Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Épp a 2. kalózvizsgám teszem. Van rá egy órám, de nem fog sikerülni xD
MIANEVED?!
mint mindigXD
lolXD
lolXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
javaslom a one piece-t, Envyt és kirángatta a depressziójából (ami nem kis szó amilyen imó...>8D)
de komoylan. antidepresszáns
Megerősítve. OnePieceAzIsten.
HT: lol Nem semmi. Számomra az OP lett a drog. ennél jobb NINCS
Mi van, forum gyilkos lettem?
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-05-25 14:37:29
Show az egész. Igazából tudjuk mindannyian, hogy őt nem ezért zavarja a dolog, hanem sokkal idiótább oka van (de ennyire ne másszunk bele a dolgokba így nyilvános fórumon), de jót lehet rajta derülni néha. Főleg, amikor keresi a karomon a tűnyomokat, meg ráráncigál a mérlegre csak azért, hogy drámaian kiborulhasson...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Höhö, akkor a nagymutter szépeket gondolhatna rólam a folyamatos fogyásom miatt. XD
bullshit
Áh, az emberi hülyeség annyira fáj.
bullshit
Áh, az emberi hülyeség annyira fáj.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-25 13:59:35
Igen, mást nem nagyon lehet csinálni... Nem anyámék kezdték az egészet amúgy, hanem nagyanyámnak jutott eszébe az, hogy azért fogytam egy kilenc hónap alatt ötven kilót, mert drogozom, és ez azóta úgy lebeg a levegőben. Nem tudom, hogy anyám elhiszi-e, faterról tudom, hogy nem.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
gyere, a fél vállam úgyis a fórumtagoké...
keress gyorsan valami röhögős animét, legalább utánna normálisabba tudodo végiggondolni a dolgokat
és nyugi, nem vagy egyedül, én is átestem egy ilyenen nemrég
javaslom a one piece-t, Envyt és kirángatta a depressziójából (ami nem kis szó amilyen imó...>8D)
vagy detroit metal city
Envy:
keress gyorsan valami röhögős animét, legalább utánna normálisabba tudodo végiggondolni a dolgokat
és nyugi, nem vagy egyedül, én is átestem egy ilyenen nemrég
vagy detroit metal city
Envy:
tudom, hogy szeretsz
Az ilyen "barátok" nem érdemlik meg, hogy szeresd őket. Legjobb ilyenkor egyedül lenni, és olyasmibe temetkezni, ami megnyugtat, és elfeledteti Veled - hacsak egy kis időre is - a problémákat.
A Te esetedben, ahogy azt említetted is, a manga és az anime.^^
Kitartás! Akiknek fontos vagy idővel belátják, hogy tévedtek. Akik meg nem, azokra nincs is szükséged.
Háté:
Remélem képen röhögöd őket ezért... Mást nem is nagyon lehet tenni szerintem.
Legalább a közeli családi kör? Anyu, Apu?
A Te esetedben, ahogy azt említetted is, a manga és az anime.^^
Kitartás! Akiknek fontos vagy idővel belátják, hogy tévedtek. Akik meg nem, azokra nincs is szükséged.
Háté:
Ilyenkor azért tudok örülni, hogy rólam csak a fél családom hiszi azt, hogy heroinozom
Remélem képen röhögöd őket ezért... Mást nem is nagyon lehet tenni szerintem.
Legalább a közeli családi kör? Anyu, Apu?
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-25 13:44:25
Song to Sing When I'm Lonely~
Amúgy meg kitartás.
Amúgy meg kitartás.
Ilyenkor azért tudok örülni, hogy rólam csak a fél családom hiszi azt, hogy heroinozom
Ezen felül olyanokkal vádolnak ami nem igaz és csak üres rágalom??
)
Ez ismerős általánosból, gimiből...részvétem...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-05-25 13:21:16
(#36986) Éreztétek már úgy h a hullámok összecsapnak a fejetek fölött???
Mindenki akiben addig megbíztatok cserbenhagy és áruló lesz belőle??
Nem tudsz nyugodtan beszélgetni mert a témából eleged van??
Sírógörcs kerülget ha csak a "barátokra" gondolsz??
Ezt érzem...
bocs ha túl csöpögős de le kellett írnom:))
Ki segít...??? a manga és az anime tiszta depi lennék nélkülük így még nem felejtettem el mosolyogni
Mindenki akiben addig megbíztatok cserbenhagy és áruló lesz belőle??
Nem tudsz nyugodtan beszélgetni mert a témából eleged van??
Sírógörcs kerülget ha csak a "barátokra" gondolsz??
Ezt érzem...
bocs ha túl csöpögős de le kellett írnom:))
Ki segít...??? a manga és az anime tiszta depi lennék nélkülük így még nem felejtettem el mosolyogni
"Dattebayo"
Benne vagyok. Jó lenne már látni Titeket.
És ha az idő is jó lesz szabadtéren is összejöhetünk.
És ha az idő is jó lesz szabadtéren is összejöhetünk.
Amúgy: tényleg rég volt már fórumtali, vagy topicon kívül történnek a megbeszélések?
Sajnos, igen...mire el tudnaánk indulni...
Rég, rég voltak talik...jövő héten vagy most szombaton lehetne egy.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-05-25 09:57:09