Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-05-22 20:12:53
(#36804) Kilarit én is letojom, de pl tegnap volt Honey and Clover live action, és azt azért meglestem volna.
MIANEVED?!
Na ezért nem nézek Enimekszet
A valóságban meg mert csak ismétlésekből áll az egész,azért kerülöm nagy ívben.
A valóságban meg mert csak ismétlésekből áll az egész,azért kerülöm nagy ívben.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Teljesen biztosan.
Yaven: Az a lényeg, hogy már értük megérte kimenni (meg a japán Marleyért). A Mangafan-"bejelentés" csak plusz az egészhez.
Yaven: Az a lényeg, hogy már értük megérte kimenni (meg a japán Marleyért). A Mangafan-"bejelentés" csak plusz az egészhez.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Valami kutya táncolt egy teknőssel.
Az biztos a Kilari.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-05-22 20:06:32
(#36800) Akkor ok.. csak mert gyanút fogtam, hogy itt is kikerült a műsor szórásból, tegnap 8után nem volt adás..
MIANEVED?!
Nincs hang. Mondjuk talán nem kár érte. Valami kutya táncolt egy teknőssel.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Hehe...gondolom. De én a rosszra csak buzdítani szoktam, megtenni nem. ;)
Envy: nem volt ott Gilje. Am. nekem sincs Animaxon hang.
Béla: a piros ruhásat sajnos nem láttam mozgás közben, meg a nagydarab lány sem tehet róla, hogy akkorára nőtt, de az a fehér pólós mit gondolt?!? Ráadásul kéz a kézben járkál egy másik lánnyal. Blöe...
Envy: nem volt ott Gilje. Am. nekem sincs Animaxon hang.
Béla: a piros ruhásat sajnos nem láttam mozgás közben, meg a nagydarab lány sem tehet róla, hogy akkorára nőtt, de az a fehér pólós mit gondolt?!? Ráadásul kéz a kézben járkál egy másik lánnyal. Blöe...
Én azt élveztem volna ha Yaven kéri el.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Nem volt. Vagy ha volt, akkor nagyon jól elbújt.
Úgy mint msn-ről is már egy ideje
Valaki nézze meg nekem gyorsan: Nálatok van Animax adásán hang ? Fontos lenne
MIANEVED?!
De azt azért rohadtul élvezted volna, ha elkérem a számát.
Egyébként szerintem az a nagydarab lány kis, fekete kalapban is élményszerű volt. Meg a pirosruhás-maszkos. Imádtam őket mind.
Envy: Nem volt. Vagy ha volt, akkor nagyon jól elbújt.
Egyébként szerintem az a nagydarab lány kis, fekete kalapban is élményszerű volt. Meg a pirosruhás-maszkos. Imádtam őket mind.
Envy: Nem volt. Vagy ha volt, akkor nagyon jól elbújt.
Szerk: Háté 2010-05-22 19:56:42
Nem mondod? Amúgy kár, h nem mentem
De olyan szarul vagyok, h nem igaz =/
Gilje volt ????
De olyan szarul vagyok, h nem igaz =/
Gilje volt ????
MIANEVED?!
Nem a cp-sekkel volt baj, hanem egy bizonyos lánnyal. Illetve most, hogy így belegondolok volt ott egy-két elhibázott döntés ruházkodás terén, de mindenki ejthet hibákat. Viszont az a bizonyos fehér pólós, melltartó nélkül parádézó lány, az szemkisütő volt.
Nem semmi!
Istenem, csak az egyik a One Piece legyen! Csődbe is mennék még jobban DDDD
Istenem, csak az egyik a One Piece legyen! Csődbe is mennék még jobban DDDD
MIANEVED?!
Na ezek ám a jó hírek
Háté: mi történt?
Háté: mi történt?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
És cosplayerek megerőszakolták a szemeinket. Még a telefonom is meghalt, nem bírja elviselni a fotókat.