Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
kacsacsőrhárom
asszem Envyt sem fogom már látni ma este... kijöttek az OP feliratok...XD
asszem Envyt sem fogom már látni ma este... kijöttek az OP feliratok...XD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
egy doujinshi... nem tudokXD
jaj nevet a hajamXDXDXD
jaj nevet a hajamXDXDXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-24 19:06:38
(#36964) limit breaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaak~~~~~~~~~
beküldve: 2010-05-24 17:58:49
(#36963) Aaaw don't you feel sorry for the poor little asshole? - Phelous
Sajnálooom D: De. Ez. Annyira. Ideillett.
*megy vissza Tomiet olvasni*
Sajnálooom D: De. Ez. Annyira. Ideillett.
*megy vissza Tomiet olvasni*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Jó rég voltál fönt Sejthető volt, hogy valami szükséges, ám taszító elfoglaltságot végzel
Sou: Nálam is elég gyakori, a legvéletlenszerűbb időpontokban történik meg, hogy nem működi az oldal.
Én is most házidolgozatot írok, ami nem fogja elérni a minimálisan elvárt hosszúságot...ááá, olyan agyrohasztó hosszú rizsázásokat kieszelni!!!!
Sou: Nálam is elég gyakori, a legvéletlenszerűbb időpontokban történik meg, hogy nem működi az oldal.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-05-24 15:50:42
(#36960) Társbérleti hosszúhétvége a Pokolban
Oké, azért ez túlzás, csak most morc vagyok
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-05-24 15:51:17
Nállam heti szinte előforduló jelenség,amikor nem tudom megnyitni az oldalt.Aztán gondol egyet és egyszercsak megjavul.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-05-24 11:49:59
(#36958) omg rendbejött! biztos csak Ludwig Herczog von Mohn nach Liechtenstein volt a hülye
na végre feltuttam jönn imangafanra eggésszen eddig nem engedte megnyitni az oldalt fogalmam sincs miért.... még sose csinált iet...
Néha szokott. Ismeretlen okokból.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Eyeshield21. Jóvan. Én emlegettem
Álmomban interjú készítettem Aizennel...
és nálam az oldal még mindig totál szétesve...
Álmomban interjú készítettem Aizennel...
és nálam az oldal még mindig totál szétesve...
Szerk: Gilje-sama 2010-05-24 11:02:04
beküldve: 2010-05-24 08:34:17
(#36955) na végre feltuttam jönn imangafanra eggésszen eddig nem engedte megnyitni az oldalt fogalmam sincs miért.... még sose csinált iet...
beküldve: 2010-05-24 07:57:26
(#36954) Jól indul a reggel.Gondoltam animézéssel kezdem a mai csodálatosan szép napot,mit is kéne nézni,a Shuffle!-t,úgyis félbemaradt még pár éve.Elő a DVD-t.De nem találom.Basszameg.5 perc keresés után semmi,10 perc keresés után semmi,mivan,vki megette a Shuffle! DVD-t? Majd ezután eszembe jutott,hogy rossz helyen keresgéltem.De nem szólna ám senki sem.
helyzetjelentés off.
Vkik emlegették itten az Eyeshield 21-et.Nem láttam,nem olvastam még,de az biztos,hogy jó.
helyzetjelentés off.
Vkik emlegették itten az Eyeshield 21-et.Nem láttam,nem olvastam még,de az biztos,hogy jó.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-05-24 08:00:36