Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Exiled: Persze, az akkordok négy ujjra letek kitalálva, de Háté nyílván nem azokat fogdossa le a hüvelykujjával. XD ...
Így van. Az akkordokat undorral szoktam lefogni leginkább. Ha lefogom őket. Mert legtöbbször inkább hanyagolom az ilyesmit. A hüvelykujjas lefogásaim pedig úgy a'la nature is sokkolóan hatnak nagyon sok embernek, akik értenek a hangszerhez. Nyilván nem ehhez vannak szokva. Meg ugye magát a hangszert se helyesen tartom állítólag, pengetni se tanított meg soha senki normálisan... Tényleg elég brutális lehet olyanoknak, akiknek ezeket órákon beleverték a fejébe.
Jimmy Page a vonóval tényleg eszméletlen amúgy. Próbálták is utánozni jópáran. Például a bámulatos The Bravery gitárosa is.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
tudtam, hogy felfigyelsz rá
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-06 17:03:13
(#36186) Oké köszi
csak azért kértem tőletek h ti h foglaljátok össze...
csak azért kértem tőletek h ti h foglaljátok össze...
"Dattebayo"
Mi az, h hülye neve van? =DD
Am mondtam, h Júni 12.-re beérlek. Cirka 450+ rész csak =)
Kagome! Árnybírót ÉRDEMES venni! Király az egész, úgy ahogy van =)
Am mondtam, h Júni 12.-re beérlek. Cirka 450+ rész csak =)
Kagome! Árnybírót ÉRDEMES venni! Király az egész, úgy ahogy van =)
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-05-06 16:59:55
http://mangafan.hu/kiadvanyok/mangak/arnybiro
Szerintem ez épp elég rövid és elég informatív...:P
RózsaA: Szerintem Háté nem írta, hogy akkordozáskor sokkolja ezzel. De mindegy, lényeg a lényeg, hogy minél szokatlanabbul játszik valaki jól, annál nagyobb az esélye arra, hogy egyéniséggé váljon.^^
Szerintem ez épp elég rövid és elég informatív...:P
RózsaA: Szerintem Háté nem írta, hogy akkordozáskor sokkolja ezzel. De mindegy, lényeg a lényeg, hogy minél szokatlanabbul játszik valaki jól, annál nagyobb az esélye arra, hogy egyéniséggé váljon.^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-06 16:56:48
Persze, az akkordok négy ujjra letek kitalálva, de Háté nyílván nem azokat fogdossa le a hüvelykujjával. XD
de, pont azt mondta, hogy ez sokkolja az őt játszani látókat
: D
pl fekvésben az E húrt lehet azzal fogni : D
Szerk: RozsaA 2010-05-06 16:52:43
beküldve: 2010-05-06 16:39:47
(#36182) Ha szépen megkérem valaki elmagyarázza nekem röviden miről szól sz Árnybíró??
mert érdekelne de nemtudom megéri e megvenni..
Köszi előre is
mert érdekelne de nemtudom megéri e megvenni..
Köszi előre is
"Dattebayo"
beküldve: 2010-05-06 14:46:45
(#36181) Tegnapi napom felét egy elhagyatott külvárosi hentesüzemben töltöttem
Nem, nem váltottam szakmát, csak az optika tanszék bérli az épületet. IBMtől vettek 1milláért egy gépet, ami kb 10milla értékű kütyüt tartalmazott, azokat próbáltok kiszerelni belőle. Nagyon fun volt, csak mivel nem volt áram, a sötétített ablakokon beszűrődő minimális fény mellett dolgoztunk. Simán lehetett volna horrorfilmet forgatni. Majd rakok fel 1-2 képet a helyszínről meg a 1,5 tonnás gépről.
Nem, nem váltottam szakmát, csak az optika tanszék bérli az épületet. IBMtől vettek 1milláért egy gépet, ami kb 10milla értékű kütyüt tartalmazott, azokat próbáltok kiszerelni belőle. Nagyon fun volt, csak mivel nem volt áram, a sötétített ablakokon beszűrődő minimális fény mellett dolgoztunk. Simán lehetett volna horrorfilmet forgatni. Majd rakok fel 1-2 képet a helyszínről meg a 1,5 tonnás gépről.
