Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hát a Wiki nem írja le konkrétan sehogy.... De néztem videót, és ez jó dolog
Én is szoktam hülyéskedni a duplázóval, szóval ez nem gond
Na meg én hallgatok metalcore-t is ám!
[Link]
Szark.: Na, mivan srácok? Alszik mindenki? Lehet hogy nekem is azt kéne, holnap fellépés lesz. Kéne rá az energia. Meg nagyanyámékat kibírni, arra is kell tartalékolni.... Na, még most se akar jönni senki Gyöngyösre Tengertánc fesztiválra késő délután 5-6 körül?
Én is szoktam hülyéskedni a duplázóval, szóval ez nem gond
Na meg én hallgatok metalcore-t is ám!
[Link]
Szark.: Na, mivan srácok? Alszik mindenki? Lehet hogy nekem is azt kéne, holnap fellépés lesz. Kéne rá az energia. Meg nagyanyámékat kibírni, arra is kell tartalékolni.... Na, még most se akar jönni senki Gyöngyösre Tengertánc fesztiválra késő délután 5-6 körül?
Szerk: Merchior 2010-05-22 22:46:57
Merchior: A blast beat leginkább a lábdob és a pergő (meg néha más cuccok) váltott ütlegeléséből születő gyors, nem túl dallamos izzé.
Nem vagyok dobos, ez a maximum, amit ki tudtam hozni magamból. Wikipédián biztos leírják szépen.
Nem vagyok dobos, ez a maximum, amit ki tudtam hozni magamból. Wikipédián biztos leírják szépen.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-05-22 22:17:43
beküldve: 2010-05-22 22:17:17
(#36862) Helyzet jelentés: One Piece mappa: 65 Giga / kb. 100-120rész van meg csak/
Mi lesz ha elérek a HD-s részekig?
Merchior: A yaoi max kifigurázva van jelen. Legalábbis inkább. De ezt látni kéne hozzá, h mire gondolok..
Mi lesz ha elérek a HD-s részekig?
Merchior: A yaoi max kifigurázva van jelen. Legalábbis inkább. De ezt látni kéne hozzá, h mire gondolok..
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-05-22 22:18:59
Gilje: Te honnan tudod, hogy én mit szeretek/szeretnék?
Ösztön
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Semmi köze a yaoihoz xD
Azaz... hmm az ikreket leszámítva.
Azaz... hmm az ikreket leszámítva.
Nahugye!! Tudtam én, há háháh, há háháh, háháháháháháháááh!!.
Gilje: Te honnan tudod, hogy én mit szeretek/szeretnék?
De ha shoujo, akkor engem miért érdekelne?
Bár a Nana............
Szerk: Merchior 2010-05-22 22:18:01
nézd meg, szeretni fogod. Ouran rulez, második kedvenc shojom
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Na? Ki a kakukktojás? =D
Én tudom,vagy legalábbis sejtem melyik nem illik oda xD
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
ÁJJÁJJÁJJÁÁÁJ!!! Ilyen sok édi, cuki, bisi, satöbbi - köhm, köhm - egy helyen... Nem jelent jót, ez nem biztos, hogy jót jelent
H.t. Szerintem nem azt a hatást éred el ezzel a zenével amit szeretnél. Dallamos, tempós. Nem hiszem, hogy ettől lenyugodnék. Inkább jobban felpörget. Hanem a sok gomb nyomogatása, meg az olvasás. Nah, az aszt lelassít rendesen
H.t. Szerintem nem azt a hatást éred el ezzel a zenével amit szeretnél. Dallamos, tempós. Nem hiszem, hogy ettől lenyugodnék. Inkább jobban felpörget. Hanem a sok gomb nyomogatása, meg az olvasás. Nah, az aszt lelassít rendesen
Szerk: Merchior 2010-05-22 22:14:33
Egyre többet látom/hallom ezt a nevet. Kezd érdekelni, hogy mi a franc mán' ez he!
Na? Ki a kakukktojás? =D
Régebben láttam, jó kis poénos sorozat, bár a fiúknak annyira szerintem nem jön be (?)
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-05-22 22:10:13
Metál. Black. Skandináv? Ez annyira idiótán hangzik, hogy már rendesen érdekel, és le fogom kapcsolni miatta a Nigthmare-t
Nah az mi?
blastbeatek
Nah az mi?
Szerk: Merchior 2010-05-22 22:09:39
TUDTAM, HOGY VALAKINEK ESZÉBE JUT!!! TÖKÉLETES!
Tamaki és Kyouya rulez
kapsz egy pirospontot
Tamaki és Kyouya rulez
kapsz egy pirospontot
Merchior: Skandináv black metal (a Marduk svéd az Immortal pedig norvég). Nagyon kellemes muzsika. Értékelni fogod. Ha nem most, akkor kis idő múlva. Én is így voltam vele. Először futottam előle, aztán szépen lassan megbarátkoztam a műfajjal.
Mondjuk dobosként lehet, hogy a folyamatos blastbeatek meg ilyenek megijesztenek majd egy kicsit.
Mondjuk dobosként lehet, hogy a folyamatos blastbeatek meg ilyenek megijesztenek majd egy kicsit.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-05-22 22:05:03
Ouran High school Host Club
Egyre többet látom/hallom ezt a nevet. Kezd érdekelni, hogy mi a franc mán' ez he!
Most tapasztalom csak igazán, milyen ha rendes élet van a fórumon
Szerk: Merchior 2010-05-22 22:04:52
1.Válogatott Mayerek, statiszták, manökenek,
Jelentkezek elmegyek, ez lemásolt világ,
Sándor, József, Benedek fiúk, lányok s melegek,
Megmutatnak eleget,
És csak néz a nép...
Jelentkezek elmegyek, ez lemásolt világ,
Sándor, József, Benedek fiúk, lányok s melegek,
Megmutatnak eleget,
És csak néz a nép...
Közben meg megy alatta az Ouran High school Host Club videó,2.magyar AMV rettenetben megtalálható ez a rész xD
Besírtam rajta.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!