Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-05-22 19:37:53
(#36789) Emberek! Jó híreim vannak!
Nemrég jöttünk haza a Képregényfesztiválról, ahol hallottunk Csaba részéről ígéreteket a jövőbeni megjelenésekkel kapcsolatban. Az ő szavait idézve; nyáron több új manga bejelentésére lehet számítani (amik majd valószínűleg ősszel/télen fognak kijönni), a jelenleg futó Árnybíró, sőt még valószínűleg a Hellsing és esetleg a Chrno Crusade is ki fog futni idén. Juppí!!! *örömujjongás*
Am. az Árnybíró új kötete nagyon khirály.
Nemrég jöttünk haza a Képregényfesztiválról, ahol hallottunk Csaba részéről ígéreteket a jövőbeni megjelenésekkel kapcsolatban. Az ő szavait idézve; nyáron több új manga bejelentésére lehet számítani (amik majd valószínűleg ősszel/télen fognak kijönni), a jelenleg futó Árnybíró, sőt még valószínűleg a Hellsing és esetleg a Chrno Crusade is ki fog futni idén. Juppí!!! *örömujjongás*
Am. az Árnybíró új kötete nagyon khirály.
Szerk: Yaven 2010-05-22 19:38:47
God mode rulez
Sou: jaja, mostanában "vicces" dolgok fognak történni...
Sou: jaja, mostanában "vicces" dolgok fognak történni...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-05-22 10:49:44
beküldve: 2010-05-22 09:09:38
(#36786) Gilje: szégyen-gyalázat, de én nem vittem végig becsületesen az Alice-t. És becstelenül se. Egyszerűen tudtam minden kódot, és minden pályát végigjártam többször (kiv. egy-kettőt, ahol eltévedtem vagy nem vált be a halhatatlanság-kód), meg minden háttérinformációt begyűjtöttem a szereplőkről...de végig kéne vinni, legalább Easy módban...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Kedvenc shonen One Piece.
Legjobb sónen?
Vánpísz.Egyértelmű.
Bár még mindig le vagyok döbbenve az 574. fejezeten.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Én meg várhatlak Msn-en
"nem lehet mindenki tökéletes"
"Kedvenc shonen One Piece"
*márnekiis*
MIANEVED?!
kislá(b)nyom!
Yaven nem vánpíszista. Hiába, nem lehet mindinki tökéletes.
Shonen: Yaven papnőtársam. Kedvenc shonen One Piece.
Yaven nem vánpíszista. Hiába, nem lehet mindinki tökéletes.
Shonen: Yaven papnőtársam. Kedvenc shonen One Piece.
kedvenc páros ZoroXSanji. Életem első leferdített doujinshija belőlük, nemrég, on yaoiorden. második, harmadik és negyedik hamarosan szintén fenn lesz, ebből az egyikben Luffy elég... fiatalnak látszik
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-05-22 01:03:09
Anyu = Gilje
Mivel kimaradtam a forum családfából, választottam magamnak szülőt, ő meg gyermekévé fogadott
Mivel kimaradtam a forum családfából, választottam magamnak szülőt, ő meg gyermekévé fogadott
És tanítványává is
MIANEVED?!
Megvagyunk, bár most éppen nincs semmilyen zenekarkezdemény, amiben játszanom kéne (vagyis van, de általában minden próbának sörözés lesz a vége), ráadásul ugye elkezdem gitártanárhoz járni, ergo gyakorolnom kell serényen, szegény kicsit háttérbe szorult... De még mindig 100, hogy többet használom, mint te. Ez biztos.
Amúgy lassan időszerű lenne visszaadnom, nem..? Mindjárt nyár lesz. Meg kéne ezt beszélni. Ha másért nem, ezért biztos, hogy odamegyek holnap ahhoz a Lyukhoz.
Amúgy lassan időszerű lenne visszaadnom, nem..? Mindjárt nyár lesz. Meg kéne ezt beszélni. Ha másért nem, ezért biztos, hogy odamegyek holnap ahhoz a Lyukhoz.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
AZ OP csak azért visz mindent, mert a kalózok ilyen lopkodósak.XD
Na várjál csak, anyu majd ad neked
Amúgy meg nem, bee
Magas meg a sok cigi és alkohol miatt vagyok
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-05-21 23:15:10
Yaven: Ahogy érzed, de azt akkor sem hagyom, hogy yaoitaként legyek ismert.
Ezt akkor szúrtad el, amikor bevallottad, hogy szereted a yaoit.
Béla: hogy megy a basszusgitározás? Ugye még él a kis poros drágám?
Remélem Envyt nem haragítottam magamra.
Szerk: Yaven 2010-05-21 23:11:57
Téged is elküldelek!
De most egy idegbeteg lelkiállapotban vagyok, hogy röhögök ezeken a dolgokon, és nem tudok mérges lenni emiatt
Merchior épp teljesen hülye.
Pedig néhány órával ezelőtt olyan kedve volt, mint valami élveholtnak
De most egy idegbeteg lelkiállapotban vagyok, hogy röhögök ezeken a dolgokon, és nem tudok mérges lenni emiatt
Merchior épp teljesen hülye.
Pedig néhány órával ezelőtt olyan kedve volt, mint valami élveholtnak
Csak rajzolt homoerotikát olvasol.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Mindegy, nekem most egyenlőre Botlik Matyi is megteszi
Yaven: Ahogy érzed, de azt akkor sem hagyom, hogy yaoitaként legyek ismert. Nem vagyok YaoPista, az fix. Én mondom. Nem más. És ez így is van. No!!!
Yaven: Ahogy érzed, de azt akkor sem hagyom, hogy yaoitaként legyek ismert. Nem vagyok YaoPista, az fix. Én mondom. Nem más. És ez így is van. No!!!