Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Vannak dolgok, amik egy élet kihagyatatlan részei

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Apus: Azért úgy megnézném az arcod, miközben egy pohár ingyenlimonádéval a kezedben figyeled a Lédi Gaga koncertet.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-05-18 19:17:08
(#36667) Na jó. Éniy érdekes ember vagyok. bementem a tesco-ba tusfürdőért és mondo-ért, és otthagytam 4000 ft-ot... Először megvettem a mondot. aztán gondoltam veszek csokit, úgy is régen ettem. vettem m&m-et, milkát és nagy aerot, aztán szétnéztem, és vettem axe clilck tusfürdőt. eddig 2000-nél tartunk. aztrán gondoltam úgyis van időm szétnzek a játékoknál. És ott volt: Command & Conquer The First Decade. 2000 Ft. Azt hittem ott ájulok el. 12 db c&c jták 2k-ért... wááá, maga az álom.10 percig rágódtam, mert azt hittem ez tuti átverés, aztán gondoltam egyet elcaptattam a pulthoz és megvettem mindent. És annyira jóóóóó >.<Életemben ez a 4-ik játék amit vettem, eddig mindig csak kalózkodtam. De most elgalább kicsit legálisan is játszhatok

He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
kösz gyerekek
3-an összehoztuk
amúgy hibás cucc vásárlása: múltkor én is otthagytam ablokkot a bolt péztárában és félúton vettem észre, hogy törött az egyik pezsgőspohár a 3-ból. Na vissza, kedves pénztáros nénnnnye visszaadta a számlát, én meg sutty mentem cseréltetni. hehe, éljenek a jófej eladók!

amúgy hibás cucc vásárlása: múltkor én is otthagytam ablokkot a bolt péztárában és félúton vettem észre, hogy törött az egyik pezsgőspohár a 3-ból. Na vissza, kedves pénztáros nénnnnye visszaadta a számlát, én meg sutty mentem cseréltetni. hehe, éljenek a jófej eladók!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-18 18:04:38
(#36665) utálom ezt az esős vizsgaidőszakot... duplán punnyasztós, depis, unalmas...
Yaven: azt ne mondjam: tipikus :)
Én is szorítok mindenkinek, nekem is szorítsatok szófajtanra (még egy hónap, hál'istennek)

Yaven: azt ne mondjam: tipikus :)
Én is szorítok mindenkinek, nekem is szorítsatok szófajtanra (még egy hónap, hál'istennek)
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-05-18 18:08:34
Sok siket Gilje!!
Visszaszorítok az időben 3 és fél órával korábbra. XD Meg előre holnapra, meg azutára, meg azutánra. Én csak csütörtökön vizsgázom, az sem lesz egy nagy szám -remélem.^^"
Jah, és jobbulást.
Béla, Dz: ha ez megvígasztal Titeket, az én kedvenceim már akkor halottak voltak, amikor még nem is ismertem őket.
(R.I.P. Kurt Cobain, Layne Staley) Még jó, hogy Eddie Vedder bácsi még él, csak jöjjön el Budapestre is.

Jah, és jobbulást.
Béla, Dz: ha ez megvígasztal Titeket, az én kedvenceim már akkor halottak voltak, amikor még nem is ismertem őket.

Basszus, egyszer nem veszem át a blokkot vásárlás után, erre nem akkor veszek rossz akrilfestéket?
Ti aztán +-ak vagytok! Amúgy lehet hülye vagyok, de mi az Láma a DeviantARton? És miért küld nekem mindenki?

A lámaosztás egy jópofa közösségi gyűjtögetősdinek álcázott pénzszerzési lehetősége a dA-nak. Annál nagyobb arc vagy ugye, minél több lámád van. A lámát elvileg ingyen küldhetik neked/küldhetsz, de aki nagyon hardcore akar lenni, részt vehet a lámabizniszes "játékban", vagyis pontokért vásárolhat magának lámát. A pontokat meg vagy kapod valakitől jutalomként/kunyerálás útján, vagy megveszed pénzért...itt jön be az üzlet, mert annyi felhasználó közt biztos van elég, aki képes gyakorlatilag pénzt adni egy ikonért.
beküldve: 2010-05-18 16:02:53
(#36661) Egy újabb -amolyan- közösségi vetélkedés féleség. Minél több lámád van annál nagyobb arc vagy. Általában azért küldenek valakinek, hogy küldjön vissza, amit én nem igazán szoktam. Bugyutának tartom kicsit a dolgot.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-05-18 13:23:56
(#36659) Ti aztán +-ak vagytok! Amúgy lehet hülye vagyok, de mi az Láma a DeviantARton? És miért küld nekem mindenki?

Kiome/SEn Arashi
már csak azt várom, h wacken előtt egy nappal tömeges busszerencsétlenségben meghaljon az összes kib@szott fellépő, de kárpótlásként elhívják a bektsztrítbojzt, biritnit és gagát.
ja és a söröskamionnal ütközött a fellépők busza így szesz sincs csak ingyenlimonádé
ja és a söröskamionnal ütközött a fellépők busza így szesz sincs csak ingyenlimonádé
-
Mondjuk már akkor sejthető volt, hogy nagy gáz van, amikor lemondták a Heaven & Hell teljes nyári turnéját...
Meg ugye Peter Steele is alig több, mint egy hónapja halt meg szívrohamban...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-05-18 10:11:22
(#36656) Szurkolj nép. Ma 14:20-tól ZH infóból. Holnap antropológia ZH. Csütörtökön Illusztrációkészítés ZH. Pénteken mégegy infó pótZH.
Jah, és megfáztam.
Jah, és megfáztam.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-18 00:21:26
(#36655)
Szerk: ∂z 2010-05-18 01:26:09