Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-05-22 22:01:54
(#36849) Dogs jó lenne. Én inkább olyan címet szeretnék, aminek az animéje nem fut az Animax-en...
MIANEVED?!
1.Válogatott Mayerek, statiszták, manökenek,
Jelentkezek elmegyek, ez lemásolt világ,
Sándor, József, Benedek fiúk, lányok s melegek,
Megmutatnak eleget,
És csak néz a nép...
Jelentkezek elmegyek, ez lemásolt világ,
Sándor, József, Benedek fiúk, lányok s melegek,
Megmutatnak eleget,
És csak néz a nép...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ha véletlen a Dogs jön(ne) ki,akkor jelentsék be minél hamarabb,inkább felfüggesztem a hiányzó kötetek rendelését,oszt bevárom a 3. kötetét (addigra remélhetőleg magyarul),majd folytatom tovább a gyűjtését.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Mielőtt valami hülyeséget csinálnék, amit később megbánok: Ezek miféle zenék?
Merchior: Marduk, hogy magadhoz térj. 2:30tól a riff amúgy is istenes. Vagy Immortal... Itt meg 2:25nél van az avszumnesz
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
A háromnál több újdonságot túlzásnak érzem. Én 2-re számítok, maximum majd pozitívan csalódom.
Szerintetek mik az esélyesek? Nekem van egy olyan érzésem, hogy a Soul Eater lesz az egyik, meg vmi seinen a másik. Vagy a régóta áhított CLAMP. De ez már csak álom. (Viszont idegbajt fogok kapni, ha esetleg a Chobits a kiszemelt, mert annak a felét már megvettem.)
Szerintetek mik az esélyesek? Nekem van egy olyan érzésem, hogy a Soul Eater lesz az egyik, meg vmi seinen a másik. Vagy a régóta áhított CLAMP. De ez már csak álom. (Viszont idegbajt fogok kapni, ha esetleg a Chobits a kiszemelt, mert annak a felét már megvettem.)
Igaz, szerintem is 3-nál több manga sok lenne, de kitudja. :)
3 viszont minimum kell, ha már idén 3 sorozatuk fut ki.
1 Shōnen minimum lesz, Bleach és/vagy Soul Eater elkönyvelhető, de szerintem a Defense Devil is elképzelhető (Youn In-Wan és Yang Kyung-il jelenleg is futó sorozata); 1 Seinen is mindenképp lesz, mondjuk Black Lagoon, Blame! vagy Elfen Lied, talán Trinity Blood. És végezetül (ha 3 manga lesz, és csak 1 sónen) 1 Shōjo vagy vígjáték.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
A srác, aki nem szereti a gitárosokat, mert dobos, nah meg EGYESEK szerint yaoista, hozza a jókedvet, akár Sanyi, Józsi, meg Bene a meleget
Yaven.: Akkor bombázok még sok hülyeséget a mai nap folyamán
Yaven.: Akkor bombázok még sok hülyeséget a mai nap folyamán
Szerk: Merchior 2010-05-22 21:57:16
jah.
hoppá, egyszavas hsz. jaj ne.
hoppá, egyszavas hsz. jaj ne.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Vajon érdekel ez bárkit is??
[/OFF]Persze, mindig vicces látni, hogy a hülyeséggel nem vagyunk egyedül.
Am. a Soul Eaternek én sem örülnék. De muszáj olyat is kiadniuk, amit sokan vesznek, hogy jöhessen néhány alternatívabb cucc is. Személy szerint a Black Lagoon-nál jobban örülnék a Dogsnak.
Mosmát hiperhülye vagyok. H.H.
Az sosem baj,legalább hozol egy kis jókedvet ide a fórumra
szerk: nézegetem itten a onemanga oldalát,van egy pár érdekes mangácska fent.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-05-22 21:54:35
Eddig se voltam normális, de mostmár teljesen. Sárkányosdi lehet, hogy bejövős lesz..
Ajjaj, majd még most jön a Sum 41, meg a Nightmare. Mi lesz itt velem?? Hülyébb leszek annál, mint amennyire hülye tudok lenni
Vajon érdekel ez bárkit is??
Szerk: Merchior 2010-05-22 21:51:51
Én bealudtam rajta amúgy, annyira érdekfeszítő volt az egész
Majd meglátom...
Na, nem akar jönni holnap senki sem Gyöngyösre???
A korábban említett idiotizmusomat - mely a zenés kombótól volt/van - tovább növelte az In Flames, az Asian Kung-Fu Generation, az MSN, és természetesen Ti, MangaFan-osok. Mosmát hiperhülye vagyok. H.H.
Moziról jut eszembe. A most vetített 3D filmek közül mit ajánlanátok? Engem inkább az Alice, meg a Sárkánynevelés érdekelne, de szerintetek melyik jó?
Most láttam az Így neveld a sárkányodat.Nagyon király ajánlom.
meh....