Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Na az jó.
Am Giljével vagyok a legjobb "összhangban",főleg animék terén,ugye mester?
Tiszta Szólítőr xD
Megyek,oszt leszedem a Motorhead:God save the queen című számot.
Am Giljével vagyok a legjobb "összhangban",főleg animék terén,ugye mester?
Tiszta Szólítőr xD
Megyek,oszt leszedem a Motorhead:God save the queen című számot.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-05-21 21:22:37
Ha figyelembe veszem, hogy milyen sz*r kedvem, ahhoz képest egész szórakozott vagyok, nemde?
Nem tudok mit mondani erre,most értem haza,fáradt is vagyok,de biztos úgyvan.
Ilyenkor érzem magam szerencsésnek, hogy még csak általánosba járok és faluhelyen, és jót kárörvendek rajtatok, mert nekem már ma sem volt tanítás.
Ha figyelembe veszem, hogy milyen sz*r kedvem, ahhoz képest egész szórakozott vagyok, nemde?
beküldve: 2010-05-21 21:00:18
(#36740) 3 nap pihenő rulez,dejóis lesz dögleni a hétvégén egy jót.
Végre egy ünnepnap,ami nem esik hétvégére,vagyis az egyik fele lerövidíti a most következő munkahetet ^^
Ja és éljenek a Román kamionosok,hogy a jogsit tombolán nyerték,vagy Kornflékszben találták,nem tudom,de majdnem belénkdurrant egy ilyen profi,azta.Volt ba*zdmegelés,meg anyázás ^^
Végre egy ünnepnap,ami nem esik hétvégére,vagyis az egyik fele lerövidíti a most következő munkahetet ^^
Ja és éljenek a Román kamionosok,hogy a jogsit tombolán nyerték,vagy Kornflékszben találták,nem tudom,de majdnem belénkdurrant egy ilyen profi,azta.Volt ba*zdmegelés,meg anyázás ^^
Szerk: Souichiro 2010-05-21 21:02:25
Figyelj, így vagy úgy, ha tetszik, ahogy két férfi egymásért rajong
hogy finoman fogalmazzak
akkor már nem biztos, hogy minden rendben van, tekintve, hogy jómagam is a leendő férfiak táborát képviselem. Egyébként foggggalmam sincs, hogy yaoi vagy shounen-ai, amiben utazok. Gravitation, na bazzzeg. Ha már ennyit van emlegetve, csak legyen már megnevezve, na!
Nem mindegy, hogy a fekete-fehér homofeszt, amit olykor nézel, shounen-ai, vagy yaoi. A shounen-ai enyhébb kategória, nyílván nincs benne seggbe kuki. Ugyanez vonatkozis a shoujo-aira és a yurira is. Egy fokkal se jobb szerintem, de ha neked tetszik amit látsz, hát no.
Meg monnyuk én megnéztem a linket. De a videót már nem. Túl sok fáradság.
Meg monnyuk én megnéztem a linket. De a videót már nem. Túl sok fáradság.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-05-21 20:49:23
beküldve: 2010-05-21 20:30:38
(#36737) Némi gondolkodás és elmélkedés után arra jutottam, hogy ha Fiszi spoilere visszatartott, hogy megnézzem, mit rejt az alatta lévő, akkor talán egy kicsit lemoshatom magamról a "yaoista" titulus szennyét, amivel bemocskoltam saját magam....
Kérem szépen véleményezni eme gondolatmenetemet!
Kérem szépen véleményezni eme gondolatmenetemet!
Szerk: Merchior 2010-05-21 20:36:19
beküldve: 2010-05-21 19:53:33
(#36736) Igen basszus és megvan a makroökonómia aláírásom végre!
Örülhetnek a rüh-atka tanszéken!
Ezek után minimum elvárok mindenkitől pár megköszönő sort levélben!
Mindenki kiválaszthatja, mit köszön meg!
Örülhetnek a rüh-atka tanszéken!
Ezek után minimum elvárok mindenkitől pár megköszönő sort levélben!
Mindenki kiválaszthatja, mit köszön meg!
no pussy, just the dicks
beküldve: 2010-05-21 19:26:55
(#36734) "Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-05-21 18:50:33
(#36733) A kék a legjobb.
Holnap lesz a Képregényfeszt? Sztem felejtős...
Áhááá. Hibátlan lett a fizikatézém. Csináltam magamnak kést István bánál. Azzal fogok enni esküszöm.
Holnap lesz a Képregényfeszt? Sztem felejtős...
Áhááá. Hibátlan lett a fizikatézém. Csináltam magamnak kést István bánál. Azzal fogok enni esküszöm.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-05-21 18:17:31
(#36732) 12 ezer huf minuszba lettem hirtelen...szóval kihagyos
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Holnap nekem kimarad
De Holdfénycon-on újult erővel leszek jelen
De Holdfénycon-on újult erővel leszek jelen
MIANEVED?!