén 4 kötet jönne ki (a szokásos 3 helyett - tessék rágyúrni!), akkor tavaszra a Hellsing 10 mellett lenne a CC 8. Így az idei Árnybíra véggel tavaszra 3 sorozat fejeződne be, tökéletesen jönne ki a III. Bejelentés-visszaszámláló 3 új mangával. De amit nem szabad elfelejteni, hogy idénre is kéne valami újdonság, legalább 1, az Árnybíró utódaként - ha így lenne, szerintem a Bleach lenne a legesélyesebb - ismét egy hosszú, igen népszerű harcos Shōnen sorozat, és akkor jövőre inkább más stílusok képviselői jöhetnének, pl.: sport, horror, hárem (^^), Psycho-thriller - Seinen mangák.
Mert az egy dolog, hogy most tele vannak rétestészta sorozatokkal (most vegyük annak a 20+ kötetes mangákat), amikből eléldegélnek, de akkor azokkal a vásárlókkal mi lesz, akik véletlenül pont nem érdekeltek ezekben a mangákban. Az azért valamennyi kiseés a bevételt illetően.
Bár valószínűleg teljesen rosszul gondolom, tekintve hogy egy hangot nem értek e témához (pedig elméletileg kéne). xD
Bár valószínűleg teljesen rosszul gondolom, tekintve hogy egy hangot nem értek e témához (pedig elméletileg kéne). xD
Én is pont így gondolom, így logikus.
És az egy dolog, hogy így mondjuk visszaesnek a bevételek, akár keveset - akár sokat, elkell tartani azokat a rajongókat is, akiket ezek hidegen hagynak.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
nekem, msnen, hogy az első néhány rész után jobbak jönnek
csak túl kell jutni azon az első pár részen amit HT is mondott...
Pontosabban? Asszem lemaradtam, nem rémlik mit mondott róla.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-05-16 23:45:52
mondjuk jó lehet, csak túl kell jutni azon az első pár részen amit HT is mondott... gondolom nem véletlenül szimpatizálok vele már egy jó ideje
jó vége lett ennek az Azonosság című filmnek... lehet nem csak ezt a részt kellett volna megnézni?
jó vége lett ennek az Azonosság című filmnek... lehet nem csak ezt a részt kellett volna megnézni?
Szerk: Gilje-sama 2010-05-16 23:34:19
én meg kötögettem... komyolan, még belegondolni is ijesztőXD viszont mivel nem tudtam rendesen horgolni folyton golyócskákat csináltamXD hűlisten volt, hogy nem jött a tanár, és ilyenkor ehgyütt mehettünk a afiúkkal polcot csinálni, fűrészelni, stb... sokkal jobban élveztem, mint a lányosat.
emiatt fogom megnézni a Gintokit
emiatt fogom megnézni a Gintokit
egyértelműen zöld. a piros te vagy.
komolyan, olyan hideg van... keresek egy pulcsit, a mamám kötött egyet nekem karácsonyra.
nálatok volt háztartástan óra? sütisütés, horgolás, kötés, stb?
komolyan, olyan hideg van... keresek egy pulcsit, a mamám kötött egyet nekem karácsonyra.
nálatok volt háztartástan óra? sütisütés, horgolás, kötés, stb?
Szerk: Gilje-sama 2010-05-16 23:03:09
beküldve: 2010-05-16 22:44:42
(#36626) Egy kérdés: Szerintetek piros vagy zöld?
-Oh, I will Sekishiki Meikaiha you so hard! - Not before I Great Horn you!
arra ott van Yaven, Fiszi meg Merchior... és Envy >8D
mondjuk az er gír folytatására kíváncsi leszek
mondjuk az er gír folytatására kíváncsi leszek
Szerk: Gilje-sama 2010-05-16 22:44:53