Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Slash így, Slash úgy....
Nem csodálkoznék, ha kiderülne, hogy az több gitáros, csak mindig más veszi fel a parókát, meg a cilindert. Pl. Béla is milyen élethű volt!

Nem csodálkoznék, ha kiderülne, hogy az több gitáros, csak mindig más veszi fel a parókát, meg a cilindert. Pl. Béla is milyen élethű volt!

Na igen, ilyen érvekkel nem tudok vitatkozni
De számomra nem jelent sokat, hisz én ugyebár egy erősítő nélkül is mindent elnyomó hangerejű eszközzel operálok
Így nyilván inkább az ütősmestereket bálványozom

De számomra nem jelent sokat, hisz én ugyebár egy erősítő nélkül is mindent elnyomó hangerejű eszközzel operálok

Természetesen az elektronika használata nélkül szóló hangszereket
Így nyilván inkább az ütősmestereket bálványozom
Szerk: Merchior 2010-05-21 22:17:39
Lehet,ki tudja,de erre nem én fogok rájönni sztem,nem is akarok rájönni.Meg alapból Slash egy élő legenda,neki akarja bárki is megmutatni,mit hogy kell? LOL? OMG? xD
Vannak még páran tehetséges gitáristenek,dehát az nem az igazi.
Vannak még páran tehetséges gitáristenek,dehát az nem az igazi.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Igen, valami avatarosdi is eszembe jutott.
Sou.: Nem tartod ezt kicsit elfogultnak? Azért sok jó gitáros élt/él/fog élni eme Föld-nek nevezett golyóbison.
Sou.: Nem tartod ezt kicsit elfogultnak? Azért sok jó gitáros élt/él/fog élni eme Föld-nek nevezett golyóbison.
Szerk: Merchior 2010-05-21 22:00:24
Gondolom azért, mert jó ideig Slash volt az avataromon... Egészen addig, amíg ő volt az éppen aktuális szerelmem. Most, hogy váltottam a még szekszibb Frusciantéra, le kellett kerülnie onnan.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Nagyszerű.
A Yaoi-t leszámítva,de ezt Giljének is megaszondtam már és oké
Merchior: páran sztem vagyunk Guns'n'Roses rajongók itt a fórumon,bár én csak meghallgatom őket.Slash meg...egyszerűen űberelhetettlen,igaz?
A Yaoi-t leszámítva,de ezt Giljének is megaszondtam már és oké

Merchior: páran sztem vagyunk Guns'n'Roses rajongók itt a fórumon,bár én csak meghallgatom őket.Slash meg...egyszerűen űberelhetettlen,igaz?
Meglássuk... Nem igazán tudom, hogy a "város közepébe" hogy találok el (bár mintha a Dejják Ferenc tér valahol ott lenne a közelben, de ez is csak tipp), de szerintem megoldható. Majd füstjelezek, ha esetleg összejön, vagy valami.
Merchior: Igen, kimondottan szeretem a Gunst. Miért?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Gyere Béla!!!!!!!
Gödörben lesz, a város közepén, a belépő 500 Ft.
Souichiro: csak azt felejted el a nagy "ugyanolyan az ízlésünk Giljével"-ezés közben, hogy ő a fő yaoi papnő.
Gödörben lesz, a város közepén, a belépő 500 Ft.
Souichiro: csak azt felejted el a nagy "ugyanolyan az ízlésünk Giljével"-ezés közben, hogy ő a fő yaoi papnő.

No, pont a Tehén által linkelt szövegben benne van, hogy a Grevitésön csak shounen-ai.
Kezdem lassan kapiskálni, miért Szólítör.
Ecchi. Amúgy is el akartam kezdeni a Love Hina-t. De a Naruto-t meg nem akaródzik abbahagyni.
Háté! Te szereted a Guns n' Roses-t, ugye? Mond, hogy jól emlékszem!
Kezdem lassan kapiskálni, miért Szólítör.
Ecchi. Amúgy is el akartam kezdeni a Love Hina-t. De a Naruto-t meg nem akaródzik abbahagyni.

Háté! Te szereted a Guns n' Roses-t, ugye? Mond, hogy jól emlékszem!
Szerk: Merchior 2010-05-21 21:43:18
Szar,oszt kész.
Akkor ezök szerint Entifészösz videjó má megint félreinformájja a népet.Szomorú.
Akkor ezök szerint Entifészösz videjó má megint félreinformájja a népet.Szomorú.
Nem homofób. Pont a szöges ellentéte.
Ez a Képregényizzés dolog amúgy merre lesz? Mert benn vagyok egész nap a városban, lehet, hogy elnéznék arra...
Sztem egyértelmű miért a Szólítőr,egy Szőlítör fan meg alapból vágja is.
Yaoi=undorító homofób anime hányadék.Röviden,tömören.Nézzetek inkább Seinen animéket,olvassatok Ecchi mangákat,azok egészségesebb dolgok legalább.
Yaoi=undorító homofób anime hányadék.Röviden,tömören.Nézzetek inkább Seinen animéket,olvassatok Ecchi mangákat,azok egészségesebb dolgok legalább.
Erre meg én nem tudok mit mondani, legfeljebb annyit, hogy miért Szólitör?
St.T.: Én is a Wikin néztem meg, hogy mi az a yaoi. De minek tettem én ezt??
Örökre pecsétet nyomott rám
St.T.: Én is a Wikin néztem meg, hogy mi az a yaoi. De minek tettem én ezt??

Szerk: Merchior 2010-05-21 21:24:59
A különbség.. Én régen itt olvastam róla. Dióhéjban, a yaoiban több az erotika. A Grevitésön gondolom shounen-ai.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885