Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-05-21 00:37:06
(#36714) bahh nem irigyellek én ilyenkor max zombi üzemmódban tudok létezni
jah meg rajzolni, azt bármikor
jah meg rajzolni, azt bármikor
Tételeket írok Médiatörténet
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-21 00:19:09
(#36712) áhh Gilje!
öröm látni!
mégsem én vagyok az egyetlen holdkóros aki ilyenkor kezd el élni
öröm látni!
mégsem én vagyok az egyetlen holdkóros aki ilyenkor kezd el élni
szintezünk szinzetünk?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-21 00:14:06
(#36710) Mire hazaérek és elérek a fórumig (most: kb hajnali negyed 1 ) már senki sehol...
Hogy lesz így belőlem "true mangafan"
...sehogy...
Hogy lesz így belőlem "true mangafan"
...sehogy...
beküldve: 2010-05-20 23:34:44
(#36709) Én a sárgát szeressem
"Nekem egy nőben legszebb a melle! Csöcsökkel legyek agyonverve! Négyet a kezeimbe kettőt a számba! Csöcsökre vagyok fanatizálva!" Disztraktor - Csöcsvihar
szerintem meg a piros...vagy a piros-kék páros.... Valenwind <3
-Oh, I will Sekishiki Meikaiha you so hard! - Not before I Great Horn you!
órák óta nem írt senki a topicba. szerintem nem téma most.
amúgy akkor tessék: szerintem az M&M's-ben a kék bogyó néz ki a legjobban.
amúgy akkor tessék: szerintem az M&M's-ben a kék bogyó néz ki a legjobban.
Szerk: Gilje-sama 2010-05-20 22:25:33
beküldve: 2010-05-20 22:21:02
(#36706) Valószínűleg megkésett nyúz: Zabpehely, tudtad, hogy bekerültél a mondoba??? ( mármint, ha itt vagy ^^" )
Am miért megint yaoi a téma? ... Tudtotokon kívül megfertőzödtetek, csk nem vettétek még észre, ezért beszéltek állandóan róla...
Am miért megint yaoi a téma? ... Tudtotokon kívül megfertőzödtetek, csk nem vettétek még észre, ezért beszéltek állandóan róla...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-05-20 18:28:59
(#36705) Gilje: Ennek örülök.
Miho: Szerintem fogunk majd csinálni.
Háté:
Miho: Szerintem fogunk majd csinálni.
Háté:
Gravity is a habit that is hard to shake off.
De azért rajzolt homoerotikát olvasol.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Jó, igazad van. De nem szándékozom az egyetlen hím nemű tanár úr mezítelen felsőtestét bámulni...
Pontosítás az előző mondathoz:
Méghogy 1-est, enyém lett az osztály legjobb szövegértése kompetencián tavaly!!!! Bár ilyen osztályba járván....
Pontosítás az előző mondathoz:
Sőt, még pulóver nélkül, pólóban sem, ha csak lehet
Extra infó:Valójában magára az emberre ránézni sem akarok
A strandok meg... Hát igen, végülis igen. De én valahogy mindig is jobb' szerettem ruhástul bambulni a lányokat. Már egyáltalán ha számításba vesszük, hogy még nem igen vagyok abban az időszakban, amikor szétvetik a testem a hormonok.Méghogy 1-est, enyém lett az osztály legjobb szövegértése kompetencián tavaly!!!! Bár ilyen osztályba járván....
Szerk: Merchior 2010-05-20 17:02:45
A tanárúr vette le a pulcsit.
Kapsz tőlem egy szövegértés 1-est.^^"
Amúgy meg ha felső nélküli lányokat akarsz látni, ajánlom a strandokat. Esetleg a nudista strandokat.
Kapsz tőlem egy szövegértés 1-est.^^"
Amúgy meg ha felső nélküli lányokat akarsz látni, ajánlom a strandokat. Esetleg a nudista strandokat.
Ott akadnak mondjuk olyan példányok is, akiktől nemhogy a lányoktól, de az élettől is elmenne kedved. *rossz emlékek*
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-20 16:49:26
Leveszi a pulóvert.
A mi osztályunkba is kellenének ilyen lányok, akik leveszik a felsőt. Mondjuk nyáron....