-
beküldve: 2010-05-06 13:48:46
(#36180) Itt hajnalban volt valami vihar, meg most 1 órája van.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-05-06 13:14:14
(#36179) Hú gyerekek, leszakadt az ég. Hálisten, eggyel több ok, hogy ne menjek ma suliba, amiről nem is biztos, hogy van ma, mert BKF szülinap van
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-05-06 12:21:32
(#36178) Itt ülök infón, és unatkozok...
Gitártanárom nekem is nagyon jófej, féléve járok hozzá, és szépen haladunk. Ő a hüvelykujját arra használja, h lefogja az E6-ot, h ne szólaljon meg.
Gitártanárom nekem is nagyon jófej, féléve járok hozzá, és szépen haladunk. Ő a hüvelykujját arra használja, h lefogja az E6-ot, h ne szólaljon meg.
beküldve: 2010-05-06 09:36:37
(#36177) Lentebb sorakozó gitár-hsz-okhoz:
Háté hüvelykujjal pengetése: nagyon metál!!! XD Kész vagyok! *röhög* Megjegyzem, az egyik órán egy kisebb kavarodás miatt nem ketten voltunk a barátnőmmel diákok, hanem egy srác is csatlakozott, és bizony Ő is mindenféle "nem szabályos" pengetéseket alkalmazott. Két kézzel pengetés a nyakon meg ilyenek. Azt hiszem Andy McKee-t játszott. Ekkor mondta a tanárom, hogy amit az ember megtanul tanárnál nyílván egy alap, onnantól azt csinál az ember a gitárral, amit csak akar, főleg ha így jó zenét csinál vele.
Leighton balszerencsés tanárválasztásához: Sajnálom, hogy ilyen tapasztalattal zárult a dolog. A barátnőmnek és nekem nagy szerencsénk van, a tanárunk egy igazi profi, és nem mellesleg nagyon jó arc. ^^ És ha úgy érzed a basszer jobban bejönne, akkor sok sikert a gyűjtögetéshez, és hajrá! A barátnőm is gitárral kezdte, és mostmár lassan fél éve basszerra váltott, mert úgy érezte jobb lenne Neki. Jó döntés volt, nagy a szerelem közte és hangszer között.
Exiled: Persze, az akkordok négy ujjra letek kitalálva, de Háté nyílván nem azokat fogdossa le a hüvelykujjával. XD ... Ugye Háté? ^^"
Háté hüvelykujjal pengetése: nagyon metál!!! XD Kész vagyok! *röhög* Megjegyzem, az egyik órán egy kisebb kavarodás miatt nem ketten voltunk a barátnőmmel diákok, hanem egy srác is csatlakozott, és bizony Ő is mindenféle "nem szabályos" pengetéseket alkalmazott. Két kézzel pengetés a nyakon meg ilyenek. Azt hiszem Andy McKee-t játszott. Ekkor mondta a tanárom, hogy amit az ember megtanul tanárnál nyílván egy alap, onnantól azt csinál az ember a gitárral, amit csak akar, főleg ha így jó zenét csinál vele.
Nem tudom valaki ismeri-e azt a jelenséget, mikor a Led Zeppelin gitárosa(?) szétnyúzott egy gitárt és egy hegedűvonót. Nagggyon kemény! XD
Szóval az, hogy ki hogy penget, ki mit csinál a gitárral, mindenkinek a saját dolga, saját egyénisége.Bár nyílván vannak esetek, amikor azért lehet jobb az alapoknál maradni, ki tudja.
Leighton balszerencsés tanárválasztásához: Sajnálom, hogy ilyen tapasztalattal zárult a dolog. A barátnőmnek és nekem nagy szerencsénk van, a tanárunk egy igazi profi, és nem mellesleg nagyon jó arc. ^^ És ha úgy érzed a basszer jobban bejönne, akkor sok sikert a gyűjtögetéshez, és hajrá! A barátnőm is gitárral kezdte, és mostmár lassan fél éve basszerra váltott, mert úgy érezte jobb lenne Neki. Jó döntés volt, nagy a szerelem közte és hangszer között.
Exiled: Persze, az akkordok négy ujjra letek kitalálva, de Háté nyílván nem azokat fogdossa le a hüvelykujjával. XD ... Ugye Háté? ^^"
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-06 09:50:43
Szerk: Gilje-sama 2010-05-06 00:39:20
És újabb One Piece rajongót köszönthetünk sorainkban!
Ki az ?
MIANEVED?!
beküldve: 2010-05-05 23:05:05
(#36174) És újabb One Piece rajongót köszönthetünk sorainkban! A hatalom édes íze...