Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ez az ember megérdemelne egy fanclubot a FaceBookon... XD
Csakúgy, mint az egyik tanárom az egyetemen. Szabimaci foooewaaa~
Csakúgy, mint az egyik tanárom az egyetemen. Szabimaci foooewaaa~
XD ez feldobta a napomXD úgyis olyan félig sz@r félig jóvolt
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
köv. órán mondd meg neki, h sürgős faraghatnékod volt és ezért nem tudtál bemenni. talán még egy 5öst is ad, mert szorgalmas vagy
Józsi úgy szerzett ötöst hogy megcsinálta a térkép lécét.
Amúgy ma nagyon elemében volt. Dolgozatot osztott. Kint meg javították az utat. "Ej hát csak szólok nekik hogy hagyják abba." Kinyitotta az ablakot, és leüvöltött. "Azonnal fejezzék be a munkát! A 8.a dolgozatot ír. Ilyen zajban nem lehet tanulni! Hagyják abba és menjenek haza!" Becsukja az ablakot. "Azt mondták nem fejezik be." Leül. Evelin behozza a naplót.
"Maga mit járkál Evelin?? Azonnal üljön le! A végén még lefogy...és akkor nem fog tetszeni nekem." A röhögés után kis szünet. "Jaj de meleg van." Leveszi a pulóvert. "Viktória maga ne nézzen így. Tovább nem vetkőzöm."
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Felkeltem 7:42kor. össze kellett kapjam magam 4 perc alatt hogy időben beérjek. Fullkómásan elindultam. Ház előtt fázik a lábam. Lenézek. Papucs. Áááánneeee. Visszafutok. Felveszem a cipőt. 7:49. Elindulok. Metrónál ellenőrök. Épp azon gondolkoztam hogy kivételesen nem mutatom meg a bérletet csak ha kérik. Akkor előveszem a farzsebemb... ne. Otthon hagytam. Ááááánneeeeeee. Visszafutok. Kinyitom az ajtót, elteszem a bérletem. 7:59. Elindulok megint. Hjaj bazzeg. Ezek után örülök ha nem öl meg Dodibá. Jé lyukas a zsebem. Mekkora mák hogy a másik zsebembe raktam a... bazmeg fennhagytam a kulcsot. ááááfákkkk. Futok fel. Felkapom a kulcsot. 8:07. Be se mentem.
Így olvasva érdekesnek tűnik. Veled legalább történik valami érdekes.... Nekem meg csak az unalmas hétköznapok jutnak töri évszámfeleléssel, kémiadogával, meg olyan gyerekekkel, akikre az "S"-sel kezdődő és "eggfej"-jel végződő szót szokták mondani. De titulálhatnám akár parasztnak is, vagy szánalmasnak, a lényegen nem változtat
Amúgy a metrón láttam egy Yagami Lightot. Félelmetes volt. Még karórája, tolla meg kis füzete is volt. És öltönyben volt meg minden. Piros nyakkendővel. Áááá. Le is szálltam.
Nyammmmmm.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Ezek után örülök ha nem öl meg Dodibá
köv. órán mondd meg neki, h sürgős faraghatnékod volt és ezért nem tudtál bemenni. talán még egy 5öst is ad, mert szorgalmas vagy
-
Szerk: ∂z 2010-05-19 23:22:48
nekem meg hazament az eszem
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nem semmi, lehet eljátszotta a metrós gyilkosságot, én nem szálltam volna le
MIANEVED?!
Az se rossz.
Az se rossz.
Amúgy a metrón láttam egy Yagami Lightot. Félelmetes volt. Még karórája, tolla meg kis füzete is volt. És öltönyben volt meg minden. Piros nyakkendővel. Áááá. Le is szálltam.
Az se rossz.
Szerk: Yoroi 2010-05-19 21:33:56
Én csak macskasegget láttam
-Oh, I will Sekishiki Meikaiha you so hard! - Not before I Great Horn you!
én pitykéző rigópárost láttam reggel. viccesek voltak
kacsacsőrhárom. Abban aludnék, élnék, halnék.
Apropó varjak. Itt verekedtek valamin. Irdatlan ricsaj volt.
Apropó varjak. Itt verekedtek valamin. Irdatlan ricsaj volt.
Szerk: Yoroi 2010-05-19 21:24:15
szegény...varrjak neked egy choppersapit h jobban legyél?
-Oh, I will Sekishiki Meikaiha you so hard! - Not before I Great Horn you!
Szerk: LudwigMeszter 2010-05-19 21:29:20
beküldve: 2010-05-19 21:15:20
(#36685) Most mér vagyok ekkora szerencsétlen?
Felkeltem 7:42kor. össze kellett kapjam magam 4 perc alatt hogy időben beérjek. Fullkómásan elindultam. Ház előtt fázik a lábam. Lenézek. Papucs. Áááánneeee. Visszafutok. Felveszem a cipőt. 7:49. Elindulok. Metrónál ellenőrök. Épp azon gondolkoztam hogy kivételesen nem mutatom meg a bérletet csak ha kérik. Akkor előveszem a farzsebemb... ne. Otthon hagytam. Ááááánneeeeeee. Visszafutok. Kinyitom az ajtót, elteszem a bérletem. 7:59. Elindulok megint. Hjaj bazzeg. Ezek után örülök ha nem öl meg Dodibá. Jé lyukas a zsebem. Mekkora mák hogy a másik zsebembe raktam a... bazmeg fennhagytam a kulcsot. ááááfákkkk. Futok fel. Felkapom a kulcsot. 8:07. Be se mentem.
/random helyzetjelentés off
/random helyzetjelentés off