Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
szekszi. nyaaaaa?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-12 20:00:44
(#36398) Nem ide tartozik, de tegnap este megállapítottam, hogy az aláírásod a Dante poklából származik. Mármint neked Exiled.
Az Antiface-ek örökzöldek
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Tudtam én, hogy nem normális De kérem, senki se kételkedjen nemi hovatartozásomat illetően. Teljesen normális, hetero hülyegyerek vagyok, csak tetszik a yaoi. Na!
Normális ez?
hogy egy bölcs mondást idézzek: Te akkor most Egymás Végbelében Turkáló Férfiakat Lesel. Szerinted ez most normális?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-05-12 19:49:12
beküldve: 2010-05-12 19:42:07
(#36391) nem, olvasd csak
Envy: DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE& gt;8DDDDDDDDDDDDDDDDD
Envy: DEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE& gt;8DDDDDDDDDDDDDDDDD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-12 19:38:42
(#36388) "éljen a yaoi "
Fiú létemre szeretem a yaoit. Tényleg. Sőt, megszállott leszek lassan. Normális ez?
beküldve: 2010-05-12 19:32:45
(#36386) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
*száraztésztával a szájában, Abingdon Boys School-t hallgatva, Hanan-tól rettegvén, sunyiban nyomkodja a gombokat*
Hát ez a videó fantasztikus.... Nekem valahogy az Elfed Lied jutott eszembe róla
Hát ez a videó fantasztikus.... Nekem valahogy az Elfed Lied jutott eszembe róla