Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-05-21 23:02:34
(#36774) Merchior: örülök, hogy tetszik a Yamato. Majd élőben is nézd meg őket, ha jönnek Mo-ra. Felejthetetlen élmény volt nekem is.
de azért így leszólni
De hát ha egyszer az...Amúgy nem, nem csak te dobolsz, én is doboltam masszív fél évig... A ritmusérzékemet kicsit rendbe rakta, annak hasznát veszem a mai napig, amúgy csak a hangszert sikerült velem totális mértékben megutáltatnia a tanárnőnek. A gitártanár, akihez most kezdtem járni viszont forma, még az akkordokkal is kezdek összehaverkodni miatta.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-05-21 22:59:54
Bocs, de a Gravitation sztem nem shounen ai kategória. Én úgy tudom, hogy a s.a.-ba az tartozik bele, amiben csak sejteni lehet a dolgokat, de nincs rá bizonyíték. Értsd; nem csókolóznak, nem járnak, csak a két ffi szereplő közt megvan a harmónia.
Envy: igen, egyértelműen....és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a magasságo miatt is lenézek rád. AZ OP csak azért visz mindent, mert a kalózok ilyen lopkodósak.XD
Envy: igen, egyértelműen....és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy a magasságo miatt is lenézek rád. AZ OP csak azért visz mindent, mert a kalózok ilyen lopkodósak.XD
Ok, innentől kezdve nem vállalok felelősséget azért, amiket mondok. Beállta a röhögőgörcs.
Szerk: Yaven 2010-05-21 22:57:47
Gilje: beteg vagy? Lány létedre shounen? Blöe...
Eddig tán engem is utáltál?
One Piece akkor is mindent visz.
MIANEVED?!
Nem is vagyok yaoista!!!! Menj innen!!! Csak elolvastam két shounen-ai kötetet. Miért oly nagy baj az????
Mivan, csak én dobolok egy ilyen vegyes társaságban, mint ez a fórum? Ez meglepő...
Szark.: *Nézi Yamato-t.* Az de hosszú dobverő, anyám!!
Ez valami eszméletlenül jól hangzik
Mivan, csak én dobolok egy ilyen vegyes társaságban, mint ez a fórum? Ez meglepő...
Szark.: *Nézi Yamato-t.* Az de hosszú dobverő, anyám!!
Ez valami eszméletlenül jól hangzik
Szerk: Merchior 2010-05-21 22:57:23
Kellemes változatosságot jelentesz a fórumon; nem csak, hogy végre egy fiú yaoistánk van, de még csak nem is gitárosok a kedvenceid.
Ha dob, akkor Yamato. [Link] Sajnos a felvétel nem tudja visszaadni az élő koncert varázsát teljesen, de azért lehet sejteni, hogy mennyei amit csinálnak.
Bélának, meg a többi gitáros érdekeltségűnek: kedvenc jam-em: [Link] Mike McCready pl. jó gitáros és nem öltözik be Slashnek.
Gilje: beteg vagy? Lány létedre shounen? Blöe...becsületedre legyen mondva, hogy biztos te is mindent kétértelműen kezelsz.
Ha dob, akkor Yamato. [Link] Sajnos a felvétel nem tudja visszaadni az élő koncert varázsát teljesen, de azért lehet sejteni, hogy mennyei amit csinálnak.
Bélának, meg a többi gitáros érdekeltségűnek: kedvenc jam-em: [Link] Mike McCready pl. jó gitáros és nem öltözik be Slashnek.
Gilje: beteg vagy? Lány létedre shounen? Blöe...becsületedre legyen mondva, hogy biztos te is mindent kétértelműen kezelsz.
Szerk: Yaven 2010-05-21 22:51:16
beküldve: 2010-05-21 22:46:57
(#36768) Hiába nézem én a One Piece-t angol felirattal, néha kapok el 1-1 egyszerű mondatot amit értek is.
Ja és persze amit levágok a képekből.
Kijártam 2iskolát is ennyi angol tudással, na ki a (nem)király? xd
OnePiecetAkarok >:(
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-05-21 22:47:26
Én azért csak hozzászólnék! Tény, hogy nem teljesen normális, de azért így leszólni
legyenhát akkor majd
amúgy nyugodt szívvel mondom, hogy a shonent jobb szeretem, mint a yaoit, legalábbis többet nézem.
Yaven: Alice
kézbe veszlek és jól kihasznállak
amúgy nyugodt szívvel mondom, hogy a shonent jobb szeretem, mint a yaoit, legalábbis többet nézem.
annak a bizonyos műfajnak elemeit inkább olvasni szoktam, animében ritkán nézem. viszont igazi kellemes kikapcsolódás. egyébként mindig ti hozzátok fel a témát, én legtöbbször csak reagálok manapság.
Yaven: Alice
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-05-21 22:38:26
Én lehet, hogy ősszel nem ismétlem meg a dolgot. Egy jó barátommal eszünkbe jutott, hogy Limp Bizkitnek kéne lenni. Csak egyrészt költséges lenne, másrészt meg túl pain in the ass. Pedig nagyon szívesen néznék ki egy napig úgy, mint Wes Borland.
Slashről: Az öregnek egyrészt tényleg hatalmas szerencséje volt, és a Gunsban saját állítása szerint szinte alig szerzett dalokat, de az, hogy van tehetsége a dologhoz, teljesen egyértelmű. Állítása szerint a mai napig hallás alapján játszik, kottát olvasni, meg ilyesmiket nem tud, és én speciel elhiszem neki.
Merchior: Lars Ulrich egy balfasz. End of story.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-05-21 22:37:33
Eleget beszéltünk Slash-ről, most váltsunk két másik férfiúra.
Magyarázat nélkül íme két link. Néz, hallgat, művelődik!
[Link]
[Link]
Magyarázat nélkül íme két link. Néz, hallgat, művelődik!
[Link]
[Link]
Tudom,hát én is imádlak már akkor,hogy kölcsönös legyen,vagy mivan
Mivelhogy lusta vagyok tanulni,így leszek én a fegyver xD
Mivelhogy lusta vagyok tanulni,így leszek én a fegyver xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Hat ásós. Haha
Sztem nem egy akkora személyiség, csak mázlija volt, hogy bekerült a gekkómozgású, herélthangó Axl mellé. (Mint büszke Nirvana és grunge fan; kijelenthetem, hogy rühellem azt az embert. )
Gilje: Alice
Sztem nem egy akkora személyiség, csak mázlija volt, hogy bekerült a gekkómozgású, herélthangó Axl mellé. (Mint büszke Nirvana és grunge fan; kijelenthetem, hogy rühellem azt az embert. )
Gilje: Alice
Szerk: Yaven 2010-05-21 22:30:23
tudod, hogy imádlak
amúgy egyik nap Alicezés közben ezt a számot ordibáltam. nyehehe
azért szólítör mer egy hullámhosszon vagyunk. na de ki a fegyver Sou?
amúgy egyik nap Alicezés közben ezt a számot ordibáltam. nyehehe
azért szólítör mer egy hullámhosszon vagyunk. na de ki a fegyver Sou?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-05-21 22:30:10
Pl. Béla is milyen élethű volt!
Büszke is vagyok rá.
Na majd ősszel én is.
Há most mé baj az? Több személyisége van,vagycsak szimplán trükkös? Nem is létezik a valóságban? Pusztán csak illúzió? Ahhoz képest elég hatásos
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!