Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-05-02 18:59:26
(#36098) Egyik sem, mer Józsi egy űrlény.
Tasson voltam. Felülmúlhatatlan volt. És visszaestem a betegségembe, beszélni aliga tudok, levegőt venni meg még úgyse:P
Jut eszembe, apa úgy néz ki kölcsönadja a nyaralót nekünk pár napra, ha gondoljátok
Tasson voltam. Felülmúlhatatlan volt. És visszaestem a betegségembe, beszélni aliga tudok, levegőt venni meg még úgyse:P
Jut eszembe, apa úgy néz ki kölcsönadja a nyaralót nekünk pár napra, ha gondoljátok
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-05-02 19:06:03
egészségükre xD
és kisfiú vagy kislány lesz?
és kisfiú vagy kislány lesz?
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
beküldve: 2010-05-02 18:50:26
(#36095) Józsi terhes lett Ágnestől
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Souichiro 2010-05-02 18:50:33
beküldve: 2010-05-02 18:46:27
(#36093) én is titeket drága rabszolgáim
helyes. tudtad, hogy Grimmjow szereti a szalámis szendvicset? főleg ha sok rajta a majonéz?
nézd meg gendou.com-on, hátha felrakták már
üdv nép! hiányoztam?
üdv nép! hiányoztam?
beküldve: 2010-05-02 12:59:29
(#36086) Nem tudja valaki a Bleach új op. -ének "Change" címmel a teljes verzióját
ha valaki megtalálja az küldene egy linket?
ha valaki megtalálja az küldene egy linket?
"Dattebayo"
Már te is azzal a szennyel játszol?
Amúgy én már 56,767-en is túl voltam egyszer, de a zene olyan idegesítő alatta, hogy nagyon. Egyszer angol órán elkezdtem azt énekelni.
Amúgy én már 56,767-en is túl voltam egyszer, de a zene olyan idegesítő alatta, hogy nagyon. Egyszer angol órán elkezdtem azt énekelni.
beküldve: 2010-05-02 10:41:05
(#36084) Én örülnék, ha lenne olyan percem, amit random tölthetnék, nem ide-oda szaladgálássa.
Ha nagyon unatkozol, RobotUnikornisozz, kíváncsi vagyok megtudja-e valaki dönteni a 44,000-es rekordomat.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.