Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-05-17 22:16:32
(#36653) Rajzzal kapcsolatban nekem most túl sok tervem/ötletem van, még egy animációt is szeretnék készítenék, csak nincs annyi időm. De nem baj, nekem a Prérifarkas a példaképem, mert ő századszorra is megpróbálja kinyírni a kengyelfutó gyalogkakukkot, hiába tudja, hogy a vége fail. x)
Amúgy este fejeztem be vért izzadva, rossz tablettel, glicses photoshoppal:
[Link]
Amúgy este fejeztem be vért izzadva, rossz tablettel, glicses photoshoppal:
[Link]
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
jól néznek ki 8) bárcsak nekem is lenne most időm rajzolni.... hahh
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-17 21:19:11
(#36651) Készítettem pár újabb képet,mert nem tudtAm rávenni magam a patológia tanulásra...
[Link][Link]
Ez az utóbbi azért készült, mert unom ezt az esőt és kellene egy kis jóidő, legalább a képernyön süssön a nap
[Link][Link]
Ez az utóbbi azért készült, mert unom ezt az esőt és kellene egy kis jóidő, legalább a képernyön süssön a nap
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2010-05-17 21:19:27
beküldve: 2010-05-17 20:55:50
(#36650) dehát Shanks nem nekrofil...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-17 19:51:14
(#36648) omg... ezért nem nézek én filmeket...
beküldve: 2010-05-17 19:23:57
(#36646) [Link] Ezt a filmajánlót meg a húgom tesitanárja ajánlotta. Nem olyan nagy szám, de Giljének biztos bejönnek bizonyos jelenetek...
exiled: ez a videó... omg... szegények gyanútlanul fürdőznek és egyszercsak... uáh!
exiled: ez a videó... omg... szegények gyanútlanul fürdőznek és egyszercsak... uáh!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-05-17 19:24:13
úristen de betegXD lolzXD azok a fejek...XD
beküldve: 2010-05-17 18:12:28
(#36644) A fórum yaoistáinak : [Link]
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-05-17 17:58:43
(#36643) Nekünk úgy álla víz a kertünkbe h a kutyám nem tud visszamenni a házába...:(
Végreeee Végeeeeeeeee
Megírtam a Komplex vizsgámat fizika kémia föci biosz 2órába sűrítve:))
Végreeee Végeeeeeeeee
Megírtam a Komplex vizsgámat fizika kémia föci biosz 2órába sűrítve:))
"Dattebayo"
beküldve: 2010-05-17 17:11:40
(#36642) Szegény Yoroi! *buksisimi*
Gilje: Az én frizurámon is változtatott a vihar, olyan mint egy boszorkányé, szétvált egyenes tincsekbe és eláll minden irányba.
Gilje: Az én frizurámon is változtatott a vihar, olyan mint egy boszorkányé, szétvált egyenes tincsekbe és eláll minden irányba.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
nekem reggel a fülemhez vágta az esernyőm nyelét, jót koccant a piercingemmel, érzékeny kicsit még most is. amúgy az eső-szél jó kombó, soha nem volt még oylan hullámos frizurám mint reggel
beküldve: 2010-05-17 16:10:00
(#36640) Engem nem szeret a szél. Osztálytársam esernyőjét belevágta a szemembe. Most borogatom. Felfújta a legjobb ingemet valami fára. Meg kellett várni amíg leesik. A suliban olyan huzat volt hogy tarkón csapott az ablak amikor egy széllökés kirobbantotta.
Másokkal sem viccelt. A fél osztály nyakába zúdult vagy 10 liter víz amikor a szél kifújta az ereszből. Jó pár embernek az arcába csapott néhány ágat, levelet, szatyrot stb.
/helyzetjelentés off
Másokkal sem viccelt. A fél osztály nyakába zúdult vagy 10 liter víz amikor a szél kifújta az ereszből. Jó pár embernek az arcába csapott néhány ágat, levelet, szatyrot stb.
/helyzetjelentés off
Gravity is a habit that is hard to shake off.