Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ejj, mér gondol mindenki rosszra? Hiszen csak annyit jelent h az izmaik megfeszülnek és egymásnak esnek...mármint harcolnak
-Oh, I will Sekishiki Meikaiha you so hard! - Not before I Great Horn you!
vagy irigykedik...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nincs is annál jobb mikor izomzatos férfiak feszülnek egymásnak <3 xD
nézd meg, mit tettél! szegényke most miattad sír, mert ilyen fújokat mondasz
-
nem vagyok annyira otthon a témában, a legtöbb játék idegesít... de néha akadnak kivételek^^
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
kinek mi persze. nekem ezek a Best Of meg a Saint Seiya - The Sanctuary PS2 gém
Ja, hát, ha "animéből videójáték" adaptációkat nézzük akkor Wii-n nincs nagy forgalom - legalábbis a nyugati piacon nem, Japánban rengeteg van. Meg én a rendes videojátékokra gondoltam.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
kinek mi persze. nekem ezek a Best Of meg a Saint Seiya - The Sanctuary PS2 gém
One Piece Unlimited Adventure és Unlimited Cruise videókat nézek reggel óta és jajjajjaj de szeretnék egy Nintendo Wii-t... ezzel a 2 játékkalXD
15:50-től meg Antropológia ZH
Tényleg jó kis konzol, bár a One Piece-ekkel még nem játszottam, de azért azt biztosra mondhatom, hogy akadnak azoknál sokkal jobb játékok is a gépre. :)
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Én is sokmindent szeretnék.(Elsősorban év végét...)
Sok sikert!^^ Tesóm tegnap adta le a szakdolgozatot amit már múlt csütörtökön le kellett volna...
Sok sikert!^^ Tesóm tegnap adta le a szakdolgozatot amit már múlt csütörtökön le kellett volna...
meh....
beküldve: 2010-05-19 14:07:21
(#36676) One Piece Unlimited Adventure és Unlimited Cruise videókat nézek reggel óta és jajjajjaj de szeretnék egy Nintendo Wii-t... ezzel a 2 játékkalXD
Ne is mond!!Amilyen kevés az idő annyi a doga...>< Pénteken sportanp ami akár jó is lehetne ha már kész lenne a csapatmez meg ha nem akarna kinyírni egyik csapattársam,mert le akarok lépni az egyik mecsről mert furulyaórám lesz és már amúgy sincs cserénk!>< Aztán a háromnapos hétvégén randim lesz egy nagy adag nasival és a törikönyvemmel,mert kedden TZ.Legalábbis így terveztem most meg kiderül,hogy uncsim most vasárnap konfirmál,szal náluk laszünk.Namind1 vszínüleg az lesz h viszem a törikönyvet és teljesen antiszoc leszek...Jaa pluszba még megkell tanulnom egy egyoldalas angol szöveget kedre,mert előadás lesz...>< Huhh asszem ennyi.Most meg indulok táncórára,hogy kb.negyed 7 flé hazakeveredjek holtfáradtan.
meh....
Hát valóban lehetne jobb idő.^^ Megvagyok, élek és virulok, már csak ezt a kis időt kell kihúzni a suliból és nyári szünet! :)
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-05-19 13:55:19
(#36673) Hali!Régen jártam felétek.Hogy, s mint mindenki ezen a borongós napon?
meh....
beküldve: 2010-05-18 22:37:45
(#36671) Egyébként gyerekek, a legnagyobb legenda már sajnos rég meghalt, Chuck Schuldinernél nagyobb zenész sosem született és sosem fog születni.
Még élt, amikor megismertem a munkásságát, furcsa, de egyből tetszett, amit csinál.
Még élt, amikor megismertem a munkásságát, furcsa, de egyből tetszett, amit csinál.
Pedig voltam kb 7 éves
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2010-05-18 22:38:01
beküldve: 2010-05-18 22:26:17
(#36670) hali / 'estét!
nem tud valaki adni egy linket, ahonnan le tudom tölteni a battle royale könyvet angolul?
előre is köszi ( :