Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Még ilyen szar időt! Nem elég,hogy esik eső,de még a szél is bassza a rezet.
Mit csinálhat ilyenkor a jóember? Animét néz? Mangát olvas?
Esetleg kockul, mint én.^^ Visszaszoktam az Il-2 Sturmovik 1946-ra ---> jó kis repülőgép szimulátor az oroszoktól.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
beküldve: 2010-05-15 15:41:47
(#36547) Miho! daygreakers-ről ennyit: parabolikusan sza....
az eleje tök igéretes élvezed is meg minden de jön egy pont ahonnan érthetetlen mélyrepülést kezd mű, a végén pedig már csak fogod a fejed és az kérdeze: "most komolyan ez a vége?"
ne nézd meg
az eleje tök igéretes élvezed is meg minden de jön egy pont ahonnan érthetetlen mélyrepülést kezd mű, a végén pedig már csak fogod a fejed és az kérdeze: "most komolyan ez a vége?"
ne nézd meg
Szerk: sütilány 2010-05-15 15:42:20
beküldve: 2010-05-15 14:13:41
(#36546) Még ilyen szar időt! Nem elég,hogy esik eső,de még a szél is bassza a rezet.Lesz egyáltalán az idén olyan évszak,hogy nyár? Esetleg egy kis jó idő várható vmikor?
Meteorológus Lajos hun van ilyenkó?
Meteorológus Lajos hun van ilyenkó?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Igen, épp ez a gond... Esőben max csak a szülők lesznek a nézők. Viszont utána Gyöngyöstarjánban lesz valami bál (teremben) oda is lehet jönni
Ott nincs rossz idő?
Merthogy itt Bp.-en nincs valami hű de nagy utcai banzáj idő.
Merthogy itt Bp.-en nincs valami hű de nagy utcai banzáj idő.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-15 13:35:56
beküldve: 2010-05-15 13:32:34
(#36543) Nem jön valaki Gyöngyösre a Főtérre?? Civil napok vannak: kaja, pia, zene és tánc, vagyis MI Naaaa, valaki??
beküldve: 2010-05-15 12:49:19
(#36542) Van esetleg olyan köztetek, aki aktív-moziba-járónak tartja magát, és tudna némi infóval szolgálni a jelenleg mozikban játszott filmekről? (Mindjárt elkezdek keresgélni címeket, hogy szűkíthesem érdeklődésem körét, és ne kelljen az illetékesnek minden filmről nyilatkoznia. XD)
szerk.: Eh, közben megnéztem a címeket, meg néhány leírást, és a Robin Hoodon kívül nem nagyon érdekel semmi. ^^" Azt meg lehet, hogy a párom nem élvezné... Nah mindegy, akkor nem erőltetjük a mozit asszem, úgysem nekünk való.
Erről jut eszembe: látta már valaki a Daybreakerst? Ha igen, mi volt a véleménye?
szerk.: Eh, közben megnéztem a címeket, meg néhány leírást, és a Robin Hoodon kívül nem nagyon érdekel semmi. ^^" Azt meg lehet, hogy a párom nem élvezné... Nah mindegy, akkor nem erőltetjük a mozit asszem, úgysem nekünk való.
Erről jut eszembe: látta már valaki a Daybreakerst? Ha igen, mi volt a véleménye?
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-15 13:00:19
WTF? Jó kis laptop lehet.
Mik vannak itt, beszarok...
Mik vannak itt, beszarok...
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2010-05-14 21:53:56
Olyat már tapasztaltam, hogy a telefonom töltött magán, de úgy, hogy az akku nem volt benne.... Ilyet még nem pipáltam
Találtam legálisan letölthető albumon Csongiéktól
Szerk: Merchior 2010-05-14 21:50:16
beküldve: 2010-05-14 21:44:52
(#36539) Vat dö fakk? A laptopom el kezdte tölteni az akksiját. Oké. De. A laptop akksija ott pihen/porosodik a szekrényben...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Nem mondtam, hogy rossz a zene. Sőtt... Csak az utóbbi időben Abingdon Boys School-on kívül alig hallgattam mást. Ma meg a 8:10-es buszon hazafele eszembe jutott Csongorék egyik száma, és azóta a Grenma zenéit hallgatom
vannak jó számaik... egy időben anno én is hallgattam
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-14 21:35:37
(#36536) Hjajj.... Megjött a nem meleg yaoista.... És nekiállttam The Grenma-t hallgatni. Ez most kicsit magamnak is furcsa
Szerk: Yaven 2010-05-14 21:03:51