Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Muffta: Szerintem nem volt más komolyabb megjelenés. A már említett indiai úr megjelenésén kívül. Fel kellett volna írni, hogy hogy hívják, basszus.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Remek hírek! ^^
Nem gondoltam volna, hogy az Árnybíró befejezte előtt (ha a Gaiden-t nem számítom, akkor tényleg) még bejelentenek új mangákat, de ha már így esett, akkor legalább 3 újdonságot várok. (az egyik remélem a Bleach lesz)
A Hellsing idei kifutása meglepő, de összehozható, a maradék 3 kötet 3 nagy rendezvényre kitudják vinni. A CC még 4 kötetére viszont nagyon rákell hajtani, ha még idén beakarják fejezni.
Nem gondoltam volna, hogy az Árnybíró befejezte előtt (ha a Gaiden-t nem számítom, akkor tényleg) még bejelentenek új mangákat, de ha már így esett, akkor legalább 3 újdonságot várok. (az egyik remélem a Bleach lesz)
A Hellsing idei kifutása meglepő, de összehozható, a maradék 3 kötet 3 nagy rendezvényre kitudják vinni. A CC még 4 kötetére viszont nagyon rákell hajtani, ha még idén beakarják fejezni.
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
Te kis galád! Mikor kérdeztük, hogy ki lesz Képregényfeszten, hallgattál, mint a sír.
A cosplayesek azt hittem a kiadó kérésére jöttek, mivel a pult mögött is láttam néhányukat állni.
Am. az csak nekem tűnt fel, hogy az Árnybírót 18 kötetesnek mondta Csaba? Vajon véletlen volt, vagy a Gaident is kiadják?
A cosplayesek azt hittem a kiadó kérésére jöttek, mivel a pult mögött is láttam néhányukat állni.
Am. az csak nekem tűnt fel, hogy az Árnybírót 18 kötetesnek mondta Csaba? Vajon véletlen volt, vagy a Gaident is kiadják?
Szerk: Yaven 2010-05-22 21:04:32
beküldve: 2010-05-22 20:58:40
(#36815) valaki megtudná mondani h mik jelentek meg ma a képregényfesztiválon? a Hetalián és az Árnybírón kívül?
rem tudtok segitteni:)
előre is kössy
rem tudtok segitteni:)
előre is kössy
Nállam fordított szitu volt,van Hetalia manga? Mi a szösz xD Vagyis már jóideje tudom,hogy van,de azért meglepődtem rajta.Hát még a bejelentésen,hogy kiadják magyarú.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
nézd csak tovább. dojcű rulez
meg anglia... franciaország...XD
meg anglia... franciaország...XD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
1. rész alapján nem tudok mondani semmit.
Csak annyit, hogy baromira kapkodják a feliratot, sokszor le kell állítanom, hogy el tudjam olvasni amit írnak o.O
Kid: hogyne lenne, keress csak rá
Csak annyit, hogy baromira kapkodják a feliratot, sokszor le kell állítanom, hogy el tudjam olvasni amit írnak o.O
Kid: hogyne lenne, keress csak rá
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-05-22 20:47:18
Nem is tudtam, hogy van Hetalia anime
A mangát már kifigyeltem egy ideje, remélem hamar össze tudom gyűjteni rá azt a kis pénzt.
A mangát már kifigyeltem egy ideje, remélem hamar össze tudom gyűjteni rá azt a kis pénzt.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Érdekes története van,hát még a szereplők... xD
Am van vmi története?
Am van vmi története?
beküldve: 2010-05-22 20:39:14
(#36809) Tegnap éjjelre lejött a hetalia (anime) már megnéztem az első részt, eddig nem bejövős, de még változhat persze..
Gondoltam belenézek még mielőtt a mangát kezdem el venni
MIANEVED?!
nyáron több új manga bejelentésére lehet számítani (amik majd valószínűleg ősszel/télen fognak kijönni), a jelenleg futó Árnybíró, sőt még valószínűleg a Hellsing és esetleg a Chrno Crusade is ki fog futni idén.
Na nem megmondtammegmondtammegmondtam?< br />
Hát. Be kell ismernem, a Hetalia fengörlök igazán viccesek voltak azelőtt a szerencsétlen pult előtt összecsoportosulva. Főleg, hogy egymás mögött tolongtak a cosplayükben, hogy végre megvegyék újonnan kiadott kedvencüket, miközben én oldalról becsusszantam az asztal elé és mindössze 10 másodperc leforgása alatt magamévá tettem egy Hetalia kötetet.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Bizony ám. Tudod, romantikus Pénteken
Jó kis sorozat, ilyeneket kellene adni, nem azokat az amerikai ... -at.
(mondjuk a Reapert szeressem)
Jó kis sorozat, ilyeneket kellene adni, nem azokat az amerikai ... -at.
(mondjuk a Reapert szeressem)
MIANEVED?!
Igaz....és akkor még nem is ejtettünk szót az indiai "sense of humour" bácsiról. XD
Múltkor rászántam magam, hogy belenézek az Animax adásába. Pozitívan csalódtam, amikor a várt Conan és Yu Yu Hakusho helyett a Trinity Blood-ot pillantottam meg, de a szinkron szörnyű volt. A japcsik által oly kedvelt és gyakran használt sokat sejtető fél mondatok bugyutának tűntek a géphangú szinkronszínészek torkából. Ennél még fandub kategóriában is hallottam jobbakat. Ott legalább lelkesedéssel és beleéléssel csinálják az emberek a szinkront. Aztán volt egy rész Hellsing is, ami szörnyű volt (bár Fiszi elmondása szerint az eredeti sem jobb a 13 részes sorozatból). És végül, hogy megkoronázzuk az estét, leadtak egy Trigunt is. Azt végképp nem értettem, hogy miért volt olyan rossz, mikor magyar nyelven a fórumtáborban is láttunk belőle tök jó epizódokat. Peches este volt.
Honey and Clover live action? Azt még én is megnéztem volna. Nem lesz valamikor ismétlés?
Múltkor rászántam magam, hogy belenézek az Animax adásába. Pozitívan csalódtam, amikor a várt Conan és Yu Yu Hakusho helyett a Trinity Blood-ot pillantottam meg, de a szinkron szörnyű volt. A japcsik által oly kedvelt és gyakran használt sokat sejtető fél mondatok bugyutának tűntek a géphangú szinkronszínészek torkából. Ennél még fandub kategóriában is hallottam jobbakat. Ott legalább lelkesedéssel és beleéléssel csinálják az emberek a szinkront. Aztán volt egy rész Hellsing is, ami szörnyű volt (bár Fiszi elmondása szerint az eredeti sem jobb a 13 részes sorozatból). És végül, hogy megkoronázzuk az estét, leadtak egy Trigunt is. Azt végképp nem értettem, hogy miért volt olyan rossz, mikor magyar nyelven a fórumtáborban is láttunk belőle tök jó epizódokat. Peches este volt.
Honey and Clover live action? Azt még én is megnéztem volna. Nem lesz valamikor ismétlés?
Szerk: Yaven 2010-05-22 20:19:45
Honey and Clover lájv eksön?
Na ennek utána kell nézni.
Na ennek utána kell nézni.