Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
az igazi címe Carpe Noctem, vagyis ha jól ferdítem Élj a Halálnak/Elmúlásnak. Ez az előadás über, ajánlom mindenkinek. Yavennek, Fiszinek és Envynek legalábbis tuti tetszene
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nightmare? Death Note op-end 1. The World és Alumina.
Amikor megláttam, hogy néz ki ez a banda, olyat, de olyat csalódtam, ugyanis a kis fantáziácskámban teljesen máshogy éltek
Amikor megláttam, hogy néz ki ez a banda, olyat, de olyat csalódtam, ugyanis a kis fantáziácskámban teljesen máshogy éltek
Szerk: Merchior 2010-05-23 22:19:04
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Múúzikel? Klasszikus? Omega? LGT? Ezek valahogy távol állnak. Utolsó kérdőjel előtt álló társulat nem mond semmit
Nightwish? Edda? Ákos? Ezekről van fogalmam, utóbbit anno hallgattam is
A B'z csak két taggal nyomul? És így is lépnek fel, vagy ilyen mozgó zenészeket vesznek fel alkalmanként? Egyébként foggggalmam sincs a bandáról
Nightwish? Edda? Ákos? Ezekről van fogalmam, utóbbit anno hallgattam is
A B'z csak két taggal nyomul? És így is lépnek fel, vagy ilyen mozgó zenészeket vesznek fel alkalmanként? Egyébként foggggalmam sincs a bandáról
Szerk: Merchior 2010-05-23 22:10:11
B'z-t? azmiaz?
Japán legsikeresebb bandája. Alapvetően rock együttes, bár ha valaki több figyelmet szentel a zenéjüknek rájöhet, hogy ennél jóval többről van szó, a rendkívül változatos zenei munkásság lehet az egyik kulcsa sikerüknek. 1988 óta több mint 73 millió lemezt adtak el aminek vetélytársaik nyomába sem tudnak érni. A két tag: Matsumoto Tak(gitár) és Inaba Koshi(vokál) egyenként is igen magas színvonalon művelik a zenélést, így együtt pedig össze se lehet hasonlítani őket a többi japán rock együttessel. A gitár játék és az ének hang tökéletes harmóniát képeznek, ami minden egyes számukat mesterművé emel, és bár mindketten a 40-es éveiket tapossák, húszon éveseket megszégyenítő energiával és odaadással alkotnak és adnak elő!
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-05-23 22:06:48
(#36918) mikor zenét hallgatok akk mindig sokkal jobban érzem magam főleg az a joo h mindig tuok a hangulatomnak megfelelő zenét hallgatni vmikor csendes lassút valamikor ordibálos,üvöltözős, vadállat zenét
heheXD
tőlem is megkérdezték anno, h mért hallgatok folyton zenét szakmain, olyan vagyok mint valami esőember... én meg mondtam, hogy nem, csak ha mindent az agyam irányít, akkor a fejem az Anyahajó és a Szojuz űrhajó kering az ereimben, s a zene tartja távol a Hangokat így műveltem ki magam musicalekből, klasszikus zenéből, Nightwishből, Grenmából, japán zenékből, LGTből, Eddából, Omegából, Ákosból, stb...XD
tőlem is megkérdezték anno, h mért hallgatok folyton zenét szakmain, olyan vagyok mint valami esőember... én meg mondtam, hogy nem, csak ha mindent az agyam irányít, akkor a fejem az Anyahajó és a Szojuz űrhajó kering az ereimben, s a zene tartja távol a Hangokat így műveltem ki magam musicalekből, klasszikus zenéből, Nightwishből, Grenmából, japán zenékből, LGTből, Eddából, Omegából, Ákosból, stb...XD
Én is drakulálok ^^
Ennek örömére hallgatok egy kis B'z-t,úgysem lehet megunni.
B'z-t? azmiaz?
Én is drakulálok ^^
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
A csoport nevében is köszönöm
Nálam ösztönös, hogy zenét kapcsolok. Minden bajom van a csöndben. Van, hogy segít gondolkodni, vagy felvidít, vagy mittudomén.. Viszont pl ha irodalomórán fogalmazást írunk és ofő belepofázik, az úgy fel tudja ....ni az agyam. Megszakítja a gondolatmenetemet, és olyankor szinte őrjöngök
Nálam ösztönös, hogy zenét kapcsolok. Minden bajom van a csöndben. Van, hogy segít gondolkodni, vagy felvidít, vagy mittudomén.. Viszont pl ha irodalomórán fogalmazást írunk és ofő belepofázik, az úgy fel tudja ....ni az agyam. Megszakítja a gondolatmenetemet, és olyankor szinte őrjöngök
beküldve: 2010-05-23 21:56:27
(#36914) biztos ügyessek voltatok
am a The grenma az jóféle zene én is szeretem őket:)
am a The grenma az jóféle zene én is szeretem őket:)
gratulálok, ügyesek voltatok
tényleg, hallgatni kéne valamit
be is nyomom a Vámpírok Bálját
tényleg, hallgatni kéne valamit
be is nyomom a Vámpírok Bálját
beküldve: 2010-05-23 21:47:34
(#36912) *Zuhany után The Grenmára hedbengel*
Értési útmutató: *Zuhanyzás - hajmosással kombinálva - után kirázza a vizet a hajában, miközben zene szól*
Noh megjöttem. Jó volt a fellépés. Kaptunk egy aranyminősítést. Mégszép. Alap dolog, már megszoktuk. Bezzeg a nívót nem adták oda
Értési útmutató: *Zuhanyzás - hajmosással kombinálva - után kirázza a vizet a hajában, miközben zene szól*
Noh megjöttem. Jó volt a fellépés. Kaptunk egy aranyminősítést. Mégszép. Alap dolog, már megszoktuk. Bezzeg a nívót nem adták oda
beküldve: 2010-05-23 19:21:41
(#36911) omg ezek a képek... a régiek szimpibbek.
ez naon joo
de mongyuk nekem nincs bajom se azzal ha vki igy néz ki meg azzal se ha vki esetleg meleg....
itt van vki aki homofób?