Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-05-08 00:08:03
(#36233) Visszaolvastam
miután
megakadt a szemem
ezen:
Gilje írta: "Első alkalom..."
xDDD
Sört (meg úgy az alkoholok 99,9%-át) én sem bírom, bár a citromosról jókat hallottam majd meg kéne kóstolni..
miután
megakadt a szemem
ezen:
Gilje írta: "Első alkalom..."
xDDD
Sört (meg úgy az alkoholok 99,9%-át) én sem bírom, bár a citromosról jókat hallottam majd meg kéne kóstolni..
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-05-08 00:12:41
Hát ha ezt képes leszel végrehajtani... Meg leszel dicsérve
....mintha elfogyott volna az élet....
Szerk.: Nem bírom tovább. Az agyam már kihagy. Ha már Dj Tiesto meghallgatására vetemedtem, akkor valami nagy gondok vannak a fejemben. Távozok. Alszok egyet, és reggelre jobb lesz minden. További szép estét, ha még van kinek....
....mintha elfogyott volna az élet....
Szerk.: Nem bírom tovább. Az agyam már kihagy. Ha már Dj Tiesto meghallgatására vetemedtem, akkor valami nagy gondok vannak a fejemben. Távozok. Alszok egyet, és reggelre jobb lesz minden. További szép estét, ha még van kinek....
Szerk: Merchior 2010-05-07 22:51:41
beküldve: 2010-05-07 22:15:14
(#36231) Alkohol: Első találkozásunk, tavaly karácsonykor történt, mikor saját tulajdon anyám töltött nekem egy pohár pezsgőt. Fincsi volt, de annyi elég is volt belőle.
Ha valaki suliújságot szerkeszt, amatőrök cikkeit felhasználva, kötelező, az, hogy mazochista legyen... Én megpróbáltam... 4 cikket szerkesztettem meg 2 óra alatt ,mert a szerkesztőjük csak össze vissza nyomogatta a gonbokat a word-ben és az egész egy nagy zagyvaság lett
ÉS valszeg, én vagyok a világ leghülyébb embere, mert elmék holnap bátaszékre karateversenyre, nem indulok, cask szurkolni megyünk csapatostul, és elméletileg angolt fogok közben tanulni...Ajvé...
Ha valaki suliújságot szerkeszt, amatőrök cikkeit felhasználva, kötelező, az, hogy mazochista legyen... Én megpróbáltam... 4 cikket szerkesztettem meg 2 óra alatt ,mert a szerkesztőjük csak össze vissza nyomogatta a gonbokat a word-ben és az egész egy nagy zagyvaság lett
ÉS valszeg, én vagyok a világ leghülyébb embere, mert elmék holnap bátaszékre karateversenyre, nem indulok, cask szurkolni megyünk csapatostul, és elméletileg angolt fogok közben tanulni...Ajvé...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Tényleg!!!! Világos!!! "Ami befolyik, az rögtön kifolyik" Jólvan, jólvan. Hanem a sunyi borkóstolás, ala Abasár...
Hát tudod vagy kipisálja az ember (iszik-pisál-helyet csinál),vagy pedig hip-hop,jön Vukk és máris van hely a többi pohárka itókának.
3. megoldás: szomjasak vagyunk,ezért fél belénk ennyi pia.
Gilje: szép,szép
3. megoldás: szomjasak vagyunk,ezért fél belénk ennyi pia.
Gilje: szép,szép
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-05-07 21:47:36
Megtaláltam az újabb olyan dolgot, amit nem értek: hova fér ez az emberekben? Honnan ez a sok hely? Most hogy mondod, eszembe jutott a karácsonyi csokilikőr, amiből maga apám kínált, és nem kellett elhallgatnom semmit.
hmmm...az első alkalom... katalinbál, 2 pohár martini, másfél pohár boroskóla, rá 2 pezsgő, majd x pohár krémlikőr, s végül 4-5 kisvilmos. meg ami még közbe becsúszott
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Hátno. Nekem a legutóbbi alkoholizálásom a pezsgő + energiaital 1:1 kombó volt. Véleményem szerint eszméletlen finom
A sört én is azóta szeretem,hogy először találkoztam vele,rögtön egy életre szóló barátság lett a végeredménye a rövidke ismerkedésnek.
És hogy írjak már vmi rosszat is,én a Hubertuszt útálom,pedig az volt az első alkoholok egyike,amitől bebasztam,demintazállat.Régi szép emlékek...az Istenért meg nem tudnám inni már azt a löttyöt.Brrr.
szerk: vki olvassa a Tenjho Tenge 132. fejezetét? OMG! Hát padlót fogtam.Imádlak Oh!Great szenszej
Szerk: Souichiro 2010-05-07 21:36:21
Szerintem egypár év múlva ez már oly mindegy lesz, hogy szeretem-e, vagy sem. A haverokkal a kocsmában nem fog számítani, csak alkohol legyen benne.
Én leszek a jövő alkoholistája, hogy már így előre elgondolom, hogy fogok lerészegedni.....
Szerk: Merchior 2010-05-07 21:19:52
Merchior: Ízlés kérdése a dolog. Én azóta szeretem a sört, hogy először ittam... Az meg elég rég volt már.
Igen, tudom, hogy csúnya, gonosz alkoholista vagyok, és hogy meg fogok halni
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-05-07 21:18:49
Gomen ^^"
Magyarul elvileg nincs lefordítva belőle semmi,vagy esetleg pár fejezet,ha van.
Magyarul elvileg nincs lefordítva belőle semmi,vagy esetleg pár fejezet,ha van.
Olvasgatni talán még kedvem is lenne. A gond ott van, hogy nem tudok. Angolul legalábbis...
Egyébként miféle iromány ez az Inubaka?
Ha van kedved egy kicsit olvasgatni,akkor itt a [Link]
Nekem bejön.Vagycsak túlzottan elbaszódott már az ízlésem,ha mángákról van szó.
Háté: vátdöfákk? Pedig a Bákárdi télleg jó,Black Lagoon Revy is megaszondta.
Szerk: Souichiro 2010-05-07 21:09:08