Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-05-12 19:21:40
Okkal félek én Hanontól, azt hiszem.
Próbálom kerülni a vele való összetűzéseket

Próbálom kerülni a vele való összetűzéseket

Szerk: Merchior 2010-05-12 19:00:48
Ha ezt arra értetted, hogy én is olyat akarok játszani, mint azzi hanonnal, akkor ki kell ábrándítsalak
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
meghúzom a hajad, mer teccel nekem. uyganez, csak éppen szóban

Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ott a pont, ne féld leírni, max feled is szobára akar majd menni ;)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-05-12 18:53:59
kezdek hanonizálódni
Ezek szerint Hanon mindig ilyen - hogy is mondjam finoman - negatív?

Már ezt is félek leírni
Szerk: Merchior 2010-05-12 18:36:52
hanonizálódni... jaj lolXD
vettem ma wasabit AnimeLandtől. nyam nyam
vettem ma wasabit AnimeLandtől. nyam nyam
ezesetben bocs, csak kezdek hanonizálódni

most költöttem el CC4-re

Te hülye. Arra a szarra pénzt kiadni.. inkább letöltöm.
Már bocs, de nekem az egyik kedvencem és erre szokták mondani, hogy ízlések és pofonok

Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Igen. A mai nap igen szar volt, és féltve érzem magam. Rájöttem, hogy a pengetőm amit a nyakamban hordok és köztem spirituális kapcsolat van.És az a baj, hogy a bőrszíj ami tartotta elszakadt. ami azt eredményezte, hogy aznap este rosszul lettem és hánytam, nem tanultam meg a verset mára, és alapvetően szar napot okozott. Szerencsére józan ésszel kimentettem magam, de egy hajszálon múlt
most költöttem el CC4-re

Milyen kedves és erkölcsös vagy ma.
no pussy, just the dicks
most költöttem el CC4-re

beküldve: 2010-05-12 18:05:07
(#36371) Más is járt már rajtam kívül ma a mondo oldalán? Talán ez a válasz arra, hogy nem tudni mikor jelenik meg a májusi^^"
Na nem mintha lenne pénzem rá megvenni, most költöttem el CC4-re
Nem hiszem, hogy fognak. Bár még mangattacknál lehet egy halvány esély rá, mivel csak 2 kötetet hozott ki conra, és még mindig lógnak a bejelentett Kanpai-al. Gondolom a többiek az eddig megjelenteket viszik ki.
Na nem mintha lenne pénzem rá megvenni, most költöttem el CC4-re

hát igen erröl én is tudok de a fumax az ad még ki vmi mást is? és mit a d ki a Mangafan?? és a mangattack? delta vision? vad virágok? nemtud vki vmi infót?

Nem hiszem, hogy fognak. Bár még mangattacknál lehet egy halvány esély rá, mivel csak 2 kötetet hozott ki conra, és még mindig lógnak a bejelentett Kanpai-al. Gondolom a többiek az eddig megjelenteket viszik ki.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-05-12 18:09:13
beküldve: 2010-05-12 17:59:08
(#36370) Dz: Ugye tudsz róla, hogy a már nem létező ártallan gyermeki lelkemet megrontottad??
amúgymeg: Makinga schoolpaper is sucks. Már 2 hete csinálom, cikkeket gyűjtök, erre Rózs néni kitalálja, hogy még szedjünk már össze pár cikket azoktól akik görög országba és olasz országba utaztak a comeniussal. fasza... Most péntekig várok rájuk, valszeg egyik se fogja hozni, de ha meg már most összerakom, akkor murphyre mondom, hogy hozzák és előlről kell kezdenem az egészet....
*önsajnálat off*
amúgymeg: Makinga schoolpaper is sucks. Már 2 hete csinálom, cikkeket gyűjtök, erre Rózs néni kitalálja, hogy még szedjünk már össze pár cikket azoktól akik görög országba és olasz országba utaztak a comeniussal. fasza... Most péntekig várok rájuk, valszeg egyik se fogja hozni, de ha meg már most összerakom, akkor murphyre mondom, hogy hozzák és előlről kell kezdenem az egészet....