Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-05-23 08:31:49
(#36879) azt tom h te irtál de senki más nincs még itt sajna....am te voltál tegnap képregény cuccoson?
Fél órával ezelőtt írtam pont,jelezve,hogy még élek Egyébként ritka,amikor ilyen korán felkelek,tegnap is fél hétkor már fent voltam,ma is,egész télen meg ilyen fél kilenckor keltem,húzós volt munka szempontjából a tavalyi év,ki kellett pihenni vhogy.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-05-23 08:03:58
(#36877) dekihalt a mangafan ien hajnali 8 után...:)
itt senki nem koránkelős rajtam kívülén legkésöbb hatkor már fennvok álltalában
itt senki nem koránkelős rajtam kívülén legkésöbb hatkor már fennvok álltalában
Az Inter nyert? Na ne má!
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-05-23 06:34:44
(#36875) a Mangattack kiadott valamit a tegnapi képregény fesztre? és a Delta vision? és a vad virágok?
Holnap dől el, hogy ötödszörre lesz-e Magyar bajnok a DVSC, úgyhogy részemről esélytelen, hogy Gyöngyösre menjek.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Szerk: Travis 2010-05-22 23:11:59
ahogy érzed. jóéjt!
ma végre jó idő volt. omájgád maradjon is így.
ma végre jó idő volt. omájgád maradjon is így.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-05-22 23:03:57
Igen, ez igaz... Csak megjegyeztem magamnak... Mindegy. Én viszont távozom az alább említett okok miatt....
További szép estét/éjt.
Glije.: Tisztában voltam vele. Fönt ott van, nem írom le neked is....
További szép estét/éjt.
Azért ezt a Grenma számot még meghallgatom
Glije.: Tisztában voltam vele. Fönt ott van, nem írom le neked is....
Szerk: Merchior 2010-05-22 23:00:52
szerintem ezt nem neked címezték
amúgy meg jó kép
Gin meg egy Isten. miatta lett az egyik kedvenc állatom a róka
kár, hogy ki fogják nyírni.*
hogy lehet kinyírni egy halottat? elvégre Soul Society... bár asszem ezen nem én akadok le előszörXD
*nem spoiler, csak balsejtelem
amúgy meg jó kép
Gin meg egy Isten. miatta lett az egyik kedvenc állatom a róka
kár, hogy ki fogják nyírni.*
hogy lehet kinyírni egy halottat? elvégre Soul Society... bár asszem ezen nem én akadok le előszörXD
*nem spoiler, csak balsejtelem
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
A fórumot viszont nem csak te olvasod, még ha neked is írtam a választ... És vannak itt páran, akiknek a BL-ről 100, hogy a Boys Love ugrana be.
Envy: ROFL.
Envy: ROFL.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Azért talán még nem olvastam kellő mennyiségű yaoit, hogy a BL-ről a Boys Love jusson eszembe. Namegugyeperszehogy az osztályba járó fiúk nagyobbik része focibuzi
Szerk: Merchior 2010-05-22 22:54:46
beküldve: 2010-05-22 22:52:51
(#36868) Aki látta a OnePiece első 100részét, az levágja
Nekem nagyon tetszik xD
Nekem nagyon tetszik xD
MIANEVED?!
Én most éppen körbetelefonálok meg kárörvendek. Véget ért a BL-döntő (Bajnokok Ligája, nem Boys Love), és az Inter nyert. Közeli ismerőseim között talán egy ember van rajtam kívül, aki nekik szurkolt... Pedig várható volt, hogy nyernek.
Nekem kihagyós Gyöngyös.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Jéé. gilje. Gilje. Gilje!! GILJE!!! Neki vana Ginje... Igen, tényleg. Tegnap olvastam a Wikin az "anime" címszót, és volt benne egy olyan, hogy " a gonoszoknak általában keskeny szemük van, pl.: Icsimaru Gin."
Szerk: Merchior 2010-05-22 22:52:28
beküldve: 2010-05-22 22:45:48
(#36865) huhh. álmos vagyok.
kölcsönkaptam a Vörös Kert 2-t
feldolgozás alatt........................... .......
kölcsönkaptam a Vörös Kert 2-t
feldolgozás alatt........................... .......