Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Basszus, akkor ez itteni hiba lesz Nagyon fasza.
Köszi.
Nálam nincs kép (azaz van, színes kockák is csíkok) csak hang... Valaki járt még így?
Igen, valószínűleg nála láttam először... De igazából az ötlet spontán volt, nem őt akartam utánozni (az mással ment, frizura meg ilyesmi). Szimplán kényelmesebb volt úgy lefogni valami akkordot, hogy bevetettem a hüvelykujjam. Aztán később szóltak rám, hogy ez így nem lesz túl jó, akkor meg már nem nagyon érdekelt.
RozsaA: Ha nem vagyok túl bunkóparaszt... Honnan írsz? Mert van egy ismerősöm, akivel gyanúsan egyezik a nevetek elméletileg. Lehet, hogy te vagy ő. Az sokkoló lenne.
Bicskéről : D
egyébként, a képedből ítélve, a hüvelykujjas lefogást frusciante-étól tanultad el, nem? : D ő szokta mindig azt csinálni fekvésben : D
RozsaA: Ha nem vagyok túl bunkóparaszt... Honnan írsz? Mert van egy ismerősöm, akivel gyanúsan egyezik a nevetek elméletileg. Lehet, hogy te vagy ő. Az sokkoló lenne.
Magyar vizsga egész jól sikerült
Itthon eljátszogatok, ha van kedvem.
Most egy basszerra gyűjtök. Ez jobban tetszik.
LOL. Nekem is mindíg ezt mondta.
déltől még órám vanutána kiderül lett e megajánlott jegyem, aztán 3tól kezdetét veszi a kibebaszott diákrektor választás
Első versenyszám lépcsőfutás. a szabályokba most nem mennék bele, lényeg, hogy a hányásért időbüntetés jár
VIVÁT MEN! Pénzt a Gazdásznak!
Alister, itt van link a hagyományokhoz!
[Link]
Itt meg fent van pár nóta
[Link]