Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nagyon jóó
Mondjuk nekem személy szerint a Japánokkal nincs bajom -> tetszik nagyon 1-2 hajszerkezet.
Mondjuk nekem személy szerint a Japánokkal nincs bajom -> tetszik nagyon 1-2 hajszerkezet.
MIANEVED?!
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-05-23 16:35:21
Szerk: ∂z 2010-05-23 16:21:16
beküldve: 2010-05-23 16:19:05
(#36906) MIANEVED?!
A Prince of Persia: Sands of Time szerintem nem egy nagy dolog. Játékban végképp nem, a filmet pedig nem láttam, de ott a Google. Én is szintén a GTA fajtájú játékokat szeretem, de egyre kevesebbet játszok ilyenekkel (per pillanat csak a Bloodrayne 2-vel). PoP-ból csak a Warrior Within volt elfogadható, a SoT gyenge, a TTT pedig túlbonyolított.
Kid: ha valamelyik hozzászólásodat törlésnek akarod alávetni, akkor jelöld így: #törölve
Kid: ha valamelyik hozzászólásodat törlésnek akarod alávetni, akkor jelöld így: #törölve
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2010-05-23 15:05:42
Valami fura dolog történt. Tegnap vettem egy doboz pockyt. És még ma is van belőle.
Whaaa-
Whaaa-
te ezt h birod ki h nem etted meg?
mien pocky?
beküldve: 2010-05-23 13:14:39
(#36903) Valami fura dolog történt. Tegnap vettem egy doboz pockyt. És még ma is van belőle.
Whaaa-
Whaaa-
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
4 játék van belőle és nemsokára már megin kiadnak egy ujjat
Erősen le vagyok maradva akkor. o.O Bár igaz hogy nem vagyok egy nagy játékos, és nem is nagyon nézem, hogy mik a nagyon jó játékok, vagy mik jönnek ki. De ha van 4., akkor lesz mit csinálnom. :)
de mongyuk a 4 szentem 1szar az első 3hoz képest bár lehet h ez csak az én véleményem...:)
Erősen le vagyok maradva akkor. o.O Bár igaz hogy nem vagyok egy nagy játékos, és nem is nagyon nézem, hogy mik a nagyon jó játékok, vagy mik jönnek ki. De ha van 4., akkor lesz mit csinálnom. :)
Igen, a Sands of Time-mal játszok és bár még csak most kezdtem, eddig nagyon pozitív véleménnyel vagyok róla.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
sose az edzőn múlik egy csapat sikere!
Én se vagyok footballszakértő, de ez így azért nem igaz. A pályán már tényleg nem sokat számít az edző (csak a cseréket intézi konkrétan), de a felkészülésben nagyon nagy szerepe van (megfelelő edzés nélkül nem lenne meg a játékosok megfelelő fizikai állapota, pl...). Ő állítja össze a kezdő csapatot (tehát van az összhangba is beleszólása), dolgozza ki a taktikát, intézi a játékosvásárlásokat, meg ilyesmi. Az biztos, hogy közvetítéseken olyan, mintha csak dísznek lenne, meg hogy üvöltözzön és táncoljon, de az edző(k, mert ugye nem csak egy van egy csapatnál) nem a semmiért teszi(k) zsebre azt a k__va sok pénzt. Persze még így is indokolatlanul sokat keresnek, de ezzel kb. mindenki így van a sportágban.VB-n én az argentinoknak szorítok. Vagyis inkább rájuk vagyok a legkíváncsibb.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
[QUOTE]
Gépes játék: nemrég kezdetem el a Prince of Persia-t.
A Sands of Time-al kezdted?
Amúgy nagyon jók a Prince of Persia játékok, 2 éve játszottam végig mind a hármat, én nagyon szerettem.
A Sands of Time-al kezdted?
Amúgy nagyon jók a Prince of Persia játékok, 2 éve játszottam végig mind a hármat, én nagyon szerettem. Bár voltak utálék részek is...
A film engem is érdekelne, bár nem várok tőle sokat, mert annál nagyobbat koppanok. Az ilyen adaptációkkal mindig csak a baj van...
Szerk: Toushiro 2010-05-23 10:15:39
Hogyne, ha összekapják magukat ők is felérhetnek a csúcsra.
jo játék bár én nem jáccok vele csak egyik bnőm egyfojtában azzal nyomja....én inkább az ien GTA filingü játékokat szeretem:)
prince of persia filmet már látta vki? érdemes megnézni?
ha valaki látta akklécc i irjon vmi véleményt
Na szép, sikerült félrenyomnom... *töröljétek légyszi*
triplaposzt, remek, fránya net
Megyek még, mielőtt nagyobb galibát csinálok
triplaposzt, remek, fránya net
Megyek még, mielőtt nagyobb galibát csinálok
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Szerk: Kid 2010-05-23 09:36:58