Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
de ha minden igaz, délután találkozom Yavennel
Gyertek ki Mihofalvára!
Tudom... messze van...
Sok sikert a dolgozat befejezéséhez!
Amúgy: tényleg rég volt már fórumtali, vagy topicon kívül történnek a megbeszélések?
Szegény Miho! Ez valóban ocsmányul hangzik. Kitartást! Én egyelőre az utolsó simításokat végzem a házidolgozatomon (látszik, nem? ), de ha minden igaz, délután találkozom Yavennel.
Gilje: MIcsoda nyelv! XD
Dz: éljenek az átmeneti neműek...
Gilje: MIcsoda nyelv! XD
Dz: éljenek az átmeneti neműek...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-05-25 09:46:14
beküldve: 2010-05-25 09:28:35
(#36981) *káromkodik*
Ez a nap már most un-do-rí-tó!!!
Fél hatkor felkeltem, hogy hatra ki tudjam a páromat üldözni az ágyból - nehezen ébredő a szentem - majd miután megkávéztattam és fél hétkor útjára engedtem a szüleimmel, gondoltam visszafekszem még.
A hülye idő miatt fájnak a varrataim, és a fejem sem az igazi, úgy érzem mintha másnapos lennék. Nagy nehezen visszaalszom, erre arra ébredek, hogy szegény kutyusom telehányja a lakást, és vele együtt a szőnyegemet is.
Most már talán jobban lesz, mert 20 perce nem hányt, de így is félve indulok el itthonról, mert nincs itthon kaja, és valamit ennem kéne.
Az idő meg ugye sz@r...
Egész nap egyedüllétre és tanulásra vagyok ítélve. Pedig társaságra és szórakozásra vágyom.
Ennyi. Még.
szerk.: Nem indultam el, mert nincs jobban a kutya, úgyhogy marad a cigi, azzal és a zöldteával kihúzom addig, míg Laci bácsi meghozza az ebédem/vacsorám.
Ez a nap már most un-do-rí-tó!!!
Fél hatkor felkeltem, hogy hatra ki tudjam a páromat üldözni az ágyból - nehezen ébredő a szentem - majd miután megkávéztattam és fél hétkor útjára engedtem a szüleimmel, gondoltam visszafekszem még.
A hülye idő miatt fájnak a varrataim, és a fejem sem az igazi, úgy érzem mintha másnapos lennék. Nagy nehezen visszaalszom, erre arra ébredek, hogy szegény kutyusom telehányja a lakást, és vele együtt a szőnyegemet is.
Most már talán jobban lesz, mert 20 perce nem hányt, de így is félve indulok el itthonról, mert nincs itthon kaja, és valamit ennem kéne.
Az idő meg ugye sz@r...
Egész nap egyedüllétre és tanulásra vagyok ítélve. Pedig társaságra és szórakozásra vágyom.
Ennyi. Még.
Nyithatnánk egy "Panaszos Otakuk" v. "Rinyafesztivál" (Naruto magyar fordítása után szabadon) v. "Panaszláda" v. "Rinyaszoba" és ezeknek valamely kombinációjának címével ellátott topicot.
szerk.: Nem indultam el, mert nincs jobban a kutya, úgyhogy marad a cigi, azzal és a zöldteával kihúzom addig, míg Laci bácsi meghozza az ebédem/vacsorám.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-25 09:41:27
asszem Envyt sem fogom már látni ma este... kijöttek az OP feliratok...XD
Részben igazad volt
Te láttál msn-en, de a forum nem. Most viszont nem bírom tovább, kidőlök. Majd holnap* folytatom.
OnePieceAzIstenKészE nnyi
*reggel, azaz amikor felkelek.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-05-25 03:29:18
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: ∂z 2010-05-25 00:08:58
beküldve: 2010-05-24 23:21:32
(#36977) hehh ügyes voltam.
Srácok nézzetek Utenát. Jó anyime, shoujo ai.
Apropó hihetetlen vagyok. Épp most gyógyultamm ki a takonykórból, erre nekiállok köhögni. lol
Srácok nézzetek Utenát. Jó anyime, shoujo ai.
Apropó hihetetlen vagyok. Épp most gyógyultamm ki a takonykórból, erre nekiállok köhögni. lol
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Tudod bajban vagyok veled. Mindig mindenhol látok beteg embereket, akikre azt mondom ennél rosszabbat még nem láttam. aztán feljövök ide, ránézek a postodra és meggondolom magam...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Nem akarom tudni, hogy mire gondolsz
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
egész vicces. mondjuk egy kis automail transzmutálással fel lehetett volna dobni
-
szívesen bármikor
Exiled: omg
Exiled: omg
Álmomban interjú készítettem Aizennel...
Most feldobtad a napomat!
Exiled: én is fogok vizsgázni, két-három hét múlva.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-05-24 21:39:24
(#36969) Fuhh. Kihagytam pár napot és nincs kedvem visszaolvasgatni... fuck... Mind1, majd később gyötröm magam
Hejzetjelentés: Szombaton nelvvizsgázok, ezért holnap itthon maradok tanulni. faxa. ÉÉÉs rászántam magam arra, hogy végre bepótoljam az FMA-t, most vagyok a 6-ik résznél, eddig nagyon szép és jó.
18+
Hejzetjelentés: Szombaton nelvvizsgázok, ezért holnap itthon maradok tanulni. faxa. ÉÉÉs rászántam magam arra, hogy végre bepótoljam az FMA-t, most vagyok a 6-ik résznél, eddig nagyon szép és jó.
18+
és rátaláltam a világon valaha készített legfaszább doujinshi-re ;) [Link]