Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Még szerencse, hogy elméletileg regisztrálni kell... Pedig megnéztem volna. Az Eyeshield viszont tényleg jó.
Merchior: Nem kell mindenbe beleképzelni, hogy neked szól.
Merchior: Nem kell mindenbe beleképzelni, hogy neked szól.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
hmm, most elsősorban HTnek, DZnek és Exilednek mondtam, ők nem szeretik ezt a témát és nem akarok belőle balhét... de ahogy szeretnéd
Yoroi: linkeljek oldalakat?XD

Yoroi: linkeljek oldalakat?XD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
a babáinkkal...
Nekem kell egy olyan.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
[Link]
tessék, én emiatt nem aktívkodtam, épp ezt szerhesztettem össze. szerinte fiúk ne nyissák meg, BL tartalom, a babáinkkal...
Eyeshield 21... hmmm... ez jóóóóó
tessék, én emiatt nem aktívkodtam, épp ezt szerhesztettem össze. szerinte fiúk ne nyissák meg, BL tartalom, a babáinkkal...
Eyeshield 21... hmmm... ez jóóóóó
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-23 23:11:05
(#36933) Mintha átvette volna az életkedvem a topic.
Magyarul: zéró élni akarás
Itten sem van élet nagyon egy ideje, nem?
Magyarul: zéró élni akarás

Itten sem van élet nagyon egy ideje, nem?
beküldve: 2010-05-23 22:54:11
(#36932) Igen, megzavart a "tetszene" szó. Ugyan is nem tetszene, hanem tetszik is

MIANEVED?!
Szerintem elég, ha elolvasod az előtte való két hozzászólást, meg azt, amelyikből idéztél, és tiszta lesz. Szerintem...
Szerk: Merchior 2010-05-23 22:52:26
De igen. Csak mostmár úgysem mosom le magamről sehogy sem, hát viczeskedni még megteszi

Japán legsikeresebb bandája. Alapvetően rock együttes, bár ha valaki több figyelmet szentel a zenéjüknek rájöhet, hogy ennél jóval többről van szó, a rendkívül változatos zenei munkásság lehet az egyik kulcsa sikerüknek. 1988 óta több mint 73 millió lemezt adtak el aminek vetélytársaik nyomába sem tudnak érni. A két tag: Matsumoto Tak(gitár) és Inaba Koshi(vokál) egyenként is igen magas színvonalon művelik a zenélést, így együtt pedig össze se lehet hasonlítani őket a többi japán rock együttessel. A gitár játék és az ének hang tökéletes harmóniát képeznek, ami minden egyes számukat mesterművé emel, és bár mindketten a 40-es éveiket tapossák, húszon éveseket megszégyenítő energiával és odaadással alkotnak és adnak elő!
Ez szép volt. Büszke vagyok.
Akkor most álljon itt az All-Out Attack.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
csak fiatal, gondolom
amúgy nem azt mondtad h nem vagy yaoista?

Majd egyszer. Máskor. Később.
Mostmeg Naruto szúndtrekket hallgatok. Van benne egy fajintos depressziós muzsika. Imádom
Válogattam még mellé szép sírós zenéket pölö In Flémz-től, Ivaneszensz-től 
LGT-ért bocsánat, műveletlen
Mostmeg Naruto szúndtrekket hallgatok. Van benne egy fajintos depressziós muzsika. Imádom

LGT-ért bocsánat, műveletlen
(yaoista)
paraszt vagyok
Szerk: Merchior 2010-05-23 22:28:29
jólvan, nem csak az én szívem facsarodott össze. huhh

Utolsó kérdőjel előtt álló társulat nem mond semmit
LGT nem mond semmit? A Lokomotív GT? Képzelt riport egy amerikai popfesztiválról? Presser Gábor? Mindenki másképp csinálja? Nem? ;_;"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885