Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Csak aztán nehogy kárba vesszen az a fincsi popcorn egy közepesen gagyi filmért
Nem közepesen gagyi, annál sokkal több. Egy életre szóló élmény.Én bealudtam rajta amúgy, annyira érdekfeszítő volt az egész.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Biztos igazad van.
Az meg gondolom feltűnt, hogy "ki mikor hova megy" meg "fórumtalis" témákhoz nem szoktam hozzászólni.
Ajj, kell itt emberi hülyeséggel keseríteni a napomat. Már alapból el van cseszve azzal, hogy túl korán mentünk Gödörhöz és a fekete pólómban (pedig 4 nap Dio gyászolás után megfogadtam, hogy hétvégére már a szivárvány minden színében fogok pompázni, na ebből a kék framernadrág jött össze) álldogáltam a tűző napon egy röpke fél órát, aztán konzol is csak 2 árva Wii volt ugyanazzal a natúrós játékkal, aztán meg itt van ez a Night of Fire aminek lassan tudom a koreográfiáját, pedig nagyon nem akarom.
/hiszti off
Az meg gondolom feltűnt, hogy "ki mikor hova megy" meg "fórumtalis" témákhoz nem szoktam hozzászólni.
Ajj, kell itt emberi hülyeséggel keseríteni a napomat. Már alapból el van cseszve azzal, hogy túl korán mentünk Gödörhöz és a fekete pólómban (pedig 4 nap Dio gyászolás után megfogadtam, hogy hétvégére már a szivárvány minden színében fogok pompázni, na ebből a kék framernadrág jött össze) álldogáltam a tűző napon egy röpke fél órát, aztán konzol is csak 2 árva Wii volt ugyanazzal a natúrós játékkal, aztán meg itt van ez a Night of Fire aminek lassan tudom a koreográfiáját, pedig nagyon nem akarom.
/hiszti off
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Oshii Mamoru,meg a Basset hound mániája,figyeljétek csak meg,minden általa rendezett-készített animében ugyanez a fajta kutyus feltűnik.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Valójában be akartam ülni moziban, de így.... Chhh... Túl jó már nekem. Majd egy zsák popcorn társaságában szépen bebugyolálom magam az ágyikómba.... Hmm, már most látom, milyen jó lesz Csak aztán nehogy kárba vesszen az a fincsi popcorn egy közepesen gagyi filmért
Moziról jut eszembe. A most vetített 3D filmek közül mit ajánlanátok? Engem inkább az Alice, meg a Sárkánynevelés érdekelne, de szerintetek melyik jó?
Moziról jut eszembe. A most vetített 3D filmek közül mit ajánlanátok? Engem inkább az Alice, meg a Sárkánynevelés érdekelne, de szerintetek melyik jó?
az Égenjárók... a lovacskázás...kutyuli...tankol ás...jó anime...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-22 21:33:46
(#36829) Csak a Soul Eater-t ne!!! Akkor teljesen anyagi csődbe taszítanám magam. De szerintem kigyógyítana a Gravitation-ból
Masszív.
Soul Eater, mint új cím? Ne. Akkor továbbra se vennék egy Mangafan kiadványt se. Pedig most már illene, lassan egy éve b__zom a rezet a kiadó fórumán, kezd ciki lenni a dolog. Legyen Bobobo-Bo Bo-Bobo. Az olyan gyönyörű lenne.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-05-22 21:28:23
(#36827) Héjj, Merchior vagyok! Tegnap este bedöglött a MangaFan, nem tudtam visszajönni
Jelentem alássan, nálam az ANImeMAXimum-on adás sincs. De teletext van
Méghogy ismétlése csupán! Hisz jövőhéten leadják végre az Égenjárókat, júniusban meg jön az új FMA!
Beleolvastam a Mondóba, hát szétnevettem magam Ezek hülyék
A Limp Bizkit-Abingdon Boys School-Linkin Park kombótól teljesen hülye vagyok.
Olyan jót doboltam ma... Tiszta jó bátyám szerelése
Viszont délelőtt meg gallyakat szedhettem Az valami borzasztó....
HOLNAP FELLÉPÉS!!!! Jöjjön mán el valaki!!
Jelentem alássan, nálam az ANImeMAXimum-on adás sincs. De teletext van
Méghogy ismétlése csupán! Hisz jövőhéten leadják végre az Égenjárókat, júniusban meg jön az új FMA!
Beleolvastam a Mondóba, hát szétnevettem magam Ezek hülyék
A Limp Bizkit-Abingdon Boys School-Linkin Park kombótól teljesen hülye vagyok.
Olyan jót doboltam ma... Tiszta jó bátyám szerelése
Viszont délelőtt meg gallyakat szedhettem Az valami borzasztó....
HOLNAP FELLÉPÉS!!!! Jöjjön mán el valaki!!
Bújkálsz előlünk, az van. És ez szomorú. Pedig olyan szivesen találkoznánk már a fórum legendájával élőben is.
Az egyik sztem is a Soul Eater lehet/lesz.A másik meg ha seinenről van szó,Black Lagoon.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Cváj
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Te kis galád! Mikor kérdeztük, hogy ki lesz Képregényfeszten, hallgattál, mint a sír.
Ezt most nem tudom hova rakni.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
A háromnál több újdonságot túlzásnak érzem. Én 2-re számítok, maximum majd pozitívan csalódom.
Szerintetek mik az esélyesek? Nekem van egy olyan érzésem, hogy a Soul Eater lesz az egyik, meg vmi seinen a másik. Vagy a régóta áhított CLAMP. De ez már csak álom. (Viszont idegbajt fogok kapni, ha esetleg a Chobits a kiszemelt, mert annak a felét már megvettem.)
Szerintetek mik az esélyesek? Nekem van egy olyan érzésem, hogy a Soul Eater lesz az egyik, meg vmi seinen a másik. Vagy a régóta áhított CLAMP. De ez már csak álom. (Viszont idegbajt fogok kapni, ha esetleg a Chobits a kiszemelt, mert annak a felét már megvettem.)
Isten vagy, csókollak.
Hány pillanat Google volt amúgy?
Pran Kumar Sharma.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.